Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Mar 11 2010, 11:34) До колкото преспите...май теб някоя те похлупи
ти май само се появяваш във форума да си избиваш комплексите и да се дракаш с хората
нещо те е яд или можеби завиждаш а тва най вероятно завиждаш на пухито
бил си играл 8 дена и си направил 50 к и нас тва ко ни засяга
една камара писаници издраска да се покажеш какво преставляваш да мерси разбрахме те
princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ Mar 11 2010, 13:08) ти май само се появяваш във форума да си избиваш комплексите и да се дракаш с хората
нещо те е яд или можеби завиждаш а тва най вероятно завиждаш на пухито
бил си играл 8 дена и си направил 50 к и нас тва ко ни засяга
една камара писаници издраска да се покажеш какво преставляваш да мерси разбрахме те
тва не са и 10% от миналото му с нетърпение чакам да стигне до главата в която се разказва какво стана във вселана 2 този рунд
edit
вкусни ли бяха спагетите
Последна промяна от federaciq на чет мар 11, 2010 12:24 pm, променено общо 1 път.
federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Mar 11 2010, 13:12) тва не са и 10% от миналото му с нетърпение чакам да стигне до главата в която се разказва какво стана във вселана 2 този рунд
Ееее то да е само това... после и за Болта и славните им времена преди 2-3 рунда ще чуем, и за кучето и братовчедка му и така до 9то коляно
Мисля че трябва да се направи тема за Ретро героя да може всички да се посветим в учението му... May the Retro fеn be with you...
Обикновено не си търся белята, тя сама ме намира...
puhcho написа:Цитат(puhcho @ Mar 11 2010, 12:16) Ееее то да е само това... после и за Болта и славните им времена преди 2-3 рунда ще чуем, и за кучето и братовчедка му и така до 9то коляно
Мисля че трябва да се направи тема за Ретро героя да може всички да се посветим в учението му... May the Retro fеn be with you...