Обзор на кръга, рунд 19.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от puhcho »

ALLURE написа:QUOTE (ALLURE @ Mar 16 2010, 23:53) Немога да разбера завист или злобе е?

Вие е трябвало да бъдете на първо место..ЗАЩО?
Аз пък мисля че ние сме били по добрия съюз вие какво показахте тоя рунд НИЩО!!! А смерш не ги мешаш никаде аз мисля че те най-много тормозеха хората!!

Не си искал да земеш рунда?
А според мен това не е вярно...до колкото си спомням като СМЕРШ те бяха натиснали ти искаше да ви помагаме "УЖ" да ги елиминираме...тогава аз казах на моя лидер да обявява война с ваз ама той не за което осще ме е яд ама няма значение :a013:
После дойде времето когато психопата ме е налял :b010: и почнах да те настигам,тогава почна вече др песен да пееш почна примирие с СМЕРШ и оговорки да ти помагат срещу мен само и само да спъсиш така желаното от теб 1 МЯСТО!!!

Моляте преди да пишеш мисли!!!

п.п . Честито на съотборниците за 1 място!!

И искам да им благодаря че ми помагаха с каквото мога...Също така и на СтарФайтар,Диос и Роял!
Те си знаят защо...айде с здраве :a055:
Само едно не ми стана ясно - как може постоянно да говориш за злоба, завист и подобни щуротии? Явно егото ти не позволява да признаеш че Seazar ти скрива шапката по всички критерии за игра. Бил се борел за първото място - ти да нямаш стъклена топка че разбра. Единственото за което се е борил беше съюзната класация, а тя е трудно постижение за съюз който играе по правилата при наличието на безобразни наливания и раздвоени и разтроени ацц-та.
А ти извади голям късмет че заспах иначе щеше да гледаш първото място с насълзени очи.
Колкото до това какво показа съюза ни този рунд - показахме ви как се играе без да ревем на рамото на админките и без да тарикатеем на дребно.
Seazar - както винаги показа класа - не се наложи никой да го налива за да ти диша във врата :a016:

Хайде остани си със здраве :a055: Ще те видим следващия рунд..
Обикновено не си търся белята, тя сама ме намира...
Потребителски аватар
ALLURE
Редник (Private)
Регистриран: нед май 31, 2009 11:56 pm
Контакти:

Мнение от ALLURE »

seazar написа:Цитат(seazar @ Mar 17 2010, 12:16) Росене, нещо бъркаш..не съм недоволствал,нито пък съм карал весо да идва при теб..направих коментар на рунда от моя гледна точка.Смятам ,че имам право да си кажа мнението за рунда като цяло.Не карам никой да се съгласи с него насила.
АЛуре недей да спекулираш пак-една сутрин нали пак се успа и се чудеше защо не съм те занулил-и ти казах ,че не съм защото се явявате "нещо като съюзници"това ми бяха точните думи.Разменихме по 2-3лични съобщения с Росен,които ми бяха достатъчни да разбера, че неможе да се разчита на него да помогне срещу (някои от смерш)и то никога не е ставало на въпрос за МЕН,а за някои от съотборниците ми.Реших обаче да прекратя кореспонденцията с него и затова не му конкретизирах на него какво съм имал предвид.
Сигурно помните един ден когато цял ден ме нямаше и бях с флот на планетата-какво направихте бе играчи???Копи пейст на флотата ми на Диос и 200 шпионажа.Това ли беше силния ви съюз?Това ли бяха играчите "победители" Аз последните 15 дни сейвън не съм правил,вие защо правехте сейвън???Нали бяхте много силен съюз и много силни индивидуално.Цял рунд бягахте и се крихте като плъхоци.Затова и в моите очи е незаслужено, но не е без прецедент-виждал съм и други мишоци така да вземат рундове.Поздравления от мен няма да видите и това е.
Айде със здраве. :ok:

п.с И роска-недей да говориш за Санди/Лори в единствено число..не е правилно.
Ами цезаре кво да ти кажа секи си е избрал различе начин на игра ти си залагал на флот ,аз на скорости и танкери и аз ако имах най-силния флот и аз можех да не дигам сейф въпреки че моя си ми свърши добра работа :c022:
[00:29:39] Reeves каза: кой ще взима рунда
[00:29:49] RoYaL каза: не съм решил още хахахаха

[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Ще ми се и аз да се изкажа за да поправя някои твърдения по мой адрес и да си дам мнението за победителите - съюзно и отборно. Коментара ми се отнася за първия месец игра, т.е. без последните 2 седмици в които не участвах. Първо, ALLURE, беше доста некоректно от твоя страна да ме молиш да не те нападам, понеже знаеше че имам извадени звезди, а само няколко дни след това да ме грабиш като невидял - имай малко достойнство. За играта на Сезар мога да кажа, че доста добре си проигра картите (поне срещу мен) и с цената на 3-4 кратки мода успя да обърне нещата в своя полза. Не разбрах само защо толкова злоба изля по мой адрес - никога не сме имали нап с него и не разбирам защо толкова се изненада като го нападнах - явно е с доста избухлив характер. Освен това никога не съм ревал за помощ - откъде го измисли не ми е ясно. Но както и да е, успя да обърне войната в своя полза донякъде с късмет, донякъде и заради странични обстоятелства. След една моя лоша преценка, стационирането ми се оказа в една и съща секунда като звездите му и съответно битка нямаше. Последва дълъг мод от моя страна поради липсата на комп, а впоследствие и липса на желание, и съответно край на рунда две седмици по-късно. Относно съюзната класация - не видях рокерите да са направили нещо сериозно като съюз - спечелена война или отборни действия, а само хаотична игра на индивидуалисти. Освен битката на Алуре срещу пухчо всичко останало беше копане, търгуване и грабене. Пургатори също не направиха нещо особено - опитваха се да играят отборно, но изгубиха доста хора и като че ли нямаха нужния състав за да постигнат нещо особено. Отев остана кух, няколко човека вкарани в дълъг мод и освен Сезар само набора и весо, които се разиграха чак последните седмици, които не мога да коментирам понеже не съм запознат, поиграха отборно. Единствено диос игра на ниво този рунд, но си личеше, че няма особена конкуренция и не мисля че му беше много интересно :)

Айде толкоз от мен, че сигурно много ви отегчих. Поздравления за победителите и до нови срещи ;)
Последна промяна от sixkiller_k3 на ср мар 17, 2010 3:18 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

ALLURE написа:QUOTE (ALLURE @ Mar 17 2010, 16:10) Ами цезаре кво да ти кажа секи си е избрал различе начин на игра ти си залагал на флот ,аз на скорости и танкери и аз ако имах най-силния флот и аз можех да не дигам сейф въпреки че моя си ми свърши добра работа :c022:
Минало ,заминало вече.Аз написах няколко реда,защото Рояла не беше съвсем коректен в разбора си и не пропусна да вметне няколко тънки намеци и да изопачи някои факти ,както и да удари 2-3 езика където трябва.Спирам да коментирам,понеже съм бил "злобен" :lol:
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Аз пък искам да поздравя Росен за уникалната му търговия този рунд. Много неща нямаше да се случат ако не беше нашия търговец. Също така поздрави и към противниците, които неуморно ми бутаха планетите.
Потребителски аватар
ReSid3ntEvil
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 21, 2009 12:43 pm
Контакти:

Мнение от ReSid3ntEvil »

Здравейте...вложихме много усилия и крайния резултат е на лице..... колкото до критиките към нас... "no comment" :a055: :a013: ...
[b]Bl0od Is FalliNg Lik3 ThE RaiN....[/b]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

оказа се че мишките и плъховете са причина за развоя на спееда .ех как гризат подпори тези гриьзачи пазете се страшна напаст са
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

няма да коментирам другите съюзи ще коментирам моя

може да не сме първи но играхме от сърце беше ни забавно

дадохме всичко от себе си играхме честно като се обърна назад за да си погледна миналото през този рунд се усмихвам защото ми доставяше удоволствие да играя с такива играчи и най-вече хора

и искам да кажа,че този рунд ми достави такава наслада от играта която не съм изпитвал от доста време

благодарение на моите съюзници
живот и здраве следващият рунд първо място в отборната и в съюзната ако го дам на някой :)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Off Topic”