Bulfleet Weekly 21.03.2010

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Вселена Спийд

ALLURE

Ж каза: Здравей!
- Здрасти.

Ж каза: Първо честита победа.
- Мерси.

Ж каза: Какво мислиш за изминалият рунд на вселена спийд?
- Ами не беше лош рунда, бързичко мина и както всеки друг с малко интриги.

Ж каза: Справи ли се администрацията с рунда?
- Да, и то много добре, според мен!

Ж каза: Във форума има тема за нов вид раса, ти ще ни дадеш ли някаква идея?
- Ми, не се сещам в момента, но предложенията на Диос, Роял и Румполино ми допадат. Дано админите помислят сеиозно над тях.

Ж каза: Какви трябва да са промените за новият рунд?
- Ми незнам, рунд 18 коефициент за атака беше 3, така повече ми допада, но админите си знаят най-добре работата.

Ж каза: Какво ще кажеш за финал на нашите читатели?
- Забавлявайте се, това е само игра!

Ж каза: Мерси, приятна вечер.
- И на теб.

Nabora :

1.Какво мислиш за изминалият рунд на вселена спийд?

Изминалия рунд беше започнат на шега от мен,но тъй като много от приятелите ми играеха, реших и аз да започна.В началото слабо но в последствие интереса се засили . Според мен беше добре изигран рунд,в който имаше интириги и много борба за съюзната класация,което много ми хареса.

2.Справи ли се администрацията с рунда?

Ами кво да кажа и да ги оплюя вече няма значение, така че по добре да мълча. Справиха се доколкото можаха :)

3.Във форума има тема за нов вид раса, ти ще ни дадеш ли някаква идея?

Сегашните са си добре :)

4.Какви трябва да са промените за новият рунд?

Задължително да се премахнат 2 галактики,този рунд се видя,че почти бяха празни,а ако ги няма нацяло ще е супер.
Може да се дооправят тея работи с класацийте и точките,че така и неразбрах цял рунд как се определят :)
За друго нямам идея..

5.Какво ще кажеш за финал на нашите читатели?

Играта е супер просто няма хора които да я играят....

reeves :

Средно - не беше много интересен, но и не беше много скучен ( в сравнение с другите рундове.. ). Най-много ми хареса, че се събрахме съюза. Рунда си е наш, независимо какво пише в класацията. Аз лично много се забавлявах с простотиите на съотборниците ми в скайпа. То нема такъв спам :) .
Въпреки малкото времетраене на рунда, имаше доста проблеми , имаше си ги и интригите и наливанията и чийтарите и рефрешърите - явно от тях отърване няма.

Администрацията ... и те средно ... спипаха няколко чийтъра, но и останаха няколко ненаказани (мое мнение )

Нова раса ... може би не ни трябва нова, просто трябва да се пооравновесят сегашните

Като един миньор ... трябва да се увеличи добива :)

Да се радват на това което имат ;)

Puhcho:

Ами изминалия рунд за мен започна малко по - късно, лидерите в играта вече се бяха откроили и не беше трудно човек да разбере от кого трябва да се пази. Хареса ми това че рунда беше по - кратък, което автоматично прави играта по - динамична, никой няма време да се мотае и да пропуска възможности за битки. Играчите от съюзите които завършиха в Топ 3 бяха доста ентусиазирани и това се отрази добре на рунда. Увеличеният добив на мините позволява на играчи които нямат много време да се развиват добре, което също е плюс. Единственото което липсваше са многото играчи, прави ми впечатление че от известно време доста хора се отказаха от играта.

Въпросът за администраторите има много страни. Смятам че се опитаха да дадат всичко от себе си, но ми се искаше да виждам малко по - твърди решения от тях. Мисля че правилата на играта са ясни и всички трябва да ги спазват, а тези които се отклоняват от тях да бъдат наказвани както подобава. Амнистията е хубаво нещо, но когато се прилага в прекомерни количества води до злоупотреби и от там към пълна анархия. Личното ми мнение е че всички трябва да бъдем следени стриктно и съответно наказанията да са еднакво тежки за всички.

Според мен е достатъчно да се въведат някои новости в сегашните раси, след миопите не виждам смисъл от нови.

Предвид по - кратките рундове смятам че играта трябва да се ориентира към това да даде възможност на играчите да развиват сградите по - бързо и след това да се концентрират върху оформянето на флот и съответно неговото впускане в битки. Според мен може да се намали времето за строеж на сгради и кораби. Мисля също че добивът трябва да се увеличи - все пак в играта има доста миньори. Ще е добре ако се редуцират и галактиките - така играчите ще се концентрират и за всички ще бъде по - интересно.

Ами пожелавам на всички успех в новия рунд и се надявам да играят спрямо правилата за да може наистина да се получи добра игра.

Във форума има тема за нов вид раса, ти ще ни дадеш ли някаква идея?

quake:

Аз вече дадох идеята си за раса,но главната ми идея е да има,кораб който да е близък по сила до унищожителя и със скорост близка до кръстосвача.

Оtto:

Като нова раса предлагам да има нещо смесено като например

Име: Кастори
Специален кораб:
Атака 10000
структура 90000
Скорост 8500
разход 2000
Цена : 80000 метал,60000 кристал,3500 газ
Оръжие: Плазма
Броня:20% Тежка
Подобрение във фабрика: 11% на ниво

Корабът има споосбност да избира 2 вида кораби с които да се бие, а може и с всички.
Например ако защитника има кръсти и бойни и спийдъри, може да избере само по кръсти или само с бойни.

Изискванията са : Свръх 8,Корабо 10,импулсни 9

Корабът иа споосбност да избира 2 вида кораби с които да се бие а може и с всички

А за расата.

- 15% по-малко изисквана енергия за "Гравитационни сили"
- 2% повече към всяка скорост
- 15% повече енергия от соларни панели
- Рециклатор със скорост 4000

3JIe:

Според мен трябва първо да се обърне внимание на бъговете в играта и след това да се мисли нова раса.

Retro_fen

По темата за новата раса мисля, че поне засега невиждам, че е необходима, защото, като чета по-темата във форума предложенията,някои замислят ли се че така някои раси се обезмислят.Ако има нова раса бих ви помолил да е някаква иновация,която няма да повлияе негативно на някоя от другите раси.

Какви трябва да са промените за новият рунд?

quake:

Правилата ми харесаха само ако може да позволи търговията с расови кораби

Оttо:

50 дневен рунд, 3 галактики, ваканционен мод- позволени са 3 ваканции за 30 дни, протекция - 5 протеккции, всяка с продължителност 48 часа и без пауза между тях:
1-безплатна
2-40 нано
3-90 нано
4-140 нано
5-190 нано
Ускорение всичко х 6 (строене на сгради, строеж на кораби, проучвания и подобрения във фабриката)
Разрешени - 17 часа на ден

3JIe:

За промените – тъй като рунда ще е по малък трябав да се намалят модовете и да се разширят полетата за рециклиране, така и така са малко хората

Retro_fen

Ми като цяло gameplay на спиид вселената ми допада.Можеда се коригират, някои работи.Като това неактивният играч след, като стане (и) да не е ограничен ресурса му на 100к/100к/100к продажбата на расови кораби да е забранена, както и изискването на бойно точки при абгрейдването на корабите.

Seazar отговори на следните въпроси:

Seazar: Рунда започна малко мудно,но в крайна сметка се получи добър рунд-можеби най-интересния за мен за последните 2-3години.Интригата беше жива до последно,а не както е практиката всичко да е ясно на 20-тия от ден от рестарта.Дано има повече такива рундове и занапред.

Seazar: Немога да дам категорична оценка, тъй като съм бил "замесен в играта"От моя гледна точка по-скоро НЕ,но ако погледна отстрани нещата цялостно без да съм субективен-можеби по скоро ДА.

Seazar: Погледнах набързо темата-няма нищо смислено в нея според мен.По скоро както обикновено се вдига рев за нещо ново,което си е нормална практика преди всеки нов рунд.Не съм обмислял нищо конкретно и нямам предложения.Има си достатъчно хора в екипа на играта които трябва да генерират идеи,а не някакви пубери които не знаят какво приказват да влизат в тази роля.

Seazar: Като цяло мисля,че правилата в рунд 19 бяха доста сполучливи.Не мисля, че трябват промени.Можеби само трябва да се промени съюзната класация,защото сегашния и вариант "убива" големите съюзи.Аз принципно не харесвам ускорените вселени,но в рунд 19 горе долу уцелиха оптималния вариант .Все имам чуството,че тези ускорения убиват спецификациите на расите(поне доста голяма част от тях) и се губи техния смисъл.Постоянно чувам рев -еди коя си раса била слаба ,еди коя си силна-това са пълни глупости и откровенно ме дразнят.И честно казано прекалено много промени се правят всеки рунд,което също не ми допада.Може би е време да се успокои малко темпото.

Seazar: Нека се опитаме да направим играта по-коректна и по-чиста.Знам ,че е невъзможно-затова е и само като пожелание.

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Вселена 2

ЦитатВъпросите ще се отнасят към новият рунд на вселена спийд.
Какви трябва да са промените за новият рунд?
Във форума има тема за нов вид раса, ти ще ни дадеш ли някаква идея?[/quote]

Fear :

Ми какви трябва да се промените каквито и да са ние ще продължаваме да играем :) За 2рият въпрос не мога да ти помогна.

666:

Честно казано мисля да не играя друг рунд и не съм мислил за промени. Нека да има нов вид раса,но мините да не се спират и мините на И-тата да
работят,защото без тях втора вселена опустя.

pastora:

Според мен,трябва да спрат всякакви промени! Само трябва да удължът малко времетраенето на рунда !

krisman :

Рунда във спиида бе чудесен .(поне за мен)
Според мен така спиида е супер .
И ако може едно линкче към темата за новата раса за да разгледам какво пише и как мислите да стане

KaMeHoB :

За новия рунд на спеед би било дорбе да не рунда му 45 дена. А за нова раса някакв кораб примено както диос е писал в темата боен рециклираш кораб да става и за двете и примерно го изпращаш на атака и рециклира силата му е да като кръстосвача, разбирасе скороста по бавна като бойния кораб. за бонусите по ефтини кораби и някакъв % на мините или по ефтини сгради просто сега немога да мисля преди малко станах.

slabbb :

Няма да е зле и да има по-малко галактики. Мисълта ми е, да се наблъскат играчите по възможност в 2 вселени. Така ще имаме възможност да наблюдаваме повече и по-интересни битки.Няма да е зле също така да се премахнат в фабриката за дигане на нива на Транспортьор и на Мега Транспортьор няма абсолютно никакъв смисал във това.Може би 5тата раса да бъде нещо събрано от другите 4 във едно.Евтините кораби на ноксите.Специфичен кораб за раса \"Тертети\".3 протекций да бъдат напълно са достатъчни. Мисля, че това е от мен. Поздрави, слаБ!

LordDarkar :

По темата за промените, смятам, че ако отново рундът бива направен на 45 дни, правото на 3 протекций ще е просто чудесно + намаляване и на ваканцийте: също 3 на брой, за месец. Няма да е никак зле, също да се вземе правилото за планетите от 2ра вселена, но с подробноста, че за да имаш над 5 планети,трябва да имаш над 150 000 бойни точки. Предпоследно, но не и по-важност: Намаляване на галактиките. Това е спийд вселена.Всичко се
очаква да бъде по-бързо. С намаляването на галактиките(на 3, да го кажем) ще се получат доста задоволителни битки за хората, които не играят тази вселена, а и всеки ще се стреми да прави повече битки, за да достигне исканите бойни точки за повече планети. Последното което може да се направи, е добавката на изгледа на битките. В момента имаме правото да си избираме изгледа на менютата. Защо да нямаме и правото да избираме изгледа на битките? Да можем да избираме между сегашният вид и онзи, който в тези прекрасни стари времена обичахме...когато кръстосвачите бяха на външен вид по-мощтни и от бойните кораби.

По темата за расата:
В момента имаме 4 раси. Една за големи рециклирания(конфедерация);една за миниорстване/битки (тертети);една за търговия/битки (нокси) И една за
кражби (миоп). Според мен, е време да подпомогнем малко и \"защитниците\". Раса, която да ги облагодетелства, с бонуси от типа:
- 10% по-голям добив на метал и 5% по-голям добив на кристал.
- 20% по-бърз строеж на защитата
- 15% по-евтин строеж на защитата
- 5-7% повече възтановена защита след битка
Уникален кораб: Щитоносец (Кораб, със слаба атака и голяма защитна сила.Бива атакуван СЛЕД като бъде убита флотилията.)
Но и няма да е никак лошо, да се добави някакъв бонус на конфедерацията, тъй като в момента почти няма човек, който да играе с нея....обезмисля се расата.

Зададохме въпроси на лидера на съюз Нерушимий.

ЦитатНа какво се дължи този бърз скок в съюзната класация? Какви са амбициите на съюза?[/quote]

titan72:

Ми амбиции няма, ние играем или поне част от нас посотянно и в положителна насока, а другите съюзи имат пикове и сспадове това е

[b][color=green]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”