как се е създала българската нация според сатириците знаеш ли?popi написа:Цитат(popi @ Feb 28 2010, 16:59) Българина си е българин - мързелив и завистлив .Такива сме , поне повечето какво да спориме ?!?
опаа ей ме на в ново амплоа
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
Вярвай ти и се води по сатириците, пък после нека ние не сме наред.letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Feb 28 2010, 17:05) как се е създала българската нация според сатириците знаеш ли?
А България в миналото, няма нищо общо с България в настоящето.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Познанията ми по медицина и кардеология клонят към нула, така че нищо не мога да кажа. Цитирам това, на което съм попадал по един или друг повод.Frienemy написа:Цитат(Frienemy @ Feb 28 2010, 04:32) Точно това откритие не революционира нищо и не служи по никакъв начин особено с напредналата технология която е достъпна в момента. Дори преди 55 години не е имала особено значение, цялата история с революционизирането на кардиологията е доста хиперболизирана.
Българина е мързелив, да. Завистлива е тълпа от българи... Но пък мързела ни успешно може да се впрегне в полезна дейност. Имаше даже една приказка, че маймуната е станала човек, когато я е домързяло да гони плячката и заложила капан.popi написа:Цитат(popi @ Feb 28 2010, 17:59) Българина си е българин - мързелив и завистлив .Такива сме , поне повечето какво да спориме ?!?
До някъде разбирам позицията на Роял, но пък по-съгласен с леталния... А за ген. Вазов що не си спомням край Дойран да е имало албанци? За гърци, британци и французи че сме чупили там съм чел, според наши данни около 60к общо...
Сама птичка пролет не прави... вярно е, ако наистина птичката е сама, а в нашия случай са поне десеттина "сами" птички. От няколко преподавателя и в гимназията си и в унито чувам едно и също - "Учете, за да се махнете от тук. В Европа много ценят квалифицираните българи." Нямат причина да лъжат (най-малкото на някой им е през ... дали учим или не, просто споделят), така че просто остава да повярвам(е).
Аз продължавам да твърдя, че конкретната ни обстановка не ни позволява откритията да стават и да получават гласност в България. И за това не са виновни откривателите или техните приятели, или това, че са излезли в чужбина. Виновни сме си ние. Макар че не сме единствените... пример Никола Тесла...
Последна промяна от ????? ?????? на вт мар 02, 2010 1:27 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]