Спийд спам - рунд 20 ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
Контакти:

Мнение от karelia »

Чари сори ама... май вече ни понамразиха във форума на лейдито. :c022:

5. Реклама/Пропаганда
Изрично забранено е излагането на идеологии, накърняващи даден обект/субект и/или група, както и целенасочено рекламиране на продукт/идеология/услуга. Забранено е търсенето на помощ средщу определено заплащане и търсене/прелагане/разпространение на всякаква незаконна информация за дадена група/фирма/личност.

Спрете с този буфлийт вече!

:lol: :a055:
Последна промяна от karelia на вт мар 23, 2010 8:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Вселените се закриха поради липса на играчи.Ако са 4 вселени по 500-600 играча в вселена....така още по-барзи ще замре играта.Вселените са добре за момента при този капацитет на играчи.Но вярно навремето е имаше по 40000 играчи....и играта беше доста по-динамична.ЗАщо създадоха Немексия вероятно искат да обият напално бф с нея което е голяма грешка според мен бф е доста по качествена игра.
Потребителски аватар
3JIeTo
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 27, 2009 12:41 pm
Контакти:

Мнение от 3JIeTo »

karelia написа:Цитат(karelia @ Mar 23 2010, 18:56) Чари сори ама... май вече ни понамразиха във форума на лейдито. :c022:

5. Реклама/Пропаганда
Изрично забранено е излагането на идеологии, накърняващи даден обект/субект и/или група, както и целенасочено рекламиране на продукт/идеология/услуга. Забранено е търсенето на помощ средщу определено заплащане и търсене/прелагане/разпространение на всякаква незаконна информация за дадена група/фирма/личност.

Спрете с този буфлийт вече!

:lol: :a055:
По добре да спрете да пишете по чужди форуми, че така вместо да привличате други играчи, ги карате като видят булфлеет и да бягат :) И да се ядосвате за рекламите и т.п няма смисъл сичко засега е "кучетата лаят ,кервана си върви" :c022:
[b]Не пийте вода в нея се ч...ат рибите !!![/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Wan7ed написа:Цитат(Wan7ed @ Mar 23 2010, 20:50) съгласен съм с колектора дори в сайта на ХС в раздел игри го няма булфлийт

в сайта на митландс пише следното

и думичка за булфлийт не се вижда... това е чисто отхвърляне на най-голямото чадо ^^
Кога ли същото съобщение ще се появи тук :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Едитнах си поста с малко по- подробно обяснение. Моля, съобразете се. Относно това за надписа, ние също не сме вечни. Рано или късно на всеки от нас ще му се появи този надпис, така че.... :)
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от karelia »

3JIeTo написа:Цитат(3JIeTo @ Mar 23 2010, 20:59) По добре да спрете да пишете по чужди форуми, че така вместо да привличате други играчи, ги карате като видят булфлеет и да бягат :) И да се ядосвате за рекламите и т.п няма смисъл сичко засега е "кучетата лаят ,кервана си върви" :c022:
Съгласен съм с теб на 100%,но и аз се дразня когато рекламират всички продукти на XS Software само не и булфа.Отварям замунда пингвини лейдита и немексии,отварям нова тв и познай пингвини лейдита и немексии.Не искам нищо повече от това всички игри да са на равни начала и да бъдат рекламирани заедно и като отворя някой сайт да видя картинката на бф. :c022:

:a055:
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

май ще съм първия дет ша издъни кочината и ша отпраши в тръстиката :lol: всичко се случи след една вечер като тази

http://www.youtube.com/watch?v=XZSXam_hX_U&NR=1 (в смисъл градинско парти да пеем неможем )

Ставам и гледам се спя,гледам на ляво гледам на дясно-няма нищо и си викам аааа тука има нещо! Реших да доогледам гледам под леглото,гледам над леглото-ах леглото го няма,излизам вънка синджира лае кучето и него го няма-уплаших се.... прибирам се отварям хладилника и гледам кафето ври събудих и другите и тръгнахме а те останаха да спят.Беше топъл майски ден през юни. Тръгнахме преди час, а вече 5 часа се разхождахме. Времето беше приятно. Валеше проливен дъжд и слънцето силно напичаше. Видяхме сърна, с малките си зайчета и катерички, с техните синигерчета. Лисиците прехвърчаха от дърво на дърво и пееха омайно, а цветята ухаеха на развалени яйца.Продължихме да пълзим и докато вървяхме преминахме цялата гора и стигнахме в гората ,там срещнахме дядо ко-ко-коледа който изглеждаше ето така

http://www.threadbombing.com/data/media ... viking.jpg

веднага го наплюх в окото с крак запалих аудито и тръгнах пеш.на връщане на няколко пъти пих вода от бутилка каменица и се оривах през ухото....прибрах се и легнах до тялото си което се беше събудило и ми каза здрасти.На сутринта незнаех дали всичко това е истина или лъжа и отидох на врачка да ми отгатне значението на съня:

-всичко е свързано с упадъка на булфлийт когато бъде създадена нова женска игра и почне да бъде рекламирана в нова телевизия разкажи за мен и съня си на всички в форума на булфлийт,но задължително го направи предупреди всички мъже,че скоро жените им ще се превърнат в подобие на китайски вентилатор. Първо ще спре да духа ,второ ще спре да се врътка и накрая само ще бучи и ще хаби ток!

ИЗВОД : може и да са повече и по-популярни но никога няма да се опрат на булфлийта и на верните и откачени спамери с които разполагаме и ще си играем на пук на всичко
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Супер, перфектно бих казала... Винаги съм ти завиждала за дилъра ти :)
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от karelia »

charovna написа:Цитат(charovna @ Mar 23 2010, 21:14) Супер, перфектно бих казала... Винаги съм ти завиждала за дилъра ти :)
:lol: :lol: :lol:
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Всичко се прави за пари, слаби миньорчета. Когато един продукт не носи пари се насочват усилията към друг, който носи. Когато има малко играчи, има малко нанки, разбирай малко пари. А има малко играчи, защото хората искат да печелят, а в БФ не могат. Това е, защото да печелиш трябва да си 20 часа на компа. И на мен ми се играе, ама като си представя някой мишок да ми точи планетката...
Отговори

Върни се в “Off Topic”