Спийд спам - рунд 20 ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
Контакти:

Мнение от karelia »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Mar 23 2010, 21:19) Всичко се прави за пари, слаби миньорчета. Когато един продукт не носи пари се насочват усилията към друг, който носи. Когато има малко играчи, има малко нанки, разбирай малко пари. А има малко играчи, защото хората искат да печелят, а в БФ не могат. Това е, защото да печелиш трябва да си 20 часа на компа. И на мен ми се играе, ама като си представя някой мишок да ми точи планетката...
Е нали това е целта на играта бре :P аз да точа твоята когато си офф,ти да точиш моята когато аз съм офф и от време на време ако ти набарам флота да го мацна. :c022:

:a055:
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Machoni написа:QUOTE (Machoni @ Mar 23 2010, 21:19) Всичко се прави за пари, слаби миньорчета. Когато един продукт не носи пари се насочват усилията към друг, който носи. Когато има малко играчи, има малко нанки, разбирай малко пари. А има малко играчи, защото хората искат да печелят, а в БФ не могат. Това е, защото да печелиш трябва да си 20 часа на компа. И на мен ми се играе, ама като си представя някой мишок да ми точи планетката...
Стига бре , едно банерче на старницата на ХС няма за булфа , да не говорим ,за другите игри и там едно линкче да сложат за булфа , нищо не коства - а то никаде нищо - срамота
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

StarFighter написа:QUOTE (StarFighter @ Mar 23 2010, 21:27) Стига бре , едно банерче на старницата на ХС няма за булфа , да не говорим ,за другите игри и там едно линкче да сложат за булфа , нищо не коства - а то никаде нищо - срамота
Добре, съгласен съм. Нека има банерчета. Ще се съгласиш с мен, че играта привличаше миналите години много хора, обаче задържаше малко. Точно заради 20те часа, според мен. Иначе относно правилата и админите колкото и да сме мрънкали, трили, пак отново....все сме играли :) .
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Имали пари, ще има и булф .. няма ли пари, няма да има булф! Почнете да наливате пари както хората наливат в немексия, и ще видите,че веднага ще се появи реклама навсякаде ;) Просто в немексия се налива много повече пари отколкото в булфа, невярвам 100 или 200 човека от булфа да наливат повече пари от цяла немексия. Собствениците си гледат интереса както и всеки един от нас би правил в дадена ситуация.
Go hard or go home...
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Mar 23 2010, 19:33) Имали пари, ще има и булф .. няма ли пари, няма да има булф! Почнете да наливате пари както хората наливат в немексия, и ще видите,че веднага ще се появи реклама навсякаде ;) Просто в немексия се налива много повече пари отколкото в булфа, невярвам 100 или 200 човека от булфа да наливат повече пари от цяла немексия. Собствениците си гледат интереса както и всеки един от нас би правил в дадена ситуация.

до сега в 2-ра съм налял около 3500-4500 нано не ги броя и то за мотивации,модове,протекции,генералство и специалности.... а ако почна да копувам рес нз доде ще се стигне супер тъпо е всичко да си плащаш за това няма хора един ученик да кажем на тая криза в бг според вас дали може да си изпрати ей така 20 смс-а за да си цъка неква игричка...... аз ако мога да си позволя по 10-15 к нано на рунд мисля че ще се представям значително по добре но уви немога да се глезя по този начин
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 23 2010, 19:36) до сега в 2-ра съм налял около 3500-4500 нано не ги броя и то за мотивации,модове,протекции,генералство и специалности.... а ако почна да копувам рес нз доде ще се стигне супер тъпо е всичко да си плащаш за това няма хора един ученик да кажем на тая криза в бг според вас дали може да си изпрати ей така 20 смс-а за да си цъка неква игричка...... аз ако мога да си позволя по 10-15 к нано на рунд мисля че ще се представям значително по добре но уви немога да се глезя по този начин
Малко са хората които могат да си го позволят. Да не кажа,че ги няма хич, но това е самата истина колкото и да е неприятна. Новите игри привличат по - голяма аудитория и хората наливат пари.. след 6-7-8 год и немексия ще е умряла и ще има нова игра. И така до края на света :)
Go hard or go home...
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от karelia »

WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Mar 23 2010, 21:38) Малко са хората които могат да си го позволят. Да не кажа,че ги няма хич, но това е самата истина колкото и да е неприятна. Новите игри привличат по - голяма аудитория и хората наливат пари.. след 6-7-8 год и немексия ще е умряла и ще има нова игра. И така до края на света :)
6-7-8 години едва ли,не давам повече от година две на немексията. :c022:

:a055:

п.п. Ай,ай,ай какъв панаир е във форума на лейдито не е истина. :lol:

Някои от безплатните опции вече са платени екстри и дамите нададоха вой до небесата и искат да се отказват. :lol:

Струва ми се,че няма да я бъде дълго тази игрица. :lol:

п.п.п.

Това ли е огромната аудитория в немексия та той форумът им е мъртвило: :lol:

Статистика на форума
Активните теми днес · Модераторски екип · Най-активни потребители днес · Най-активни потребители
6 потребител(и) са били активни през последните 15 минути
Active Users 5 гост(и), 1 потребител(и), 0 анонимен(ни) потребител(и)
nanotek, Google.com

Да не говорим за битките ето от кога е последната: :lol:

New Posts Nemexia Tribune Uni2
Битки, битки и... пак битки 25 139 Last Post Mar 18 2010, 11:52 AM
В: Още една неуспешна атака към с...
От: Eager
Последна промяна от karelia на вт мар 23, 2010 9:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Аз бас държа,че 90% имат регистрация в някой друг форум :) викам да пуснем по някоя друга темица и да постнем линк тук ако има повече от един човек в един кой си форум да кажем нещо хубаво :)

пп

почвайте да ме ругаете :)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 12:54 pm
Контакти:

Мнение от dedek »

вие негледайте форумите на немексията аз като гледам до топ200 поне играчите са активни... предималко видях че колкото повече кредита използваш дигаш нива и там ти дават някви бонуса :D смятай 1500 кредита за 2ро ниво платинум или какво е там...
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от karelia »

Секретар

2010-03-23 21:23:32

Нашия изследователски полет завърши с неуспех и беше унищожен при[2:329:14]
Шанс за провал %chanceD
Изтриване
Секретар