Ж каза: От достоверни източници Bulfleet Weekly разбра,че вече летиш със звезди,вярно ли е?
Shefket каза: Вярно е,даже един човек си изпати доста сериозно. Колко точно...само той може да си каже,но предполагам,че имаше пусната звездa на тази планета.Жалко,че така безславно модна и ще трябва да се местя при друг.
Ж каза: Не мислиш ли,че рундът е прекалено кратък,за да се вадят звезди?
Shefket каза: Да,има такъв момент,но когато видиш човек,който ти е кацнал до всяка колония и виждаш как пуска сателити...какво ти остава?Или пускаш и ти и се бориш,или се предаваш и ставаш жертва. Бях принуден от обстоятелствата,така да се каже...но вече не съжалявам,защото в противен случай щях само да търгувам и да копам,което не е особено интересно занимание.
Така а сега да внесем малко разяснения по случая.Та въпросния акаунт, който жестоко си изпати, знаете тук за колко време се вдига нова планета
Но да започнем с доуточненията:
1.За да го успокоя - Не на планетата не се строеше ЗНС - така че да не се вълнува
толкова какво е имало там и какво не
2.Второ - ако обича да избягва да коментира кой как е моднал и защо, тъй като няма моралното
право да го прави но както се вижда човешката наглост край няма.
3.Нека да обясни на аудиторията как си пускаше ботчето всяка сутрин до обяд от 0 -до 100к точки преди да почна да си го обирам през него за да си пази ресурса.
4.Да уточня за звездите - още са си цели и невредими но едва ли ще влязат в употреба не виждам смисъл от това
но нямаше как да не ги пусна защото въпросния господин със сигурност щеше - такъв му е стила на игра подлярски
Заради това и моднах защото ми писна да слушам как се тупат по гърдите някои хора колко са велики и да наливам пари в тази игра при положение че мога да ги дам за нещо много по полезно за мен самия.