Наглост ...или простотия :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Първо да копнем един коментар от последния брой на вестника :p140:

Ж каза: От достоверни източници Bulfleet Weekly разбра,че вече летиш със звезди,вярно ли е?

Shefket каза: Вярно е,даже един човек си изпати доста сериозно. Колко точно...само той може да си каже,но предполагам,че имаше пусната звездa на тази планета.Жалко,че така безславно модна и ще трябва да се местя при друг.

Ж каза: Не мислиш ли,че рундът е прекалено кратък,за да се вадят звезди?

Shefket каза: Да,има такъв момент,но когато видиш човек,който ти е кацнал до всяка колония и виждаш как пуска сателити...какво ти остава?Или пускаш и ти и се бориш,или се предаваш и ставаш жертва. Бях принуден от обстоятелствата,така да се каже...но вече не съжалявам,защото в противен случай щях само да търгувам и да копам,което не е особено интересно занимание.

Така а сега да внесем малко разяснения по случая.Та въпросния акаунт, който жестоко си изпати, знаете тук за колко време се вдига нова планета :) ама много жестоко явно съм аз а.к.а. БлекДжек.Понеже предния рунд имахме малко пререкания във втора с въпросния играч реших да колонизирам до него тук в спийд :)
Но да започнем с доуточненията:
1.За да го успокоя - Не на планетата не се строеше ЗНС - така че да не се вълнува
толкова какво е имало там и какво не :)
2.Второ - ако обича да избягва да коментира кой как е моднал и защо, тъй като няма моралното
право да го прави но както се вижда човешката наглост край няма.
3.Нека да обясни на аудиторията как си пускаше ботчето всяка сутрин до обяд от 0 -до 100к точки преди да почна да си го обирам през него за да си пази ресурса.
4.Да уточня за звездите - още са си цели и невредими но едва ли ще влязат в употреба не виждам смисъл от това
но нямаше как да не ги пусна защото въпросния господин със сигурност щеше - такъв му е стила на игра подлярски :)
Заради това и моднах защото ми писна да слушам как се тупат по гърдите някои хора колко са велики и да наливам пари в тази игра при положение че мога да ги дам за нещо много по полезно за мен самия.
Последна промяна от Newromancer на пет фев 26, 2010 11:15 am, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Довиждане,ще ни липсваш :(
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

е ква е драмата? за първи път ли става ? :)
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

не не си отивааааааййй
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

па голям праз, тя играта и без тва умре :(
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Всеки си има мнение само дето не виждам каква ти е целта? Покажи ми къде съм се тупал в гърдите, че съм велик? А и защо да не коментирам как си моднал - тва си е мое мнение - не мисля, че си нещо повече от останалите, че да си недосегаем. Разбирам желанието ти да се покажеш, но не смятам, че това е начина. Аз също мога да кажа много неща за теб, но ще си замълча. Продължавай ако искаш с клеветите не ти прави чест...
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Feb 27 2010, 14:35) Всеки си има мнение само дето не виждам каква ти е целта? Покажи ми къде съм се тупал в гърдите, че съм велик? А и защо да не коментирам как си моднал - тва си е мое мнение - не мисля, че си нещо повече от останалите, че да си недосегаем. Разбирам желанието ти да се покажеш, но не смятам, че това е начина. Аз също мога да кажа много неща за теб, но ще си замълча. Продължавай ако искаш с клеветите не ти прави чест...
Мда само ти и аз знаем колко са клевети и колко са истини нали така, а за коментарите ти просто да ти напомня защо не би трябвало да правиш
такива отправени към другите - по простата причина че досега можеше да си отдавна оцветен в жълто и тогава щеше да коментираш баба си- ето защо.
Не съм те докладвал не са те наказали, дори и сега не искам да те наказват,но не мога да подмина,наглостта и нахалството ти.
А за мене съмнявам са да имаш да кажеш каквото и да било вънаги съм се стремял да играя честно и почтено, веднъж само съм кривнал от пътя и то
повече от любопитство отколкото от нещо друго. Нямах намерение да пускам тази тема изобщо преди да видя самхвалството ти по един чисто просташки начин, подплатено от какво - от един бот дето ти пази ресурса за да можеш да стигнеш до тука, който ти спести протекциите, когато другите изразходваха своите, така че по-добре си се скатай в мишата дупка и си трай там докато отмине бурята защото нищо друго не можеш да направиш.
Последна промяна от Newromancer на съб фев 27, 2010 5:12 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Ама ти много май си вярваш и се палиш - каква буря бълнуваш незнам. Ти си се криеш в миша дупка (мод) не аз - координатите ми ги знаеш ама спря да летиш :) Ама нито флот някога си ми бил нито планета си ми свалял. Чакай забравих, това не се е случило щото си имам бот за всичко - за ресурса, за флота, за рециклажи, за сгради, за проучвания, бе въобще за всичко. То верно тоя рунд не съм играл явно - само ботовете ми са играли :lol: Ако си мислиш, че ми е много зор да съм напред в бф-то жестоко се лъжеш - другаде са ми амбициите. Но ти изглежда си яко във филма щом толкова те гложди да се заяждаш и нервиш.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Feb 27 2010, 20:29) Ама ти много май си вярваш и се палиш - каква буря бълнуваш незнам. Ти си се криеш в миша дупка (мод) не аз - координатите ми ги знаеш ама спря да летиш :) Ама нито флот някога си ми бил нито планета си ми свалял. Чакай забравих, това не се е случило щото си имам бот за всичко - за ресурса, за флота, за рециклажи, за сгради, за проучвания, бе въобще за всичко. То верно тоя рунд не съм играл явно - само ботовете ми са играли :lol: Ако си мислиш, че ми е много зор да съм напред в бф-то жестоко се лъжеш - другаде са ми амбициите. Но ти изглежда си яко във филма щом толкова те гложди да се заяждаш и нервиш.
Верно така е личи си на кой не му пука - на този който си ляга вечер и не стои по нощите до 3-4 часа, и на другия ден дреме на даскало , или на този който си пусна мода и в двете вселени и му дреме на щепсала за тебе и твоите ботове и прочие.И не съм ти летял защото не съм искал, пък и защо да го правя на човек който е толкова навътре във филма мисля че имаше една статия преди как един щеше да го блъсне кола защото бързал да се прибере след получаването на смс - че го нападат, не искам да ти се случва нещо подобно и на тебе ти си просто един объркан все още пубер и ще го осъзнаеш може би някой ден, но явно няма да е днес :lol: :lol: Прекалено много си влязъл в бота явно :lol: :lol:
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Ма разбира се ако не беше ти до сега 5 пъти да се ме прегазили на пътя да знаеш :lol: А това, че играя понякога и през нощта е защото така ми е кеф тва не значи, че още утре няма да се делна ако реша :) Никога обаче не си спомням да съм оревавал форума за каквото и да е, нито пък съм го използвал като трибуна да се покажа и направя на важен.
Отговори

Върни се в “Off Topic”