СМС флууд

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

Моля някой администратор да ми изтълкува правилото за СМС флууд.И ще дам пример ако бъда атакуван за 5 часа 8 пъти от играч с по нисък шпионаж от моят с малки флоти само и единствено с цел пускане на СМСи и дразнене,това може ли да се тълкува като СМС флууд и подлежи ли на наказание този играч.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Feb 27 2010, 20:23) Моля някой администратор да ми изтълкува правилото за СМС флууд.И ще дам пример ако бъда атакуван за 5 часа 8 пъти от играч с по нисък шпионаж от моят с малки флоти само и единствено с цел пускане на СМСи и дразнене,това може ли да се тълкува като СМС флууд и подлежи ли на наказание този играч.
Това е най-субективното правило. Докладваш и ще разбереш дали подлежи, ако играчът бъде оцветен в жълто/червено.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Всичко на ОВ
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 27 2010, 20:28) Това е най-субективното правило. Докладваш и ще разбереш дали подлежи, ако играчът бъде оцветен в жълто/червено.
Ами има и правило че при необосновано докладване аз получавам наказанието което би трябвало да получи докладваният при доказано нарушение та затова питам.Нямам желание да стана червен за глупости.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Има и правило да не спамиш особено след като ти е отговорено!
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”