puhcho vs. ju696

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 11 2010, 12:34) До колкото преспите...май теб някоя те похлупи :a055: :P
ти слушай пухи току виж си срещнал някое ретро маце да вземе те открехне малко :)

ама като знам колко ретро мацета има бая ще има да ровиш из преспите :) чакането убива хормоните бушуват а ;)
Последна промяна от federaciq на чет мар 11, 2010 11:50 am, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Мне благодаря имам си Мацка до себе си...вапреки, че слуша повечко чалга. Но това не е проблем
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 11 2010, 12:52) Мне благодаря имам си Мацка до себе си...вапреки, че слуша повечко чалга. Но това не е проблем
милата тя :>

иначе реца след битката е обран :crazy_pilot:
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Mar 11 2010, 12:55) милата тя :>

иначе реца след битката е обран :crazy_pilot:
Сега остава да разберем и от кого е обран :lol:
Последна промяна от danivass на чет мар 11, 2010 12:07 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 11 2010, 11:34) До колкото преспите...май теб някоя те похлупи :a055: :P
ти май само се появяваш във форума да си избиваш комплексите и да се дракаш с хората
нещо те е яд или можеби завиждаш а тва най вероятно завиждаш на пухито
бил си играл 8 дена и си направил 50 к и нас тва ко ни засяга
една камара писаници издраска да се покажеш какво преставляваш да мерси разбрахме те :lol: :lol:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ Mar 11 2010, 13:08) ти май само се появяваш във форума да си избиваш комплексите и да се дракаш с хората
нещо те е яд или можеби завиждаш а тва най вероятно завиждаш на пухито
бил си играл 8 дена и си направил 50 к и нас тва ко ни засяга
една камара писаници издраска да се покажеш какво преставляваш да мерси разбрахме те :lol: :lol:
тва не са и 10% от миналото му :) с нетърпение чакам да стигне до главата в която се разказва какво стана във вселана 2 този рунд :)

edit

вкусни ли бяха спагетите :)
Последна промяна от federaciq на чет мар 11, 2010 12:24 pm, променено общо 1 път.
ju69
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 10, 2009 7:13 am
Контакти:

Мнение от ju69 »

толкова много приказки..а никой не попита поне вкусни ли бяха спагетите..ебаси хората сте...разочарован съм :dizzy:
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от puhcho »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Mar 11 2010, 13:12) тва не са и 10% от миналото му :) с нетърпение чакам да стигне до главата в която се разказва какво стана във вселана 2 този рунд :)

Ееее то да е само това... после и за Болта и славните им времена преди 2-3 рунда ще чуем, и за кучето и братовчедка му и така до 9то коляно :lol:
Мисля че трябва да се направи тема за Ретро героя да може всички да се посветим в учението му... May the Retro fеn be with you... :k018:
Обикновено не си търся белята, тя сама ме намира...
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

puhcho написа:Цитат(puhcho @ Mar 11 2010, 12:16) Ееее то да е само това... после и за Болта и славните им времена преди 2-3 рунда ще чуем, и за кучето и братовчедка му и така до 9то коляно :lol:
Мисля че трябва да се направи тема за Ретро героя да може всички да се посветим в учението му... May the Retro fеn be with you... :k018:
:k045: :k045:
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Охх Принцес за теб нямам думи вижа се след време какъв лицемер си.Както и да е :) Мн ви е смешно но не говорите толкова смело когато играя!

До колкото казваш появявам се тук само да си избия комплекси...може да поразгледаш предишните рундове вав 2-ра и тогава да говориш! :P
Последна промяна от Retro_fen на чет мар 11, 2010 2:22 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”