Обзор на кръга, рунд 19.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Още една тухла в елегантния зид, беше поставена. Рунд 19 свърши. На свой ред беше колкото и къс, толкова и скучен. Поне от позицията ми на наблюдател. Рунда на новите звезди. На хората, които за 5 години не намериха поле за изява, и решиха да се пробват точно през тези 45 дни.
Всичко си започна по обичайния ред - много кредити, много пари в хазната, поредната подкрепа на 3те милиона годишно за XS. Високият добив отново даде възможност на тертетите да се изяват и да получат своите 3 минути слава. А други просто дебнеха и разчистваха пътя пред себе си - но не за собствена облага - за жалост по отъпканата пътека минаха много хора, включително и победителят в рунда. Аз лично почнах рунда за да видя промените - играх по-малко от 48 часа с акаунт dystopia, който по-късно премина в ръцете на haho. Последният сформира "всеобщия любимец" Lamez, но с друго име - ЦИТРУЕНИТЕ. НО актьорите бяха същите. И докато тертетите залагаха на мините си, а диос отъпкваше пътеката за плахите стъпки на топаджиите зад него, то пСиХаРаа кроеше своят пъклен план - няколко безобидни войни, със съюзи, в които беше убеден че има хора, не толкова трудни за удряне. Пръв от тях беше mega_alien, но поради кофти сметки НубсГоуПро го удари и провали един от плановете на психараа, който не се отказа с тези схеми - нова жертва от съюз във война под ножа - TheRevenge и изкачване до 3тото място, непосредствено зад съюзника си НубсГоуПро и лидерът в класацията Тенгу. Очертаваше се нова хегемония на Lamez, но не всичко е така инсайд, както е аутсайд. Моят опит да сторя невъзможното - а именно да се пробвам да повлияя дистанционно на бившите си съюзници и в уни2 и в спийд, да ги мотивирам и евентуално помогна с нещо се провали. Първите слаби нерви, се показаха - NoobsGoPro се изтри. Сериозен удар в тила на съюза, който почна да гине малко по-малко. Това даде шанс на много други играчи да се изявят. По-късно и пСиХаРаа бе наказан и огънят вече бе зарит.
На другият фронт, диос (Tengu) удари две ключови фигури в топ 10 - един от които ALLURE. Той беше погазен още няколко пъти в следствие на отчаяние и изтри своя акаунт. Всичко водеше до господство над "топа" от страна на Тенгу, но нещата далеч не изглеждаха така. Той никога не е бил обвзиман от идеята за класация. За което получава за пореден път моите овации. Даде шанс на "новите стари звезди" да се изявят. Неговата намеса и ненамеса в някои от конфликтите са именно факторите за сегашният лик на крайното класиране и със сигурност той е главният фактор за това. Личното ми мнение е, че хората достигнали до тези позиции, просто могат да му кажат едно "благодаря". Та.. нека малко ретроспекция - не след дълго, след като Алюр изтри акаунта си, взе друг, почти на опашката на топ 100, конфедерация. С много постоянство, много късмет и разбирасе някое друго умение, достигна до топ 10, а по-късно и до топ 3. И единствена вина за това имат хората, които цял рунд плюха по него, че го оставиха да се развие - звезди много, ама пилоти малко. И в момента точно тези хора берат плодовете, които са посели. Тук не помогна и поговорката "по-добре късно, от колкото никога". seazar се усети, но не о време, да почне да лети със звезди по ALLURE. Освен, че беше вече твърде късно, късметът му изневери. Десетки атаки, които не бутнаха нищо. както споменах по-горе, не само постоянството и уменията бяха фактор Алюр да се добере до сегашната си позиция. (късметът е фактор помогнал на всеки един от победителите, през всеки един от рундовете). Спорът си остана между тях двамата. Тенгу спря да се меси и това още веднъж прокъса облаците изпод слънцето, греещо над земята на Алюр. Вече умелата игра на стоене по 20 часа, на лов и събирачество, и на дебнене на заспали противници, която изключваше дебненето по между им, продължи. Няколко дни преди края Алюр удари съюзник на сезар и това демотивира последния. Той направи своят отчаян опит да се върне в играта, удряйки Даркуотч, но това не му помогна с нищо друго, освен че го прати над 1 милион точки. Същият ден Tengu се изтри, а другия ден Меделин изтегли ресурса си от борсата, за да оформи челната тройка от минали 1,000,000

1 ALLURE 1176586
2 seazar 1097418
3 Меделин 1057039

Рундът приключи, с трима заели призовите позиции съвсем незаслужено. Приключи с абсолютно нов лик от предишните 18. Може би това бе целта на администрацията, да даде възможност на хванати от кол и въже да се доберат до т.нар ТОП. Може би и това бе отличният шанс за играчите да бъде постигнато. Може би просто не играха стойностни такива. Може би една птичка пролет не прави. А може би просто тази птичка не искаше да снижи виртуалното его на много хора. Може би, може би. Каквото и да говорим, за пореден път ще се повторя - рундът приключи. Особено доволен съм от заелият първото място. Искаше го още като взе акаунт извън топ 50 и го постигна. Как го постигна, вече споменах. На печелившите - честито. На останалите - следващия рунд може и да е по-лесен.
Keep walking.

P.S.: ALLURE, черпилката от теб :D
Последна промяна от RoYaL на вт мар 16, 2010 12:18 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

За няколко неща си прав-за други не.ДА, Диос можеш да смачка всеки който реши-имаше най- яката флота от всички,но той пак повлия косвено на рунда и то доста.Първо изпари флота на отев,който имаше 2рия най як флот след него по това време(над 2к бойни и 2к рециклатори).Слeд това подгони и YouCantStopMe-загубих 2ма от отбора.После дойде и капака с разбиването на Тунжо в ЗЛЕ-изобщо може да се каже, че останах да играя с Набора и Весо.Весо, реши, че Росен му е дразнител и отиде да го бие-и там се намеси Диос,макар и косвено.За мен беше важно да вземем съюзната класация, но след толкова много трудности се оказа непосилна задача в крайна сметка.И тук си прав,когато Алурето удари пухчо-записахме 0 точки за дена,а рокерите 20 и освен това той дръпна 120к точки.На набора и весо им излязаха ангажименти точно тези дни и останах сам.Смерш в лицето на Старфайтър и Емпи се опитаха да ми помогнат срещу Алурето,но усилията им не дадоха резултат.Най-повратния момент обаче беше около 5 дни преди края-АЛурето заспа за около 1:30 мин,но и аз дремех и го видях доста късно.Тук освен луд късмет ние допуснахме и грешка.На момента в който го видях офф,казах на набора да литва бе да смятам битката,защото знаех ,че всяка секунда е ценна и може да нямаме друг шанс.Оказах се прав...Алурето беше във 2ра галактика, Набора в 3-та , аз в 4-та.Набора обаче пуснал 12 рунда без да прави сметки и когато направих изчисленията -излизаше ,че набора остава почти без флот-тоест голяма жертва в името на каузата аз да взема рунда..така щеше да излезе пред аудиторията.Ако обаче битката беше 6 рунда- резултата беше съвсем друг-равна битка.Хвана ме яд, че бях чак в 4та галактика и нямаше как да стигна преди набора, да ударя аз първи, а времето си...течеше.Набора върна атаката и литна отново,а междувременно бях литнал и аз и вече стигах първи и Алурето щеше да стане на сол....и тогава светна..-поредното голямо разочарование в рунда за мен..някакви си проклети 10-тина минути.
Накрая се оказа,че с летене по и-та и рециклажи(къде уговорени къде не) се взимало рунд най лесно.
Да се върнем малко по -назад сега.Тук искам да кажа,че моите звезди- не бяха звезди-админите ми ги бяха написали като бомбери явно,защото бутаха всичко друго ,но не е и планети..Че той Отто който беше в съюза ми с 2 знс-та бутна повече планети отколкото аз с 10...По принцип не ги обичам,сега за пореден път си затвърдих мнението за тях-искат много наносила за игра с тях, а аз нямам възможност за такова нещо..Направих ги единствено да летя по румънеца,понеже такова нагло същество не съм виждал..ама нагло..наливациии, че оливации.От явни по явни,но уж по правилата.....мога да те уверя ,че щях да му летя само на него,ако не се беше изтрил.Та бях напускал 7 знс-та по планетите, и една прекрасна сутрин-друг топаджия по това време-Shefket, решил, че него кефя и ми летял с 10 бостана в късна доба.Когато му потърсих обяснение за тази агресия-не получих смислено обяснение.Бях принуден 3 вечери подред да модирвам,понеже много напираше,а когато ми станаха звездите резултата беше мод и рев да му помагат.Тогава от небитието се появи Алурето,който за един ден дръпна откачено много.Първо наказан играч с отворени атаки-който освен ресурса и рециклажа му даде и забележете БОЙНИ ТОЧКИ.По късно вечерта същия ден така наречения психопат, реши ,че това не му е достатъчно на Алурето и реши да го поналее още , като си заложи флота без надзор до него.И така само в рамките на 16-18 часа-огромен скок напред и освен това и избор на стратегия за по нататък с оглед на огромните ресурси които му попаднаха.Последваха докрая на рунда още няколко наливания, методични с рециклажи за Алурето пак по правилата...И това не го приказвам ей така от въздуха-видял съм и лични съобщения и ми казаха за играчи които са му "оставяли" рециклажи неофициално също.Пробваха мен да ме пуснат по пързалката с много тъпото обяснения-много скорости, много краде..все едно аз от вчера я играя тази игра...Да голяма роля има и късмета.Колкото и да си бърз,ако рециклажите са по близо до врага ти или информацията за рециклажите стига по-рано до него...то така излезе ,че тая "информация" в случая излезе най- важна.В крайна сметка се провалих да му попреча да се добере до първото място.Моята цел не е била да спечеля рунда,но по стечение на обстоятелствата след като той беше първи 5-6 дни преди края,макар и силно демотивиран и разочарован от развитието на рунда се опитах да направя нещо-успях да ударя само 1 играч и то от пърия опит..другаде където и да ходих следваше протекция ,мод или изместване на флотата през 2-3 галактики.Толкова много газ похарчих последните дни, че немога да броя до толкова...можех да спретна някое мазало "по правилата" и да си взема рунда-ноу проблем.Явно обаче никой не познава критериите ми за игра,щом си е помислил,че мога да направя подобно нещо...Даже получих предупреждение от админа на вселената, че съм щял да се налея,което си беше СУПЕР ГОЛЯМА ОБИДА ЗА МЕН.

Накрая искам да благодаря на съотборниците ми този рунд-Благодаря ви момчета( и момичета :) )-страхотен рунд направихме и залужавахме първото място при отборите.Класацията може да показва второ място,но изобщо не е обективна.Благодаря ви ,че изтърпяхте и денонощното ми мърморене да се стягате..кво да направя..нервна натура съм :) .

Рояле, това, че Ламез са щели да бъдат фактор или доминация някаквая този рунд-май само в твоята глава е било :) Ламез си главно ти.Без теб...е и бъгерчето уайнот и той цъка яко,както и психаря направи много голям прогрес,но нещо се бъркаш специално за този рунд.

Получих поздравления от някои от победителите в рунда за второто място-незнам с каква цел да ме подразнят с нещо или искрена.Не съм им отговорил,защото не смятам ,че са заслужили да получат моите поздравления,а не заради нещо друго.(свърши ми кафето, отивам да си направя още 1-голяма каша написах,но не ми се редактира сега наново)

p.s Така,че не съм съгласен ,че е бил "тъп рунд"

"Рундът приключи, с трима заели призовите позиции съвсем незаслужено"-За първата позиция съм съгласен,но ми обясни кой от тези по надолу щеше да е по- заслужил с нещо.Аз лично не виждам такива, без да искам да обидя някой...Диос,ако играеше докрай щеше да вземе рунда.Аз така лично щях да съм най-доволен ако беше станало..
Хейтър си взел да го раздаваш и ти както е модерен лафа сега в тийн средите.
Последна промяна от seazar на вт мар 16, 2010 1:45 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Имаше хора, които заслужаваха позициите. Някои от тях (не един) се изтриха, други протсо не играха. Шанс. Както казах - кийп уокинг.

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

на мене ми стана интересно защо румънчето направи това :) и как по случайност нооба размодира малко преди битката и как случайно имаше на колонията си до мен достатъчно танкери за да обере целия рециклаж (което и не стана взе малко газ само не ми се разправя как го изиграхме) и другото най-интересно е,че нападателя направи 2 опита преди да се разбие в мен и бе бая настървен (аз литнах защото знаех за танкерите на ноба до мен) ако може някой да ми обясни :c022:

да добавя докъто шулес ми летеше танкерите не бяха на планетата на нооба къде ли е летял?
Последна промяна от federaciq на вт мар 16, 2010 3:26 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Федерация тук не е мястото да се хвалиш и да показваш доклади...има друг раздел на форума за това.
Както виждаш хората споделят мнението си като цяло за рунда.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Дойде и ред и аз да напиша един два реда.

1-во искам да поздравя рокерите за спечелената класация,и да им кажа ,че ми беше много приятно да играя със вас момчета и момичета ,ще се радвам пак някога да поиграем заедно вие сте супер.
2.ро тай като имам щастието да познавам някой играчи от поргатори и най вече моя приятел цезар. ви уверявам, че между двата съюза никога не е имало наливания или нечестна игра и няма да има

Роялев познавам те и тебе гложди та нещо ,че за първи път печелят играч(и и съюзи който не бъгват и играят честно. Молете приеми фактите такива какви та са

от мене толкова жената е бременна булф скоро време през крив макарон . затова наесен с песен дай боже

бай бай от мен булфледжии и до нови срещи. поздравявам всички от екипа на играта мога само да се поклоня пред вас
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 16 2010, 16:40) Федерация тук не е мястото да се хвалиш и да показваш доклади...има друг раздел на форума за това.
Както виждаш хората споделят мнението си като цяло за рунда.
не се хваля поствам съм го със съвсем други цели

и знам какъв съм ламер съм тъп съм идиот съм аде стига вече приключихме признах си герховете сега ако може някой да ми обясни :a013:
обичам женичките обичам ги всичкитее
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Mar 16 2010, 16:43) Роялев познавам те и тебе гложди та нещо ,че за първи път печелят играч(и и съюзи който не бъгват и играят честно. Молете приеми фактите такива какви та са
Тоз пък, що не вземеш да кацнеш на земята? Вземи си питай съюзника, дали не исках той да спечели, още от както е взел акаунта. Просто представям нещата обективно. Нямам право да съм субективен, не че нещо ми пречи де.

Потребителски аватар
ALLURE
Редник (Private)
Регистриран: нед май 31, 2009 11:56 pm
Контакти:

Мнение от ALLURE »

seazar написа:Цитат(seazar @ Mar 16 2010, 12:08) За няколко неща си прав-за други не.ДА, Диос можеш да смачка всеки който реши-имаше най- яката флота от всички,но той пак повлия косвено на рунда и то доста.Първо изпари флота на отев,който имаше 2рия най як флот след него по това време(над 2к бойни и 2к рециклатори).Слeд това подгони и YouCantStopMe-загубих 2ма от отбора.После дойде и капака с разбиването на Тунжо в ЗЛЕ-изобщо може да се каже, че останах да играя с Набора и Весо.Весо, реши, че Росен му е дразнител и отиде да го бие-и там се намеси Диос,макар и косвено.За мен беше важно да вземем съюзната класация, но след толкова много трудности се оказа непосилна задача в крайна сметка.И тук си прав,когато Алурето удари пухчо-записахме 0 точки за дена,а рокерите 20 и освен това той дръпна 120к точки.На набора и весо им излязаха ангажименти точно тези дни и останах сам.Смерш в лицето на Старфайтър и Емпи се опитаха да ми помогнат срещу Алурето,но усилията им не дадоха резултат.Най-повратния момент обаче беше около 5 дни преди края-АЛурето заспа за около 1:30 мин,но и аз дремех и го видях доста късно.Тук освен луд късмет ние допуснахме и грешка.На момента в който го видях офф,казах на набора да литва бе да смятам битката,защото знаех ,че всяка секунда е ценна и може да нямаме друг шанс.Оказах се прав...Алурето беше във 2ра галактика, Набора в 3-та , аз в 4-та.Набора обаче пуснал 12 рунда без да прави сметки и когато направих изчисленията -излизаше ,че набора остава почти без флот-тоест голяма жертва в името на каузата аз да взема рунда..така щеше да излезе пред аудиторията.Ако обаче битката беше 6 рунда- резултата беше съвсем друг-равна битка.Хвана ме яд, че бях чак в 4та галактика и нямаше как да стигна преди набора, да ударя аз първи, а времето си...течеше.Набора върна атаката и литна отново,а междувременно бях литнал и аз и вече стигах първи и Алурето щеше да стане на сол....и тогава светна..-поредното голямо разочарование в рунда за мен..някакви си проклети 10-тина минути.
Накрая се оказа,че с летене по и-та и рециклажи(къде уговорени къде не) се взимало рунд най лесно.
Да се върнем малко по -назад сега.Тук искам да кажа,че моите звезди- не бяха звезди-админите ми ги бяха написали като бомбери явно,защото бутаха всичко друго ,но не е и планети..Че той Отто който беше в съюза ми с 2 знс-та бутна повече планети отколкото аз с 10...По принцип не ги обичам,сега за пореден път си затвърдих мнението за тях-искат много наносила за игра с тях, а аз нямам възможност за такова нещо..Направих ги единствено да летя по румънеца,понеже такова нагло същество не съм виждал..ама нагло..наливациии, че оливации.От явни по явни,но уж по правилата.....мога да те уверя ,че щях да му летя само на него,ако не се беше изтрил.Та бях напускал 7 знс-та по планетите, и една прекрасна сутрин-друг топаджия по това време-Shefket, решил, че него кефя и ми летял с 10 бостана в късна доба.Когато му потърсих обяснение за тази агресия-не получих смислено обяснение.Бях принуден 3 вечери подред да модирвам,понеже много напираше,а когато ми станаха звездите резултата беше мод и рев да му помагат.Тогава от небитието се появи Алурето,който за един ден дръпна откачено много.Първо наказан играч с отворени атаки-който освен ресурса и рециклажа му даде и забележете БОЙНИ ТОЧКИ.По късно вечерта същия ден така наречения психопат, реши ,че това не му е достатъчно на Алурето и реши да го поналее още , като си заложи флота без надзор до него.И така само в рамките на 16-18 часа-огромен скок напред и освен това и избор на стратегия за по нататък с оглед на огромните ресурси които му попаднаха.Последваха докрая на рунда още няколко наливания, методични с рециклажи за Алурето пак по правилата...И това не го приказвам ей така от въздуха-видял съм и лични съобщения и ми казаха за играчи които са му "оставяли" рециклажи неофициално също.Пробваха мен да ме пуснат по пързалката с много тъпото обяснения-много скорости, много краде..все едно аз от вчера я играя тази игра...Да голяма роля има и късмета.Колкото и да си бърз,ако рециклажите са по близо до врага ти или информацията за рециклажите стига по-рано до него...то така излезе ,че тая "информация" в случая излезе най- важна.В крайна сметка се провалих да му попреча да се добере до първото място.Моята цел не е била да спечеля рунда,но по стечение на обстоятелствата след като той беше първи 5-6 дни преди края,макар и силно демотивиран и разочарован от развитието на рунда се опитах да направя нещо-успях да ударя само 1 играч и то от пърия опит..другаде където и да ходих следваше протекция ,мод или изместване на флотата през 2-3 галактики.Толкова много газ похарчих последните дни, че немога да броя до толкова...можех да спретна някое мазало "по правилата" и да си взема рунда-ноу проблем.Явно обаче никой не познава критериите ми за игра,щом си е помислил,че мога да направя подобно нещо...Даже получих предупреждение от админа на вселената, че съм щял да се налея,което си беше СУПЕР ГОЛЯМА ОБИДА ЗА МЕН.

Накрая искам да благодаря на съотборниците ми този рунд-Благодаря ви момчета( и момичета :) )-страхотен рунд направихме и залужавахме първото място при отборите.Класацията може да показва второ място,но изобщо не е обективна.Благодаря ви ,че изтърпяхте и денонощното ми мърморене да се стягате..кво да направя..нервна натура съм :) .

Рояле, това, че Ламез са щели да бъдат фактор или доминация някаквая този рунд-май само в твоята глава е било :) Ламез си главно ти.Без теб...е и бъгерчето уайнот и той цъка яко,както и психаря направи много голям прогрес,но нещо се бъркаш специално за този рунд.

Получих поздравления от някои от победителите в рунда за второто място-незнам с каква цел да ме подразнят с нещо или искрена.Не съм им отговорил,защото не смятам ,че са заслужили да получат моите поздравления,а не заради нещо друго.(свърши ми кафето, отивам да си направя още 1-голяма каша написах,но не ми се редактира сега наново)

p.s Така,че не съм съгласен ,че е бил "тъп рунд"

"Рундът приключи, с трима заели призовите позиции съвсем незаслужено"-За първата позиция съм съгласен,но ми обясни кой от тези по надолу щеше да е по- заслужил с нещо.Аз лично не виждам такива, без да искам да обидя някой...Диос,ако играеше докрай щеше да вземе рунда.Аз така лично щях да съм най-доволен ако беше станало..
Хейтър си взел да го раздаваш и ти както е модерен лафа сега в тийн средите.
Немога да разбера завист или злобе е?

Вие е трябвало да бъдете на първо место..ЗАЩО?
Аз пък мисля че ние сме били по добрия съюз вие какво показахте тоя рунд НИЩО!!! А смерш не ги мешаш никаде аз мисля че те най-много тормозеха хората!!

Не си искал да земеш рунда?
А според мен това не е вярно...до колкото си спомням като СМЕРШ те бяха натиснали ти искаше да ви помагаме "УЖ" да ги елиминираме...тогава аз казах на моя лидер да обявява война с ваз ама той не за което осще ме е яд ама няма значение :a013:
После дойде времето когато психопата ме е налял :b010: и почнах да те настигам,тогава почна вече др песен да пееш почна примирие с СМЕРШ и оговорки да ти помагат срещу мен само и само да спъсиш така желаното от теб 1 МЯСТО!!!

Моляте преди да пишеш мисли!!!

п.п . Честито на съотборниците за 1 място!!

И искам да им благодаря че ми помагаха с каквото мога...Също така и на СтарФайтар,Диос и Роял!
Те си знаят защо...айде с здраве :a055:
[00:29:39] Reeves каза: кой ще взима рунда
[00:29:49] RoYaL каза: не съм решил още хахахаха

[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Аз не помагах на никой,по-скоро пречех и се забавлявах с разни надувки.Просто ви оставих сами да си решите спора за първото място,не нападах нито теб,нито seazar. Но не съм и помагал на никой от двама ви. Така че мен не ме месете.
Отговори

Върни се в “Off Topic”