Red Army in flight
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- gerodzwero
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
- Контакти:
Баба Марта е известна със своето променливо настроение.
Но в снежните преспи пилотите стават нетърпими, студено, мокро - не се живее така!
Има още незакачени мартенички и igla решава да закачи една бърза:
[RED ARMY] igla & [РЕТРО] KnoxVille
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
4027536 метал
4027536 кристали
2013768 газ
На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.
RAMPAGE се сеща , че не е честитил и той празника и подарява една черна роза:
[RED ARMY] RAMPAGE & [Avenger] buhtata
2104056 метал
2104056 кристали
1052028 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
И за десерт нещо прозаично:
[RED ARMY] gerodzwero § [ RINGWORLD ] dondi
3892224 метал
3892224 кристали
1946112 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Специални благодарности към съюзниците LamuGa и slabbb за оказаната логистична подкрепа!
Но в снежните преспи пилотите стават нетърпими, студено, мокро - не се живее така!
Има още незакачени мартенички и igla решава да закачи една бърза:
[RED ARMY] igla & [РЕТРО] KnoxVille
4027536 метал
4027536 кристали
2013768 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
RAMPAGE се сеща , че не е честитил и той празника и подарява една черна роза:
[RED ARMY] RAMPAGE & [Avenger] buhtata
2104056 метал
2104056 кристали
1052028 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
И за десерт нещо прозаично:
[RED ARMY] gerodzwero § [ RINGWORLD ] dondi
3892224 метал
3892224 кристали
1946112 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
Специални благодарности към съюзниците LamuGa и slabbb за оказаната логистична подкрепа!
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Браво ред арми, дали това ваше пробуждане ще доведе пролетта или повече битки, няма значение, важното е да се пооправи времето за да има повече хора зарязващи флотите си.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ари уа, гусин Фцера, я по-спокойно. Какво си ги олабил тия твоите ... Стегни ги малко, то се не живее така. Само две битки за толкова време. Не знаят ли, не могат ли ... Бааа ... чак толкова да са се вкопали всички не вервам аз
Хубави меленца, надявам се съм ти помогнал снощи и давайте напред, че поне една част от СССР да върви
П.П. За всички, които ще тръгнат да роптаят - РА е толкова далеч от СССР, колкото е близо. Да не забравяме всички откъде сме тръгнали, с тази разлика, че вече бях прехвърлен в СССР, когато стана "преврата"
Хубави меленца, надявам се съм ти помогнал снощи и давайте напред, че поне една част от СССР да върви
П.П. За всички, които ще тръгнат да роптаят - РА е толкова далеч от СССР, колкото е близо. Да не забравяме всички откъде сме тръгнали, с тази разлика, че вече бях прехвърлен в СССР, когато стана "преврата"
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
излагаш се всички са касиVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 10 2010, 11:25) Ари уа, гусин Фцера, я по-спокойно. Какво си ги олабил тия твоите ... Стегни ги малко, то се не живее така. Само две битки за толкова време. Не знаят ли, не могат ли ... Бааа ... чак толкова да са се вкопали всички не вервам аз![]()
Хубави меленца, надявам се съм ти помогнал снощи и давайте напред, че поне една част от СССР да върви![]()
П.П. За всички, които ще тръгнат да роптаят - РА е толкова далеч от СССР, колкото е близо. Да не забравяме всички откъде сме тръгнали, с тази разлика, че вече бях прехвърлен в СССР, когато стана "преврата"![]()
обичам женичките обичам ги всичкитее
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Рекох да не ставам банален, ама всички си го знаят вече 
[color=red]