Е нали това е целта на играта бреMachoni написа:Цитат(Machoni @ Mar 23 2010, 21:19) Всичко се прави за пари, слаби миньорчета. Когато един продукт не носи пари се насочват усилията към друг, който носи. Когато има малко играчи, има малко нанки, разбирай малко пари. А има малко играчи, защото хората искат да печелят, а в БФ не могат. Това е, защото да печелиш трябва да си 20 часа на компа. И на мен ми се играе, ама като си представя някой мишок да ми точи планетката...
Спийд спам - рунд 20 ?
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Стига бре , едно банерче на старницата на ХС няма за булфа , да не говорим ,за другите игри и там едно линкче да сложат за булфа , нищо не коства - а то никаде нищо - срамотаMachoni написа:QUOTE (Machoni @ Mar 23 2010, 21:19) Всичко се прави за пари, слаби миньорчета. Когато един продукт не носи пари се насочват усилията към друг, който носи. Когато има малко играчи, има малко нанки, разбирай малко пари. А има малко играчи, защото хората искат да печелят, а в БФ не могат. Това е, защото да печелиш трябва да си 20 часа на компа. И на мен ми се играе, ама като си представя някой мишок да ми точи планетката...
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Добре, съгласен съм. Нека има банерчета. Ще се съгласиш с мен, че играта привличаше миналите години много хора, обаче задържаше малко. Точно заради 20те часа, според мен. Иначе относно правилата и админите колкото и да сме мрънкали, трили, пак отново....все сме игралиStarFighter написа:QUOTE (StarFighter @ Mar 23 2010, 21:27) Стига бре , едно банерче на старницата на ХС няма за булфа , да не говорим ,за другите игри и там едно линкче да сложат за булфа , нищо не коства - а то никаде нищо - срамота
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
Имали пари, ще има и булф .. няма ли пари, няма да има булф! Почнете да наливате пари както хората наливат в немексия, и ще видите,че веднага ще се появи реклама навсякаде
Просто в немексия се налива много повече пари отколкото в булфа, невярвам 100 или 200 човека от булфа да наливат повече пари от цяла немексия. Собствениците си гледат интереса както и всеки един от нас би правил в дадена ситуация.
Go hard or go home...
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Mar 23 2010, 19:33) Имали пари, ще има и булф .. няма ли пари, няма да има булф! Почнете да наливате пари както хората наливат в немексия, и ще видите,че веднага ще се появи реклама навсякадеПросто в немексия се налива много повече пари отколкото в булфа, невярвам 100 или 200 човека от булфа да наливат повече пари от цяла немексия. Собствениците си гледат интереса както и всеки един от нас би правил в дадена ситуация.
до сега в 2-ра съм налял около 3500-4500 нано не ги броя и то за мотивации,модове,протекции,генералство и специалности.... а ако почна да копувам рес нз доде ще се стигне супер тъпо е всичко да си плащаш за това няма хора един ученик да кажем на тая криза в бг според вас дали може да си изпрати ей така 20 смс-а за да си цъка неква игричка...... аз ако мога да си позволя по 10-15 к нано на рунд мисля че ще се представям значително по добре но уви немога да се глезя по този начин
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
Малко са хората които могат да си го позволят. Да не кажа,че ги няма хич, но това е самата истина колкото и да е неприятна. Новите игри привличат по - голяма аудитория и хората наливат пари.. след 6-7-8 год и немексия ще е умряла и ще има нова игра. И така до края на светаTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 23 2010, 19:36) до сега в 2-ра съм налял около 3500-4500 нано не ги броя и то за мотивации,модове,протекции,генералство и специалности.... а ако почна да копувам рес нз доде ще се стигне супер тъпо е всичко да си плащаш за това няма хора един ученик да кажем на тая криза в бг според вас дали може да си изпрати ей така 20 смс-а за да си цъка неква игричка...... аз ако мога да си позволя по 10-15 к нано на рунд мисля че ще се представям значително по добре но уви немога да се глезя по този начин
Go hard or go home...
- karelia
- Редник (Private)
- Контакти:
6-7-8 години едва ли,не давам повече от година две на немексията.WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Mar 23 2010, 21:38) Малко са хората които могат да си го позволят. Да не кажа,че ги няма хич, но това е самата истина колкото и да е неприятна. Новите игри привличат по - голяма аудитория и хората наливат пари.. след 6-7-8 год и немексия ще е умряла и ще има нова игра. И така до края на света![]()
п.п. Ай,ай,ай какъв панаир е във форума на лейдито не е истина.
Някои от безплатните опции вече са платени екстри и дамите нададоха вой до небесата и искат да се отказват.
Струва ми се,че няма да я бъде дълго тази игрица.
п.п.п.
Това ли е огромната аудитория в немексия та той форумът им е мъртвило:
Статистика на форума
Активните теми днес · Модераторски екип · Най-активни потребители днес · Най-активни потребители
6 потребител(и) са били активни през последните 15 минути
Active Users 5 гост(и), 1 потребител(и), 0 анонимен(ни) потребител(и)
nanotek, Google.com
Да не говорим за битките ето от кога е последната:
New Posts Nemexia Tribune Uni2
Битки, битки и... пак битки 25 139 Last Post Mar 18 2010, 11:52 AM
В: Още една неуспешна атака към с...
От: Eager
Последна промяна от karelia на вт мар 23, 2010 9:02 pm, променено общо 1 път.
- karelia
- Редник (Private)
- Контакти:
Секретар
2010-03-23 21:23:32
Нашия изследователски полет завърши с неуспех и беше унищожен при[2:329:14]
Шанс за провал %chanceD
Изтриване
Секретар
2010-03-23 20:44:56
Шанс за провал 60/91
Изтриване
Секретар
2010-03-23 20:20:35
Шанс за провал 53/92
Изтриване
Пфффф някой спечелил е нещо до сега бре.
пуснал съм още два полета да видим.
2010-03-23 21:23:32
Шанс за провал %chanceD
Изтриване
Секретар
2010-03-23 20:44:56
Шанс за провал 60/91
Изтриване
Секретар
2010-03-23 20:20:35
Шанс за провал 53/92
Изтриване
Пфффф някой спечелил е нещо до сега бре.
пуснал съм още два полета да видим.