еми нема само вие да пиете да ви дръпне ....щях кажа малко ама това е станчоdios написа:QUOTE (dios @ Mar 5 2010, 23:28) Станчо,не е честно да подкрепяш съюз, с едничката цел да изцуцаш админската каса биричка. Сега ще сформирам едно опълчение при ROEV само да си измисля ник.![]()
BornToKill Обявява Война на Б.М.М
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
пипо за каса бира може и бога за рога да пипне станчо но пък диос е всепризната сила .битката за касата ще е много интересна.Pipo написа:Цитат(Pipo @ Mar 6 2010, 13:14) еми нема само вие да пиете да ви дръпне ....щях кажа малко ама това е станчо![]()
![]()
![]()
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
Горе-долу на какви точки сте, бре? При толкова много награди, да ошушкаш и двата съюза, ще си откриеш частен бизнес. Или ще си затриеш спомените от сега до 4ти клас.
Последна промяна от LoaD на нед мар 07, 2010 4:11 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Я дайте сега обощение от букмейкърския пункт ! Искам да знам срещу кои да вляза. Стига ми само да регна до 20на от планетите на Мултаноф и съм готов да вземам наградите 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
На мен пък от двата съюза само 2-ма играча са ми в коефициента, явно няма да пия бираstan4o написа:QUOTE (stan4o @ Mar 8 2010, 13:17) е като сте толкова отворени направете си друг съюз и се включвайте в мелето... тъкмо да има по-шарени коефициенти за букмейкърите![]()
и тук незнайно защо ми идва да цитирам Мечо Пух![]()
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Който бърза, за него бира нямаааааа ! Айде, така и не видях коефицентите обобщени от букмейкърите. Преди все имаше кой да играе букмейкър, а сега няма никой 
[color=red]