От няколко дена tumor тормози divmaks всекидневно. В отговор лидера на съюз The wind - divmaks хвърля око и започва да го дебне, даже днес го напада два пъти, но напълно безуспешно. Притиснат до стената tumor прави един необмислен ход, като литва по divmaks с дините си. divmaks смята времето получено по SMS, вижда кoординатите и чака! След атаката на tumor планетата не пада и така оставя флотата на тепсия. От своя страна divmaks, който е опитен боец, решава да литне и му посреща флотата подобаващо, като обира целия рециклаж от битката. Чак след битката нападателят му казва, че е направил фатална грешка.
tumor: - Разбрах, че той напада член от моя съюз и реших да отвърна на удара с удар. Макар и по-слаб знам, че ако искам да постигна успехи в играта трябва да се играе смело, иначе теб ще бият. Нападнах го, като последва контра от негова страна и благодарение на прецизното му изпълнение неговите флоти ме засякоха.
Защитника бе доста по-лаконичен в описанието си:
divmaks: - SMS-а ми помогна. Доста смятах, сума ти време... и пак съм се разминал с 12 секунди.
ж: Би ли се представил ? - Да, момиче съм и се казвам Поли.
ж: С какво се занимаваш? - Подготвям се за кандидатстудентски изпити.
ж: Това ли всъщност истистинския ти никнейм в играта и от колко време играеш булфийт? - Да, това е истинската ми снимка в играта
Bulfleet започнах да играя преди малко повече от 5години. Играх известно време и спрях. Сега съм подновила от около 2 месеца (не съм сигурна).
ж: Каква оценка по десетобалната система ще си дадеш за играта до сега? - 4,5
ж: Какви са целите на съюза? - Да се забавляваме и да ни е хубаво.
ж: Има ли някаква интрига между вашия съюз и някой друг? - Не обичам да се забърквам в интриги. Както казах, играем за да се забавляваме. Уважаваме останалите играчи. Да, понякога има търкания м/у съюзниците ми и играчи от др съюзи, но те преминават след време.
ж: На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения? - Мога да разчитам на повечето играчи на съюза си. Ние сме като семейство и винаги си помагаме. Основните играчи, на които се разчита са Koramuur, 666, KaMeHoB, BaDeDaS, Chacala. Не съм играла преди с тях, но те са доста доказали се. Обещаващи нови попълнения? От моя съюз Alex, другата ни дама.
ж: Как планирате развитието си и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри? - Ами, обичаме разнообразието. Както се казва - напред и нагоре! Това е планът ни за развитие.
ж: Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни? - За момента сме в Алианс със нашия съюз, защото наистина смятаме, че съюзът е сдружение на приятели. Другата политика на Алианс, която сме обявили е спрямо KASIOPEIA, защото са силни и добри играчи. Атакуваме се с други играчи по много пъти на ден Политика на Война е напълно безсмислена. Но и не смятаме да имаме повече Алианси, защото така се намалява възможността за нападения и играта зацикля
ж: Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите? - Не разбирам въпроса Интрига къде? В моя съюз или в играта като цяло?
ж: В играта като цяло. - Играта като цяло... ами... Конфликтите са неизбежни. Дори в нашия съюз възникват конфликти понякога. Изключително рядко се случва, но това е защото сме различни хора Но както казах, конфликта е нещо неизбежно Неотлъчно до него е интригата. Винаги става някоя разправия м/у играчи или цели съюзи и ето ти ги и двете на едно място.
ж: А има ли някой доклад от твоя съюз от скоро и би ли ми го предоставил със историята около него? - Само секунда
ж: Как, забравена флота или просто късмет - литнал и ударил? - Играчът се е забавил с влизането в акаунта си.
ж: Има ли нещо което пропуснах да те питам? - Не мисля.
И в играта на ЛС ти казах, че за първи път ми се прави такова интервю.
За това няма как да знам дали не си ме питал нещо.
ж: За финал, какво ще кажеш за читателите на вестник булфлийт? - Играем игра, а не избиваме комплекси! За това, нека се отнасяме с уважение към останалите в играта, да играем за купона и така, че да ни запомнят
ж: Мерси за интервюто и ти пожелавам приятна игра и доходни рециклажи! - Благодаря ти. Хубава вечер
Лидер на съюза Red Army - gerodzwero
ж: Би ли се представил ? - Нека бъда просто gerodzwero, 29г.
ж: Това ли всъщност е истистинския ти ниикнем в играта и от колко време играеш булфийт? - С този ник съм от началото на играта ми - 1-ви рунд на втора вселена - преди 5-6 години, вече не помня.
ж: Каква оценка по десетобалната система ще си дадеш за играта до сега? - 9,5.
ж: Кое е най-предното класиране което сте достигнали до сега? - Хахаха, незная, може да се направи справка, но не мисля че е важно. Може да звучи изтъркано, но не играя за класиране - времето, с което разполагам за игра изключва това като опция.
ж: Коя ви е най-запомнящата се битка в играта? - Може би някоя от тези с вечния враг СССР.
ж: На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения? - През годините много играчи защитаваха знамето на Red Army. Kъм момента освен ветераните Enx, Bex и Letalenizhod има доста нови попълнения, на които разчитам напълно. Няма да ги споменавам, за да не пропусна някой.
ж: Как планирате развитието си и като обхващане на галактики - дали като миньори или флийтъри? - В съюза няма защитници - всички са войнствено настроени. Развитието - според времето отделено за игра.
ж: Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни? - Политиката е ясна от няколко рунда насам - алианс само със СМЕРШ, война с всеки пожелал.
ж: Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите? - Интриги има и сега, радвам се че държа съюза далеч от подмолните дейности. Остана около месец докрая и ще падат камъни и в нашата градина.
ж: Сам спомена, че със СССР винаги сте във война, но те сега повечето не играят. Ако не е тайна ще споменеш ли съюза, с който воювате в момента и смятате да воювате скоро? - Прецедент в историята, но факт - този рунд нямаме война със СССР. Дали пък някога ще си стиснем ръцете ? В момента имаме обявена война с KASIOPEIA, но историята на двата съюза е толкова свързана, че повечето хора се познаваме и не си летим. Други официални войни няма - но това не означава, че не се нападат други съюзи.
ж: Може ли да дадеш някой доклад от съюза с прикачена история?
- Историите се пишат от писатели,
битките се правят от играчи!
ж: Мерси много! Има ли нещо което пропуснах да те питам? - Да сме живи и здрави, друг път пак ще се питаме ако е имало пропуски!
ж: Какво ще кажеш за финал на читателите на вестник булфлийт? - Да са здрави и да се множат!
ж: Екипа на Bulfleet Newspaper ти пожелава приятна игра и доходни рециклажи! - Мерси, успех и на вас!
Лидер на съюз Нерушимий - titan72
ж: Здравей, аз съм от булфлийт вестника и пиша статия за 2-ра вселена. Може ли да ти задам няколко въпроса? - Давай.
ж: Би ли се представил? - Просто титан.
ж: Това ли всъщност е истистинския ти нийкнейм в играта и от колко време играеш булфийт? - Аааа, едно време играех с друго ацц, викаха ми бомбарчо, а сега само с това играя. Да не мислиш, че разполагам с цялото време на света, все пак работя.
ж: Каква оценка по десетобалната система ще си дадеш за играта досега? - Ми, преди години, когато бях по-запален, бих дал девятка, защото няма нищо в тоя живот което да е за десятка, но сега бих казал седем, има неща които са за доработване, но и аз не мога да кажа какво точно да се направи, просто някои неща куцат!
ж: Кое е най-доброто класиране, което си постигал до момента? - Ми, честно казано нямам завършен рунд по една или друга причина, но съм стигал до топ 10 във временното класиране и в първа и в спийда. Във втора винаги съм играл защитник, а както знаеш те не могат да пробият нагоре в класирането, но за мое удоволетворение, при последното ми участие, трябваше да ми литне първия с двайсет пъти повече точки от мен за да ме бутне качествено.
ж: На кои играчи от съюза ти се разчита като основни? Има ли доказали се ветерани или обещаващи нови попълнения? - Ние с бу, жу и Vо, който се изтри, сме си ветерани, а обещаващи попълнения не виждам. Просто хората, които играят в един момент се опознават, от различните вселени, а новобранците играят от дъжд на вятър и се отказват бързо, все едно че с едно нулиране свършва света! Хихихихи, т'ва да не е трета световна война бре, все пак е само една игра!
ж: Как планираш развитието си по време на този рунд - ориентирано повече към миньорстване или по-скоро флота? - Шефеее, имам триста плазми, 1800 йона и 800 щита - каква флота? Копам си по-малко, крада, събирам, астрополирам и бича защита хихихих, както казах - нямам време за много игра, а едно време бяхме флотаджиии по кръстове преследвачи.
ж: Каква е политиката ви с други съюзи? Имате ли по-сериозни Войни или Алианси? - Не, както съм написал - мирно и съвместно съществуване.
ж: Можеш ли да ни дадеш доклади от битки на твоя съюз, които биха могли да са по-интересни за аудиторията? - Нямам, сори. Скоро никой не е летял на някой от нашите или пък ние на някой.
ж: Какво би казал за финал на нашите читатели? - Ми, какво да кажа, както имаше един известен лаф в сървайвър \"Успехи в живота\", тука е само една игра.
ж: Екипа на Bulfleet Newspaper ти пожелава приятна и спокойна игра - Мерси, подобно и на теб!
Последна промяна от MaKaVeL1 на ср мар 10, 2010 6:35 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Ж каза: Би ли се представил? - Юлиан, на 42. Професия букмейкър.
Ж каза: Това ли е истистинският ти nickname в играта и от колко време играеш bulfleet? - Първия бе Стиви Джи... нещо подобно.
Ж каза: Каква оценка по десетобалната система ще си дадеш за играта досега? - 5-ца.
Ж каза: Кое е най-доброто класиране, което си постигал до момента? - Сега погледнах - 7 в рунд 1.
Ж каза: На кои играчи от съюза ти се разчита като основни? Има ли доказали се ветерани или обещаващи нови попълнения? - каел, менезис, пламбой, НЕК, Ваванко и естествено звездата-лейди Ди. Горе-долу това е основния отбор в последните 2 рунда.
Ж каза : Как планираш развитието си по време на този рунд - ориентирано повече към миньорстване или по-скоро флота? - Менеше се през целия рунд - затова и оценката е слаба. Получи се някакъв хермафродит - тертет с маниери на нокс.
Ж каза: Каква е политиката ви с други съюзи? Имате ли по-сериозни Войни или Алианси? - Войни със СМЕРШ и Пургатори. Тази със СМЕРШ е задължителна всеки рунд, от уважение към традициите на двата големи съюза.
Ж каза: Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите? - Само за първите места в класациите - очаквам цирка да започне всеки момент.
Ж каза: Можеш ли да ни дадеш доклади от битки на твоя съюз, които биха могли да са по-интересни за аудиторията? - Мога, но няма да е честно спрямо участващите - все пак аз не съм бил пряк участник...
Ж каза: Какво би казал за финал на нашите читатели? - Да се забавляват.. това е само една игра, чиято цел е да носи удоволствие и не бива да се превръща в начин на живот.
Интервю с лидера на Purgatory - seazar
Ж = MaKaVeL1
Ж каза: Би ли се представил? - Николай Николов от Варна, скоро правя 28...
Ж каза: Това ли е истистинският ти nickname в играта и от колко време играеш bulfleet? - Това е. Ами, незнам точно, май от началото на 2005 - значи повече от 5 години.
Ж каза: Каква оценка по десетобалната система ще си дадеш за играта досега? - За този рунд не мога да си дам оценка сам. Горе-долу бива, без много напън, но не съм доволен напълно.
Ж каза: Кое е най-доброто класиране, което си постигал до момента? - Не знам, трябва да се ровя из класациите, мисля че съм влизал в топ 10 няколко пъти.
Ж каза: На кои играчи от съюза ти се разчита като основни? Има ли доказали се ветерани или обещаващи нови попълнения?
- Разчитам на абсолютно всички, тъй като този рунд имаме шанс да вземе съюзната - главно заради това играя и аз, а не както си мислят някои други хора.
Ж каза: Как планираш развитието си по време на този рунд - ориентирано повече към миньорстване или по-скоро флота?
- Казвал съм го вече.. този рунд го почнах без никакви намерения. То пък взе, че се събра стабилен съюз и аз като лидер не върви да изоставам от тях. Първите 5-6 дни си стоя с една планетка със стабилен флот без да правя сейв.. даже не бях в топ 100. После Лейди Ди удари 1-2 от моите съотборници. Веднага последваха 4 колонии към съюз Робърс и така се заиграх. Акаунта ми не е тайна за никой, мисля е бойно ориентиран.
Ж каза: Каква е политиката ви с други съюзи? Имате ли по-сериозни Войни или Алианси?
- В момента летим по Рокърс, защото са на 1во място. Официална война нямаме, но може и това да стане скоро. Просто на съюз, в който нечестната игра е ярко изразена (сийтване, наливации плюс семейни акаунти) не са достойни за война. Жалкото е, че имам приятели, които игратят при тях. Освен тях имаме война с Робърс - много приятна война с готини хора. Лошо не мога да кажа за никой от тях. Имахме и припирни със СМЕРШ, поради болните амбиции на 1 човек, но с лидера им много се ужаваме и работихме заедно да поуспокоим страстите, защото принципно с тях сме в много добри отношения - много силен съюз със стабилни играчи.
Ж каза: Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите?
- Интригата е около това което споменах по-горе - борбата за съюзната класация с рокърс. СМЕРШ също могат да окажат решаваща роля. Интрига има и за първото място - подочух, че булетпрооф му потекли лигите и искал рунд да взема, но ще видим. Ще се постарая до колкото мога да му разваля плановете.
Ж каза: Можеш ли да ни дадеш доклади от битки на твоя съюз, които биха могли да са по-интересни за аудиторията?
- Еми не съм от този тип хора, които пазят битки. Единствената по голяма е на набора и я има в трибуната. Има и още няколко бутнати планети. Нищо особено.
Ж каза: Какво би казал за финал на нашите читатели?
- Да не стоят толкова много пред компютрите, а да подишат малко чист въздух
Интервю с лидера на съюз СМЕРШ - BashONUR
Ж= MaKaVeL1
Ж: Би ли се представил? - Пламен на 37 г., прятно ми е.
Ж: Това ли е истистинският ти nickname в играта и от колко време играеш bulfleet? - Да, това ми е ника от както съм почнал да играя булфлийт, някаде в началото на 2006 година.
Ж: Каква оценка по десетобалната система ще си дадеш за играта досега? - Оценка няма да дам, но винаги се старая да играя на ниво, преди играех повече за битки, сега повече за съюзниците си
Ж: Кое е най-доброто класиране, което си постигал до момента? - 2-ро място с този ник ми е най-доброто класиране.
Ж: На кои играчи от съюза ти се разчита като основни? Има ли доказали се ветерани или обещаващи нови попълнения? - Съюза, в който съм играл винаги е СМЕРШ, стараем се в него да играем постоянни играчи и въпреки, че сме един от най-многобройните съюзи в булфа и трудно приемаме нови играчи мога да кажа, че съотборниците са ми едни от най-добрите играчи в тази игра и на всеки от тях мога да разчитаам на 100% - много стойностни играчи и хора.
Ж: Как планираш развитието си по време на този рунд - ориентирано повече към миньорстване или по-скоро флота? - Гледам да направя акаунт с които мога да помагам на съюза си, най-често това са звезди + флот, защото е важно в един съюз да има и от двете, за да може да респектира.
Ж: Каква е политиката ви с други съюзи? Имате ли по-сериозни Войни или Алианси? - Политиката ни е бойна с/у всички - Война, гледаме винаги да воюваме с най-силните в рунда и да се равняваме по тях.
Ж: Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите? - Рунда е много безинтересен и се надявам да го земе играч, който поне уважавам, а не някоя мишка тарикат - както става по-често. Интрига има и тя е м/у първите 3 съюза в класирането.
Ж: Можеш ли да ни дадеш доклади от битки на твоя съюз, които биха могли да са по-интересни за аудиторията? - Не, те ако решат ще си ги пуснат в трибуната и от там може да си ги земеш.
Ж: Какво би казал за финал на нашите читатели? - Пожелавам много успехи на всички в играта и живота.
Потърсихме лидерите на първите два съюза - TheRockers и Purgatory. Помолихме ги да ни отговорят на следните въпроси.
ЦитатКак върви войната с конкурентите за първото място? Има ли жертви? По-интересни случки?
Ще спечелите ли съюзната класация според теб? И защо?[/quote]
seazar - лидер на Purgatory - Жертви няма. Все пак не са някакви ламери и е трудно да хванеш някой. Минаха няколко човека 300к и дебнем, ако ударим - ударим, ако не - здраве да е. Съюзната се надявам да я спечелим, но няма да е лесно. Гоним упорито рокерите и успяхаме да скъсим малко дистанцията, но имам доста хора в съюза, които нямат време и не се знае какво ще се получи накрая.
Rosen_00 - лидер на TheRockers - Война е, как да върви, дебнене постоянно, летене на нон стоп... за сега нищо интересно, освен някоя паднала планета. Мисля че ще спечелим, защото сме много мотивирани за това имаме и нужния колектив, остава само силата да е на наша страна... приятна игра!
Навярно няма потребител на форума, който да не знае какво се чества на датата 8-ми март, но на дали всеки от вас е запознат с фактите, очертаващи историята на този (считан от много по света все още за) противоречив празник. Питайки се дали честването на тази дата има някакъв смисъл в исторически, културен или политически план или е просто един хубав ден, ден след 7-ми и ден преди 9-ти март (както се казва в един британски виц ), реших да ви запозная с някои любопитни събития около историята на тази дата, които успях да изнамеря из регистрите на "чичо Гуугъл" и сглобя в що-годе смислен текст
Цялата историята на 8-ми март се побира в дълъг и болезнен период от приблизително 9 десетилетия на борба на жените за права и за равнопоставеност в обществото. Знаете, че и до ден днешен празникът е натоварен с много социални послания, които насочват общественото внимание върху сериозни проблеми на жените по цял свят.
От къде обаче е започнало всичко това? Годината е 1857, когато на 8 март в Ню Йорк, работнички от текстилни и шивашки фабрики решили да протестират срещу ниското заплащане и лошите условия на труд. Стачката е прекратена след намеса на полицията, но това далеч не скършило решителността на работничките, които основават свой собствен синдикат няколко месеца по-късно, за да продължат отстояването на исканията си.
Явно този протест се е превърнал в знаково събитие тогава, т.к. от тогава през следващите години на 8-ми март се провеждат още много протести на работнички, като най-запомнящият се е през 1908 година, когато по улиците на Ню Йорк излизат (забележете) над 20 000 жени, за да изискат по-добри условия на труд и да защитят правото си на гласуване.
За първи път международния ден на жената е отбелязан на 28 февруари 1909 година от Американската социалистическа партия. На следващата година на Първата международна конференция на жените в Копенхаген се взима решение ежегодно да се чества „Ден на жената”. По инициатива на женските движения на този ден по цял свят се организират много протестни движения за мир като реакция срещу започващата Първа световна война.
Международния ден на жената има влияние върху културата и социалния живот в много страни по света. След Втората световна война в Западните страни празникът има променяща се популярност през годините. Най-силното му възраждане е през 60-те години като отглас на феминистките движения за правата на жените. Особено популярен е в страните на запад от Желязната завеса и Съветския съюз, където 8 март, известен и като празник на колежката, е служил на целите на комунистическата пропаганда. След падането на комунистическите режими празникът често се отрича, забравя се политическия му смисъл и все по-често се празнува като ден на майката или като повод мъжете да изразят симпатия, нежни чувства или любов към жените около тях. Установена е традиция на този ден да се подаряват цветя и малки символични подаръци (които последно време не са никак малки и никак символични ) В тази връзка знаете ли, че на базата на социологическо проучване през последните години е направена класация за 10-те най-желани подаръка от една жена за 8-ми март? Ето я и нея: 1. Мобилен телефон; 2. Живи пеперуди (уау !?); 3. Сребърни накити; 4. Сувенир; 5. Парфюм; 6. Дреха; 7. Цветя; 8. Професионална фотосесия; 9. Картина; 10. Пръстен (странно защо няма обувки ??)
8-ми март намира място и в календара на ООН, като основната цел е да се насочи общественото внимание към проблемите на жените по света – насилие, неграмотност, безработица, неравнопоставеност, трафик на хора, липса на граждански и политически права и т.н.
В България безпорно този празник също е с традиции. Много хора си го честват. Дори като по-малък 8-ми март за мен си беше ден на мама Сега като се замисля ние честваме денят на майката на Благовещение, но светския произход на 8-ми март необратимо конкурира религиозния му аналог, който е много по-малко популярен. В последните години 14 февруари също се опитва да изземе функциите на 8 март като празник на любимата жена, но и там нещата са доста двуяки с това прословуто съвпадение с Трифон Зарезан
Както и да е, историята ви стана ясна, друг е върпоса и с истерията обземаща както мъже, така и жени в навечерието на този ден Иначе съм убеден, че заведенията ще са пълни, а масите отрупани с цветя. Защото жените обичат цветя, обичат да обичат, обичат да се чувстват специални, обичат да са глезени и не мисля, че има лошо ако им го напомняме, нали? Идния понеделник ще е просто още един повод да им го напомним.
Екипа на Bulfleet Newspaper иска да честити празника на всички дами! Пожелаваме ви да бъдете 100% жени във всяко едно отношение /както в лично, така и в професионално/.
Не чакайте мъжете да ви направят този ден специален (защото ние сме малко отвеяни). Направете го вие самите. Отделете време за себе си.
Бъдете усмихнати. Създайте си празнично настроение и се забавлявайте напук на нас - мрънкащите мъже, които специално на този ден твърдим, че сме... особено много неоправдани
Аз го харесвам този празник и ми е хубаво. Двойната доза усмивки вече е включена
За вас изготвил Insp.^Gadget
Bulfleet Newspaper Team
07.03.2010
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]