Последно действие

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Аз системата която показва последното действие отдавна съм я отписал, понеже хора на 5 минути офлайн са ми купували корабите и чак след няколко минути им се е ресетвало времето на 0 мин но това вече е прекалено:

Забележете как на този играч последното действие е 54 секунди преди да си пусне протекция. За 2-ра вселена става въпрос. Моля без спам.
Последна промяна от danivass на нед фев 28, 2010 1:18 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

danivass написа:Цитат(danivass @ Feb 28 2010, 14:13) Аз системата която показва последното действие отдавна съм я отписал, понеже хора на 5 минути офлайн са ми купували корабите и чак след няколко минути им се е ресетвало времето на 0 мин но това вече е прекалено:

Забележете как на този играч последното действие е 54 секунди преди да си пусне протекция. За 2-ра вселена става въпрос. Моля без спам.
Ем, не е първия, не е и последния дето не е рефрешнал, след като е пуснал протекцията. Все пак сам знаеш, че след като брояча перхвърли 5те минути, тогава отброява нова активност в последно онлайн.
Последна промяна от RoYaL на нед фев 28, 2010 1:26 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 28 2010, 14:21) Ем, не е първия, не е и последния дето не е рефрешнал, след като е пуснал протекцията. Все пак сам знаеш, че след като брояча перхвърли 5те минути, тогава отброява нова активност в последно онлайн.
Знае,ама.....
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”