Аз съм си от Рокерите нямам ли право да говоря :D:DMaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 25 2010, 21:59) Абе вие само рефрешвате на нашият съюз и гледате кой е паднал ли ?? Защо като падне някой друг не пуснеш тема,да питаш кой го е ударил ?Да,може и да му е паднал нета незнаем няма го още като се логне ще разберем !
ЗАВРЪЩАНЕТО !
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Darth Sidious
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
- Контакти:
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Darth Sidious написа:Цитат(Darth Sidious @ Feb 25 2010, 21:06) Аз съм си от Рокерите нямам ли право да говоря :D:D
Ти имаш право да говориш,но какво само питате и ние още незнаем кой е...Който и да е честито да му е
Windows,много кълнеш бре..
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
- ReSid3ntEvil
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 21, 2009 12:43 pm
- Контакти:
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
ReSid3ntEvil написа:Цитат(ReSid3ntEvil @ Feb 25 2010, 21:20) Много си нервен бре makavel1..... успокой се малко, че току виж ти се вдигне кръвното :D ...
Уоу...Къде видя,че съм нервен
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
[b][color=green]
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
Ами той тръгна да се оправдава че е правил нещо велико и нецензурно.Каквото и да е правил не може да оправдае поредното му зануляване.Все пак съществува нещо наречено сейвън и то отнема не повече от 10 секунди.Loveless написа:Цитат(Loveless @ Feb 26 2010, 08:57) Не ч***и бе, дървил го е за любопитни! Други въпроси има ли?![]()
- Insp.^Gadget
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 17, 2010 1:40 am
- Контакти:
tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Feb 26 2010, 08:11) Ами той тръгна да се оправдава че е правил нещо велико и нецензурно.Каквото и да е правил не може да оправдае поредното му зануляване.Все пак съществува нещо наречено сейвън и то отнема не повече от 10 секунди.![]()
Може пък да са го ударили след като корабите му са се върнали от "нещото" наречено сейвън, сеш'се
[b][color=#0000FF]ЦитатБългария е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад![/quote][/color][/b]