puhcho vs. ju696

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 11 2010, 13:36) До колкото казваш появявам се тук само да си избия комплекси...може да поразгледаш предишните рундове вав 2-ра и тогава да говориш! :P
аз като играех във втора проблема ми беше че нямах рецки

че както ми летеше с тия 800кръста щеше да видиш аз как щях да ти извадя 1.5к кръстове от търговския
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Хаха...добре бе братле взех отнесено ацц и кво говориш като знаеш как стояха нещата вапреки че чъф ме плесна след това признавам си.Но когато почна отначало нещата стоят по друг начин.

Пак и така у форума да ми се дарвиш... нещо не отива :lol:
Последна промяна от Retro_fen на чет мар 11, 2010 2:26 pm, променено общо 1 път.
Причина: Ретро, писна ми да ти сливам коментарите. Като искаш нещо да добавиш се едитваш, а не спамиш като див. Я си почини 24 часа, хем да имаш време да прочетеш правилата на форума!
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 11 2010, 12:36) До колкото казваш появявам се тук само да си избия комплекси...може да поразгледаш предишните рундове вав 2-ра и тогава да говориш! :P
и аз ко да направя
слабо ме засяга ко си прай преди
ае пич тва е една игра ако почнеме и снея да се хвалим значи работата е много зле
а до това дал ме е страх като играеш,казано честно се ми тая
ако искаш да размодирам в спееда аз играя от 2 седмици мах ще те изчекам още 3 4 дена да стане времето същото и ела се пробваме хах
смешна работа :s082: :a026[1]: :a026[1]:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 11 2010, 13:44) Пак и така у форума да ми се дарвиш... нещо не отива :lol:
аз не се дАрвя аз казвам факти от миналото ти,но истината боли

нали знаеш за оправданието и задника?
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Не бе нищо не се хваля просто такива като теб каде влизат и говорят без да знаят ме дразнят.И то ти когато играехме в спееда и направихме меле с теб и то мн добро бяхме уж приятели.... но времето показва в същност какъв си! Няма да те коментирам повече приятно ми беше да се бия с Х и направихме добро меле но от там нататак като човек сам показваш какъв си аз имам респект кам всеки противник, но такива кадето само злобеят няма да коментирам повече!
Потребителски аватар
ReSid3ntEvil
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 21, 2009 12:43 pm
Контакти:

Мнение от ReSid3ntEvil »

Стига спамите бре, ще затворят темата.... :lock1:
[b]Bl0od Is FalliNg Lik3 ThE RaiN....[/b]
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 11 2010, 11:48) Не бе нищо не се хваля просто такива като теб каде влизат и говорят без да знаят ме дразнят.И то ти когато играехме в спееда и направихме меле с теб и то мн добро бяхме уж приятели.... но времето показва в същност какъв си! Няма да те коментирам повече приятно ми беше да се бия с Х и направихме добро меле но от там нататак като човек сам показваш какъв си аз имам респект кам всеки противник, но такива кадето само злобеят няма да коментирам повече!
сорка но след година и нещо в пенсия в играта сам загубил сякви спомени от едно време
ти се дракаш със сегашен съюзник обаждам се иначе неможеш ме накара
а какво мислят хората за мене ми е все
с изминалите години сам спрял да се връзвам на такива думи
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

ОК.Стига толкова спам и от мен че се поовлякох.Принцес няма да коментирам повече остани си с добро.Ади приятна игра на всички и повече битки у форума от мен стига толкова спам. :a055: :bravo: :a013:
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от puhcho »

Retro_fen написа:QUOTE (Retro_fen @ Mar 11 2010, 13:42) Хаха...добре бе братле взех отнесено ацц и кво говориш като знаеш как стояха нещата вапреки че чъф ме плесна след това признавам си.Но когато почна отначало нещата стоят по друг начин.
Само за финал ще ти кажа - НА КРИВА РАКЕТА, КОСМОСА Й КРИВ!

Have fun!
Обикновено не си търся белята, тя сама ме намира...
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Mar 11 2010, 12:14) на остроумен ли се правиш битка има и млъкни малко дразниш ме ! аллуре удари пухчо ! ! ! ! ! от 1 съюз сте надявам се знаеш . .
ти кой беше ? :p140:
ходи си църкай у дупката, не си показвай грозната муцуна, че ще те хапнат за вечеря !
ако те дразня .. alt+F4 и нямаш проблеми
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”