Майтап да няма,че тоя стършел ако те удари с 1500 км в час ша те бутне направо хахахахахLoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 7 2010, 15:13) Той чупи свръхзвуковата бариера, бре. Внимавай по пътя да не те отнесе някой бръмбар с над mach 1, че не ми се мисли. =D
Игра: За любознателните и всезнаещите...
Такъв удар и губернатор Шварценегер трудно би преживял, вярвай ми, а той си е кораво копеле. Все пак, последният екшън герой почти наби Т1000, Хищника и Батман в преки двубои. Ама тоя стършел...
А в крайна сметка кое е най-бързото (що се отнася до придвижване със собствени сили от точка А до точка Б) животно, любопитно ми е. Като малък съм чел за разни птици, имаше и един орел или сокол, който се спускаше от небето с 300 км/ч (доста неприятна информация, ако си заек). Имаше и едно странно животно, което "летеше" по повърхността на водата с висока скорост. Забравил съм ги тия неща...
А в крайна сметка кое е най-бързото (що се отнася до придвижване със собствени сили от точка А до точка Б) животно, любопитно ми е. Като малък съм чел за разни птици, имаше и един орел или сокол, който се спускаше от небето с 300 км/ч (доста неприятна информация, ако си заек). Имаше и едно странно животно, което "летеше" по повърхността на водата с висока скорост. Забравил съм ги тия неща...
Последна промяна от LoaD на нед мар 07, 2010 5:19 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 7 2010, 16:11) Такъв удар и губернатор Шварценегер трудно би преживял, вярвай ми, а той си е кораво копеле. Все пак, последният екшън герой почти наби Т1000, Хищника и Батман в преки двубои. Ама тоя стършел...
Ето малко инфо за него
Go hard or go home...
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти: