Реших да си сменя корабите с които атакувам и зада падна малко в точки реших да си изтрия 2рата колония! Влязох в настройки > Планети > Маркитах 2рата колония > Написас си паролава и и-мейл-а и натиснах "Изтрий планетата"! И понеже и преди съм трил планети и знам че като изтриеш планета те изкарва от акаунт-а и трябва да влезеш наново НО този път НЕ ме изкара и като цъкнах на "Преглед" с ужас останових че вместо да изтрие 2-рата колония (която бях маркирал) в момента я няма 1-вата колония (на която имах ~550 кръстосвача, 300 меги, над 5млн. газ и 4 флоти в полет)! Дадох пак на настройки маркирах ПАК 2-рата колония дадох изтрии и ме изкара от акаунта и като влязох наново и видях че съм останал със 1 планета (главната) на 60000 точки и с нито 1 кораб... моля ви кажете ми какво по-точно стана?
Не изтри планетата която марикрах а другата!
Вселена Спийд!
Реших да си сменя корабите с които атакувам и зада падна малко в точки реших да си изтрия 2рата колония! Влязох в настройки > Планети > Маркитах 2рата колония > Написас си паролава и и-мейл-а и натиснах "Изтрий планетата"! И понеже и преди съм трил планети и знам че като изтриеш планета те изкарва от акаунт-а и трябва да влезеш наново НО този път НЕ ме изкара и като цъкнах на "Преглед" с ужас останових че вместо да изтрие 2-рата колония (която бях маркирал) в момента я няма 1-вата колония (на която имах ~550 кръстосвача, 300 меги, над 5млн. газ и 4 флоти в полет)! Дадох пак на настройки маркирах ПАК 2-рата колония дадох изтрии и ме изкара от акаунта и като влязох наново и видях че съм останал със 1 планета (главната) на 60000 точки и с нито 1 кораб... моля ви кажете ми какво по-точно стана?
Исках да ги продам и да си направя знс баси... никога не съм си правил знс...
Последна промяна от AaaareS на съб мар 06, 2010 5:58 pm, променено общо 1 път.
Планетите в менюто за изтриване, не винаги са в същия ред, в който в менюто от ляво. Гледай координатите.AaaareS написа:Цитат(AaaareS @ Mar 6 2010, 18:51) Вселена Спийд!
Реших да си сменя корабите с които атакувам и зада падна малко в точки реших да си изтрия 2рата колония! Влязох в настройки > Планети > Маркитах 2рата колония > Написас си паролава и и-мейл-а и натиснах "Изтрий планетата"! И понеже и преди съм трил планети и знам че като изтриеш планета те изкарва от акаунт-а и трябва да влезеш наново НО този път НЕ ме изкара и като цъкнах на "Преглед" с ужас останових че вместо да изтрие 2-рата колония (която бях маркирал) в момента я няма 1-вата колония (на която имах ~550 кръстосвача, 300 меги, над 5млн. газ и 4 флоти в полет)! Дадох пак на настройки маркирах ПАК 2-рата колония дадох изтрии и ме изкара от акаунта и като влязох наново и видях че съм останал със 1 планета (главната) на 60000 точки и с нито 1 кораб... моля ви кажете ми какво по-точно стана?Исках да ги продам и да си направя знс баси... никога не съм си правил знс...
Между другото като изтриеш планета, не падаш в точките. Нито за изгубените от нея кораби, нито сгради или каквото и да е друго.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- charovna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
- Контакти:
http://www.xs-software.com/contacts.php
Пиши ми тук какви точно са ти загубите. А междувременно колонизирай същия координат, за да мога да те възстановя.
Пиши ми тук какви точно са ти загубите. А междувременно колонизирай същия координат, за да мога да те възстановя.