Bulfleet Weekly 14.03.2010

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Вселена Спийд

Въпрос :

ЦитатКакво мислиш за войната между първите 3-ри съюза (TheRockers, Purgatory, СМЕРШ)? И кой съюз ще спечели рунда?[/quote]

Играч K0rni6oN4o

Война... няма никаква война, всички са закопали здраво. Няколко атаки със звезди и нищо повече. Съюзът победител ще е Purgatory, но това си е лично мое мнение.

Лека вечер !

Играч ju696

TheRockers... най-малко на брой и най-мотивирани и без нито едно слабо място в отбора си, за разлика от Purgatory. СМЕРШ са вече прекалено назад, за да се намесят реално в някаква битка, а и са от нашето ниво - гледаме по-весело на играта :)

Играч Miles

Ако се стигне до директно елиминиране - единият да издебне другия - между TheRockers и Purgatory, то тогава СМЕРШ ще могат да вземат второто място,иначе ще са трети. Мисляm, че за разлика от индивидуалното класация, където seazar ще триумфира, съюзната ще бъде взета от TheRockers, но с уговорката, че много внимават с наказанията! Много обичат да прескачат 20-те часа, което ме навежда на някои по-специaлни мисли. Purgatory ще изпуснат съюзната с малко - просто имат много хора с ваканция ... а до края има много, много малко време за наваксване.

Играч BashONUR

Здрасти, войната става интересна към края и е предимно дебнене. И Purgatory, и TheRockers са много силни съюзи и е много прятно да се играе срещу толкова добри играчи.

Зададохме въпрос на играчите от ТОП5.

ЦитатЩе спечелиш ли рунда според теб?И защо?[/quote]

ALLURE
Нищо не е сигурно.. Не се знае Меделин колко ресурс има в борсата.

seazar

Едва ли-отигра ми се, откакто ALLURE удари puhcho...трудно ми е да го преглътна - точно човек от моя съюз да им подари и съюзната, и индивидуалната.За да спечелиш трябва и късмет,а при мен изобщо липсва цял рунд.Жалко, но това са фактите.

Tengu

Няма да спечеля рунда,защото ще сe изтрия.

Меделин

Няма да спечеля рунда, просто не заслужавам.

Цитат1. Какво е мнението Ви за промените на правилата в този рунд?
2. Три неща, които бихте променили в играта ако имахте възможност?
3. Какви нови рубрики желаете да има в Bulfleet Weekly?[/quote]

ju696

1.За бойните точки-пълна подкрепа
2.a.преработка изцяло на търговската борса-покупката на кораби от нея да отнема времето нужно за прехвърлянето на корабите от планетата на търговеца до планетата на клиента.
б.преработка изцяло на Звездите на Cмъртта - в момента те са си тотошанс и употребата им е лишена от смисъл.
в.ясна и стриктна система за наказания,в които да се сведе до минимум субективизма на администрацията... наказанията да влизат в сила след надлежно уведомяване на играча и да имат ясен срок
3.каквото ти дойде наум... знам,че ще се справиш.

massacre

Промените не са лоши, получи се приличен рунд.

Три неща, които бих променил...
Първо бих върнал стария коефициент, този доста не ми допада.
Бих добавил някаква нова раса и поне 1-2 нови кораба.
За трето не се сещам в момента... Може би рунда от 45 на 60 дни.

За вестника - може да вкарате някаква рубрика за най-перспективни играчи през седмицата, играчът с най - много направени ресурсни точки/бойни точки.

DarkWatch

1. Всяка една ми допада, въпреки че година и нещо не бях играл и не съм запознат с всички напълно.

2. Облика на Корабите, Защита, Сгради... oстаряха, а всичко се развива - би трябвало и те.

3. Не го следя напълно и не съм запознат с това.

За вас материала около вселената подготви: MaKaVeL1 и Skullcollector`
Последна промяна от MaKaVeL1 на нед мар 14, 2010 11:16 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Вселена 2

В Bulfleet ние сме свидетели на 2 вида класиране. Първото е по изразходен ресурс. Това класиране се балансира от доста време и до голяма степен то е реално. Както получавате точки при строежа на кораби, сгради и защита, така и губите при тяхната загуба. Класацията дава предимство на по-добре развитите акаунти. Но тук идва моментът, в който гонейки стратегия за по-високо място в класацията почти всички се превръщат в миньори и единственото, което правят, е старателно да гонят (i) - та . Става така може би и заради липсата на много възможности за атака. По този начин се губи интригата и интереса към играта. Не е интересно цял рунд да си миньор, губи се тръпката от битките. И играта попада в омагьосан кръг. Опитвайки се да са по-нависоко в класацията, хората стават миньори, което ги отегчава и спомага за отказването им.

Анкета

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Цитат1. Кой ще спечели този рунд?И съюзно, и индивидуално?
2. Защо според теб ANSR не са по бойните полета този рунд?[/quote]

CMOT

1. Нямам представа, не следя развитието, защото не играя активно този рунд. Гледам, че първите двама доста са се откъснали, но винаги някой сплотен съюз може да ги бутне.
2. RoYaL не ги е организирал, както трябва. Поне в рундовете, в които съм играл в ANSR, той е бил ключова фигура. Или им е омръзнало. Този рунд рано се отказаха.

666

1. Още е рано да се каже кой ще спечели този рунд, но като основни фаворити се явяват xako и divmaks. И двамата играят много добре и не мога да кажа кой от двамата. Не ги познавам добре ,но играта им е на ниво. Съюзно според мен KASIOPEIA ще спечели рунда.
2. ANSR започнаха много добре, но нещо според мен се случи между тях и за съжаление играта губи от тяхното отсъствие. Това е моето мнение.

filipangelov

1. Hе съм сигурен, но май везните клонят повече към xako... все пак има време, а обратите стават бързо... за отборното класиране ако няма промяна KASIOPEIA май ще са 1-ви.
2. ANSR, от това което се чуваше, нещо не успяха да се разберат, а и може би липсата на RoYaL допринесе за разпадането на съюза.

divmaks

1. Много време има до края на рунда, още всичко е възможно. Само знам, че няма да съм аз. А за съюзите - въобще не знам кой ще стане първи.
2. От ANSR се отказаха много добри играчи... причини не знам, имат си работа хората.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Цитат1. Защо прекратихте войната с KASIOPEIA/Red Army, означава ли това обединение срещу първите?
2. Кой мислиш, че ще спечели рунда? Индивидуално и съюзно?
3. Защо според теб ANSR ги няма по бойните полета този рунд?[/quote]

Gerodzwero
1. Войната с KASIOPEIA беше прекратена по взаимно съгласие - няма някаква вражда, която да поддържа искрата, необходима за истинска война. Обединение срещу TradeUnion не е договаряно, но не е изключено като вариант :)

2. Към сегашния момент изглежда, че TradeUnion няма да имат проблем със съюзната, но има месец и половина и тепърва идва времето на ритуалните самоубииства, характерни за всеки край на рунд! За индивидуалната класация моят фаворит е divmaks!

3. ANSR стартираха силно рунда, както и завършиха предния. Явно липсата на RoYaL се оказва фатална :) Няма кой да ги организира и да върти интриги :)

Spectre

1. Войната с Red Army беше прекратена, защото дефакто нямаше активини бойни дейстивия или някаква интрига между двата съюза....
Обединение срещу първите няма засега... и не знам дали ще има...
2. Рундът ще се спечели или от xako или от divmaks, но знае ли човек, какво ще стане... има време до края...
Съюзната класация се надявам да я вземем ние... но това зависи от нас и от тово колко време има всеки от нас.
3. За ANSR какво да кажа... в началото на рунда бяха доста силни... жалко, че съюзът почти се разпадна след като cuf си даде акаунта.
Може да звучи смешно, казано от мен, но някак си рундът ми е скучен без тях.

Защо след като е минало толкова много време от рунда има само 6 играча минали 100k бойни точки?

mimisladomimi

Защото много играчи загубиха интереса от играта.

Koramuur

Cпоред мен се водят много малко битки. Нормално е, след като в играта са една шепа играчи, всеки умело се пази, когато не е online.

otav

Като погледнеш колко са активните играчи в момента, идва и обяснението. С това спиране на добива всеки прави 3-дневен сейвън и по-трудно се допускат грешки.

xako

Hякои го могат,други само си го мислят, трети нямат и двете.

1914

Защото има малко играчи, които играят и доста са в мод. Няма от кого да си направиш бойните точки.

Hope

Здравей, интересен въпрос... При положение че е такава скука и няма битки как да има повече играчи с над 100k бойни точки, то и тези са много. Първо почти няма играчи,а и не знам... сигурно останалите добре се пазят.

aloha

Защото има малко играчи. Да се надяваме, че скоро и аз ще вляза в тази шестица, а има и доста биткаджии, които са в мод.

middlesbrough

Първата е, че много от играчите в топ100 си правят редовен сейвън. Втората е, че има бутон за спиране на мините, което не е изгодно за никого(това най-много бави играта). Третата е, че няма вече много бойци като в предишните рундове. Много добри играчи (и бойци), които познавах се отказаха, заради забавянето на вселените(и поради други причини). Малко са хората, които са си по цял ден вкъщи (точно тези хора зимат рундовете). Децата като мен, на по 15-16 години, не са по цял ден пред компютъра. Повечето са на училище т.е. уроците или забавленията.

CMOT

Може би липсата на големите войни, които сме имали преди и от които стават големи битки. ANSR рано се отказаха. Не виждам и доста от опитните бойци отпреди. Аз също не играя (само на защита) - спокойно админите можеха да ми ги занулят. Това реално оставя 5 човека с над 100k WP. 2-ма на върха - недостижими за другите засега, и 3-ма по-надолу, които обичат битките на по-ниски точки (под 100k ресурсни).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А защо според теб повечето играчи се отказват по средата на рунда?

middlesbrough

Според мен играчите се отказват заради лични причини т.е. нямат време, за да играят; училището тази година не позволява на някои да доиграят рунда и др.

666

Според мен много хора се отказаха да играят, заради спирането не мините. Ноксите не вървят добре с тези правила.От друга страна ранното изкарване на ЗНС кара хората да се замислят като нападат.

1914
Липсва интерес към играта, рундът е прекалено дълъг... трябва да го направят като в Speed или нещо подобно.

Hope

Несериозните се отказват като ги ударят, а останалите предполагам, защото е доста скучно.

xako

На пръсти са броят хората, които след зануляване продължават рунда. За повечето зануляване на флотата е равносилно на преждевременен край на рунда... слаби нерви.

aloha

Става много скучно особено за биткаджии, които не играят за класация, като няма кого да ударят. Аз като колонизирам до някой, следва мод от негова страна.

666

Който не се приспособи към правилата на съответния рунд, си отива.

otav
Най-вече липса на време и липса на интрига. Малко са играещите...на ден има не повече от 1 стойностна битка. Преди имаше десетки на ден. Личи си и по рециклажите ,че е по-скоро игра на строители. Да се пробва 1 рунд само на бойни точки.

Драги читатели, екипът на Bulfleet Weekly проведе разследване по доста странна битка проведена между играчите LamuGa-hypocrite. Eто и взетoто интервю от атакуващия LamuGa

ж: Здравей, пиша статия за 2-ра вселена, може ли да ти задам няколко въпроса?

LamuGa : Давай.

Ж: http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 915-03-12-

Ж: Може ли една кратка история около тази битка?

LamuGa: Няма история, видях го и литнах по него

Ж: Как ще коментираш това твърдение, че си се разбрал със защитника за битката, за да можеш да минеш 100k бойни точки?

LamuGa: С никого не съм се разбирал, иначе нямаше да го нападна с толкова малко кръстосвачи.
Напълно нормално е да мина 100k бойни точки с оглед начина ми на игра. Никога не е имало уговорка, просто на няколко пъти си оставяше флотата без надзор и го ударих. С или без тази битка аз пак щях да мина 100k бойни точки.[/i]
И едно допълнение... с тази битка не съм минал 100к бойни точки. Минах ги с довършващата атака:

http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 3-12-17-08

Военна история за 2-ра вселена

Преди няколко седмици стана ясно кой се крие от началото на рунда зад nick Player. Това е небезизвестният и доказал се със своите умения Kratoss. Доскоро той беше неизменна част от топ3 на 2-ра вселена. Преди няколко дни акаунтът падна с точките и доста време стоя така. След това самият Kratoss сподели каква бе всъщност причината. Неговите приятели се отказаха от играта. Неговата работа не му позволява да поддържа темпото на игра в челото на класацията. Акаунтът е временно в застой. След което цялата флота е в борсата за продан. От цялата ситуация решихме да вземем кратко интервю от него:

Ж:Здравей, аз съм журналист и ще пиша статия за 2-ра вселена. Може ли да ти задам няколко въпроса?

Player: Да, разбира се.

Ж: Защо си сложил всичките кораби на борсата... има ли някаква причина или просто стратегия :)

Player: Вече не играя, просто влизам един-два пъти на ден да хвърля по едно око.

Ж: Окончателно ли ти е решението да приключиш с играта?

Player: Един следобяд интернетът ми спря. Флотата на планетата ми стоя няколко часа, по колониите ми веднага литнаха xako и divmaks. Каквото успях, вдигнах от GSM-а. През това време divmaks ми бутна 2-рата колония. Планирах да го посрещна, но заради скапания ми нет не можах да се вдигна и ми видя флотата - върна и литна, с такава която не можех да бия. Ако го бях посрещнал щяха да му паднат Звездите и играта щеше да придобие различен вид. Реших, че не ми се занимава повече да бягам или да рискувам да увисна. Реших-всичко на борсата, сградите бутнати и това е от мен за този рунд. Всички от отбора се отказаха по една или друга причина, раздадоха си акаунтите и аз реших да се откажа.

Ж: Един последен въпрос.Вярно ли е, че повече заради удар под кръста от приятел си предприел това действие с флотата на борсата и отказване от играта?

Player: По-скоро загубих интерес конкретно към този рунд. Удари под кръста от приятели не съм получавал.

За вас материала около вселената подготви: Мo'Money и Skullcollector`
Последна промяна от MaKaVeL1 на нед мар 14, 2010 11:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”