Само едно не ми стана ясно - как може постоянно да говориш за злоба, завист и подобни щуротии? Явно егото ти не позволява да признаеш че Seazar ти скрива шапката по всички критерии за игра. Бил се борел за първото място - ти да нямаш стъклена топка че разбра. Единственото за което се е борил беше съюзната класация, а тя е трудно постижение за съюз който играе по правилата при наличието на безобразни наливания и раздвоени и разтроени ацц-та.ALLURE написа:QUOTE (ALLURE @ Mar 16 2010, 23:53) Немога да разбера завист или злобе е?
Вие е трябвало да бъдете на първо место..ЗАЩО?
Аз пък мисля че ние сме били по добрия съюз вие какво показахте тоя рунд НИЩО!!! А смерш не ги мешаш никаде аз мисля че те най-много тормозеха хората!!
Не си искал да земеш рунда?
А според мен това не е вярно...до колкото си спомням като СМЕРШ те бяха натиснали ти искаше да ви помагаме "УЖ" да ги елиминираме...тогава аз казах на моя лидер да обявява война с ваз ама той не за което осще ме е яд ама няма значение![]()
После дойде времето когато психопата ме е наляли почнах да те настигам,тогава почна вече др песен да пееш почна примирие с СМЕРШ и оговорки да ти помагат срещу мен само и само да спъсиш така желаното от теб 1 МЯСТО!!!
Моляте преди да пишеш мисли!!!
п.п . Честито на съотборниците за 1 място!!
И искам да им благодаря че ми помагаха с каквото мога...Също така и на СтарФайтар,Диос и Роял!
Те си знаят защо...айде с здраве![]()
А ти извади голям късмет че заспах иначе щеше да гледаш първото място с насълзени очи.
Колкото до това какво показа съюза ни този рунд - показахме ви как се играе без да ревем на рамото на админките и без да тарикатеем на дребно.
Seazar - както винаги показа класа - не се наложи никой да го налива за да ти диша във врата
Хайде остани си със здраве