Спийд спам - рунд 20 ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

направете ми една раса мега нокс с 99%-та повече от соларни панели и 500 % повече от сатки и да почна да продавам енергия ама само срещу нано да ми иска по 100 нано да мога да пусна оферта с енергия че да има как да се поизточи малко нано
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 12:54 pm
Контакти:

Мнение от dedek »

Цитат9. Вече е възможна търговията със защитни установки. Ограничението е същото като при търговията с кораби. Продавача и купувача могат да търгуват със защита, само ако имат необходимите сгради и проучвания за строеж.[/quote]

Както някой беше казал... тертет защитник търговец на защита ^^
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 22 2010, 18:48) направете ми една раса мега нокс с 99%-та повече от соларни панели и 500 % повече от сатки и да почна да продавам енергия ама само срещу нано да ми иска по 100 нано да мога да пусна оферта с енергия че да има как да се поизточи малко нано
и да може да се търгува с планети :a013:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Ама да се търгува със сградите по планетата - да влиза повечко ресурс накуп :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Правилата са тъпи-добре си беше 45 дни рунд, пак сийтърите,семействата и тийм-вюърите са на керия.И нано-джедаите и те.И пак половината правила са тайна като гледам.Карай, ще поцъкаме да видим как е хавата...
Ся ще пия още 2 ракии и ще се опитам да измисля ,каква е керията да продаваш защита.И тая дума "шанс" като я видя вече и полудявам.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

seazar написа:Цитат(seazar @ Mar 22 2010, 19:53) Правилата са тъпи-добре си беше 45 дни рунд, пак сийтърите,семействата и тийм-вюърите са на керия.И нано-джедаите и те.И пак половината правила са тайна като гледам.Карай, ще поцъкаме да видим как е хавата...
Ся ще пия още 2 ракии и ще се опитам да измисля ,каква е керията да продаваш защита.И тая дума "шанс" като я видя вече и полудявам.
Ще те успокоя - твърде вероятно е да са ползвали същата рендъм функция като на звездите :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от dedek »

Най-интересно ми е че про положение правилата за рунд 19 неможе да се ползва мотивация и както в новите правила непише нищо за това ми е много чудно как ще пращаме да "Изследваме" като неможем да изпълним най-важното условие за полета :lol:
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Wan7ed написа:Цитат(Wan7ed @ Mar 22 2010, 18:12) Най-интересно ми е че про положение правилата за рунд 19 неможе да се ползва мотивация и както в новите правила непише нищо за това ми е много чудно как ще пращаме да "Изследваме" като неможем да изпълним най-важното условие за полета :lol:
А? :dizzy:
Потребителски аватар
dedek
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от dedek »

Ами незнам дали проблема е в мен но аз лично този рунд неможех да пускам мотивация.... и при положение че трябва да мотивираме корабите за изследователския полет...

едит:

явно не съм прочел добре правилата за миналия рунд... грешката е моя ^^
Последна промяна от dedek на пон мар 22, 2010 7:27 pm, променено общо 1 път.
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

направете коефициента за атака x3,че и без това има 50 човека които играят!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”