опаа ей ме на в ново амплоа

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Frienemy
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 08, 2010 2:37 pm
Контакти:

Мнение от Frienemy »

Леден дракон написа:Цитат(Леден дракон @ Feb 25 2010, 15:09) Известен като “феномена на века”, шестият тон на сърцето е открит през 1955 г. от д-р Иван Митов. Това откритие променя развитието на съвременната кардиология.

Стигат ли Ви тия открития?
Точно това откритие не революционира нищо и не служи по никакъв начин особено с напредналата технология която е достъпна в момента. Дори преди 55 години не е имала особено значение, цялата история с революционизирането на кардиологията е доста хиперболизирана.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Frienemy написа:Цитат(Frienemy @ Feb 28 2010, 03:32) Точно това откритие не революционира нищо и не служи по никакъв начин особено с напредналата технология която е достъпна в момента. Дори преди 55 години не е имала особено значение, цялата история с революционизирането на кардиологията е доста хиперболизирана.
точно това откритие е в основата на правилната диагностика което пък е предпоставка за правилно навременно и успешно лечение.да не говориме какъв е ефекта при операциите ама нали щом е българско кучета го яли.аман от такива мозъци като вас
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Feb 28 2010, 15:20) точно това откритие е в основата на правилната диагностика което пък е предпоставка за правилно навременно и успешно лечение.да не говориме какъв е ефекта при операциите ама нали щом е българско кучета го яли.аман от такива мозъци като вас
Всъщност все тая дали е българско или не. Но доста се преувеличава. А и вече казах - една птичка пролет не прави.
Последна промяна от RoYaL на нед фев 28, 2010 2:41 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

[quote name='RoYaL' date='Feb 28 2010, 15:37' post='568445']
Всъщност все тая дали е българско или не. Но доста се преувеличава. А и вече казах - една птичка пролет не прави.
[/quote
проблема че даваме за пример птичката а такива като тебе рояле пропускат и ятото и пролетта която идва на техните крила.има много неща измислени от българите които се ползват по целия свят .с някои от тях не се гордея.ето ти на тебе рояле някои от тях.първия човек в света разцепил долара на 2 е българин.първата бомбандировка е осъществена пак от българин.първият генерал поканен на парад в лондон от страни противници във войната е българин.между другото същият този генерал разбива в албания много националните сили на англия.италия албания.

първия в света който прави окопите зигзагообразни и който побеждава враг който го превъзхожда числено 7 пъти.първият който губи само 1 войник след 2 днен обстрел на вражеска артилерия.мисля си че по време на война би искал да служиш при него.да верно е страната ни е малка но е направиланого неща без които света не може.а такива като тебе рояле съжалявам за израза се наричат нихилисти.точно такива като тебе рояле разцепиха нацията още през 44 година.та въпроса е не е как да ви накараме да повярвате .въпроса е как да предизвикаме револиционното във вашето мислене
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Feb 28 2010, 16:19)
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 28 2010, 15:37)
проблема че даваме за пример птичката а такива като тебе рояле пропускат и ятото и пролетта която идва на техните крила.има много неща измислени от българите които се ползват по целия свят .с някои от тях не се гордея.ето ти на тебе рояле някои от тях.първия човек в света разцепил долара на 2 е българин.първата бомбандировка е осъществена пак от българин.първият генерал поканен на парад в лондон от страни противници във войната е българин.между другото същият този генерал разбива в албания много националните сили на англия.италия албания.

първия в света който прави окопите зигзагообразни и който побеждава враг който го превъзхожда числено 7 пъти.първият който губи само 1 войник след 2 днен обстрел на вражеска артилерия.мисля си че по време на война би искал да служиш при него.да верно е страната ни е малка но е направиланого неща без които света не може.а такива като тебе рояле съжалявам за израза се наричат нихилисти.точно такива като тебе рояле разцепиха нацията още през 44 година.та въпроса е не е как да ви накараме да повярвате .въпроса е как да предизвикаме револиционното във вашето мислене
Страната ни е малка и не е направила нищо. Направили са го отделни зрънца, които са имали късмета да се родят в заможни семейства или по-късно да се запознаят с видни личности, които обаче не са българи. Повечето от тези хора са живяли повече в чужбина, от колкото в България. И единтсвнеото българско в тях е фамилията им.
Какво революционно мислене? Не съм закотвен като кон с капаци, имам си възгледите, ама са си мои - с нищо не ги свързвам с България. И ако трябва да бъда честен - не дължа нищо на тая страна.
Последна промяна от RoYaL на нед фев 28, 2010 3:32 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 28 2010, 16:27) проблема че даваме за пример птичката а такива като тебе рояле пропускат и ятото и пролетта която идва на техните крила.има много неща измислени от българите които се ползват по целия свят .с някои от тях не се гордея.ето ти на тебе рояле някои от тях.първия човек в света разцепил долара на 2 е българин.първата бомбандировка е осъществена пак от българин.първият генерал поканен на парад в лондон от страни противници във войната е българин.между другото същият този генерал разбива в албания много националните сили на англия.италия албания.

Страната ни е малка и не е направила нищо. Направили са го отделни зрънца, които са имали късмета да се родят в заможни семейства или по-късно да се запознаят с видни личности, които обаче не са българи. Повечето от тези хора са живяли повече в чужбина, от колкото в България. И единтсвнеото българско в тях е фамилията им.
Какво революционно мислене? Не съм закотвен като кон с капаци, имам си възгледите, ама са си мои - с нищо не ги свързвам с България. И ако трябва да бъда честен - не дължа нищо на тая страна.
ето за това сме слаби сега.аз не мога да те променя но е жалко
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Feb 28 2010, 16:34) ето за това сме слаби сега.аз не мога да те променя но е жалко
Кое е жалко? Това, че съм видял, че няма смисъл да се борим с вятърните мелници ли?

Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 28 2010, 16:36) Кое е жалко? Това, че съм видял, че няма смисъл да се борим с вятърните мелници ли?
да особено когато си сам.нямаш шанс но както и да е вие ще носите кръста аз вече го нося моя и имам малко път пред вас пътя е целия.вие ще го вървите
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Feb 28 2010, 16:44) да особено когато си сам.нямаш шанс но както и да е вие ще носите кръста аз вече го нося моя и имам малко път пред вас пътя е целия.вие ще го вървите
Е, и звезди да им сваляме пак ще си носим кръста. Така, че...

Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

Българина си е българин - мързелив и завистлив .Такива сме , поне повечето какво да спориме ?!?
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”