Игра: За любознателните и всезнаещите...
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Тц.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Аз малко ще се откъсна от задълбочените въпроси по-напред, чиито отговори нещо не ме вълнуват. Ще се спра на нещо, което ме заинтересува последните 12 секунди.
Някой има ли представа (само ако има, не искам да ви карам да губите цяла вечер, ръчкайки Гугъл, времето е пари) откъде идва тоя формат А4, защо точно такива размери има?
Има ли някаква интересна история, както защо първите компактдискове са били 74 минути, или на някой професор така му е скимнало.
P.S.: Това с качеството на живот е интересен въпрос. Германците като чуят "качество" и веднага се обявяват за първи, за к'вот ще да е, така че не обявявайте публично, че е друг, ще настане война. =)
Някой има ли представа (само ако има, не искам да ви карам да губите цяла вечер, ръчкайки Гугъл, времето е пари) откъде идва тоя формат А4, защо точно такива размери има?
Има ли някаква интересна история, както защо първите компактдискове са били 74 минути, или на някой професор така му е скимнало.
P.S.: Това с качеството на живот е интересен въпрос. Германците като чуят "качество" и веднага се обявяват за първи, за к'вот ще да е, така че не обявявайте публично, че е друг, ще настане война. =)
Последна промяна от LoaD на нед мар 07, 2010 11:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Да задам още 1 въпрос,докато не съм го забравил.Според мен е любопитен,а и едва ли ще успeeте да го намерите в Гуугъл:
Каква е историята с произхода на знамето на Русия?
Франция е,да.
Edit:Каква беше историята със 74-те минути на компакт дисковете...Чувал съм нещо(май в "Стани богат" преди няколко години),ама съм забравил.По последни спомени,защото първият записан файл(каквото там е било) е с такава продължителност.Може и на ЛС
Франция е,да.
Edit:Каква беше историята със 74-те минути на компакт дисковете...Чувал съм нещо(май в "Стани богат" преди няколко години),ама съм забравил.По последни спомени,защото първият записан файл(каквото там е било) е с такава продължителност.Може и на ЛС
Последна промяна от Skullcollector` на нед мар 07, 2010 11:48 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
Отговорът на този въпрос не го знам... Но за жалост, го има в гугъл. Даже излиза на първи резултат при подходящо избрани думи. Ама тъй като съм го прочел вече от там, няма да го поствам.Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Mar 8 2010, 00:40) Да задам още 1 въпрос,докато не съм го забравил.Според мен е любопитен,а и едва ли ще успэте да го намерите в Гуугъл:
Франция е,да.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Пък аз като търся нещо...'що не ми излиза...пф
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Това са Панславянските цветове символизират славянските народи (техният произход демек чрез знамето казват ние сме славяни)Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Mar 8 2010, 00:40) Да задам още 1 въпрос,докато не съм го забравил.Според мен е любопитен,а и едва ли ще успэте да го намерите в Гуугъл:
Франция е,да.
Edit:Каква беше историята със 74-те минути на компакт дисковете...Чувал съм нещо(май в "Стани богат" преди няколко години),ама съм забравил.По последни спомени,защото първият записан файл(каквото там е било) е с такава продължителност.Може и на ЛС![]()
обичам женичките обичам ги всичкитее
Имало поводи да се смята, че са го разработили така, че да събира Деветата симфония на Бетховен. Която е точно толкова. Фенове, какво да ги правиш. Още не е имало чалга.Skullcollector` написа:Edit:Каква беше историята със 74-те минути на компакт дисковете...Чувал съм нещо(май в "Стани богат" преди няколко години),ама съм забравил.По последни спомени,защото първият записан файл(каквото там е било) е с такава продължителност.Може и на ЛС![]()
Последна промяна от LoaD на нед мар 07, 2010 11:52 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.