Каквото и да кажа,ще е недостатъчно и ще спестя доста от мислите си.Като чета темата на Роял ме обливат ту топли вълни от носталгия и хубави спомени,ту ледени талази от груб,първичен и нагло хилещ ми се,реализъм.Няма какво да се заблуждаваме,Финикийците с техните прословути "знаци",уви имат последната дума...и то не само тук! Само да намеря къде съм сложил юлските тезиси на Другаря...Решението е просто:Слагаме промяна на колективното съзнание x365,премахваме другарската завист,злоба,алчност...с упорито промиване на мозъчните гънки,имплантираме вселенска безмерна радост и любов към ближния и.... ....И строим комунизма!Да!Тогава финикийските знаци ще красят стените на музеите по абстрактно изкуство под формата на прекрасно композирани картини-пъзели,с уникално съчетание на цветове,багри и използвани материали.Румънските леи може да се рециклират в дъждобрани да речем,или в латексови пособия за...както и да е!
Та...Това е решението другарки и другари!Иначе сега,в условията на "загниващия капитализъм" ,сме обречени!
П.П Пък и ракията тогава ще се раздава съгласно "тезисите"На всекиму според способностите,на всеки му според потребностите!Наздраве!