не станаха ясно целите на нападателя или подцени броя на кръстчетата но без малко сам да се занули човека
нещо с бекъпа не стана работата ако някой има желание да го направи Битка
Не е Подценявал нищо Спокойно просто видя че са ти на 0 и реши да ти литне ам ти си повечко навътре тейче кво постваш не ми е ясно сигурно за да ти се смеят Ама Ти си знаеш
Ахххх, тия пусти му спартанци! Малко не им е стигнало
Последна промяна от Insp.^Gadget на пет фев 26, 2010 2:48 am, променено общо 1 път.
[b][color=#0000FF]ЦитатБългария е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад![/quote][/color][/b]
darinka83 написа:Цитат(darinka83 @ Feb 25 2010, 20:39) не станаха ясно целите на нападателя или подцени броя на кръстчетата но без малко сам да се занули човека
нещо с бекъпа не стана работата ако някой има желание да го направи Битка
Ами очевидни са целите на нападателят както и успехът му.С двойно по малко кръстове общо взето те размазва.Разбира се допуснал е и грешка че не е турил и поне 1 сонда за разсейка тогава бойните му точки щяха да са повече.Само не мога да разбера ти какво се радваш от тази битка по скоро тя трябва да ти даде повод за сериозен размисъл.
Loveless написа:Цитат(Loveless @ Feb 27 2010, 06:00) С тези ти проценти аз ако ти летя ще ми е гузно през цялото време и ще ме е страх да не ме накажат за наливане
Без давида битката немога да я коментирам.
Но до тук се разбира ,че нападателят е с добри проценти а защитникът .... принего нещо доста куцат
[b][u][color=#FF0000]Преди да ми отговориш първо се замисли дали можеш да говориш :?[/b][/u][/color]
[img]file:///C:/Users/In%20The%20Sky/Desktop/logobulf.gif[/img]
Loveless написа:Цитат(Loveless @ Feb 27 2010, 07:00) С тези ти проценти аз ако ти летя ще ми е гузно през цялото време и ще ме е страх да не ме накажат за наливане
след такъв коментар не бих искал да гледам битката.благодаря за обзора
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време