Най...
Най-хубавият ден – днешният. Най-голямата спънка -страхът. Най-лесното нещо -да се заблудиш. Най-голямата грешка – да паднеш духом. Коренът на всички злини -егоизмът. Най-хубавото развлечение – работата. Най-лошото поражение – отчаянието. Най-добрите учители – децата. Най-голямото щастие – да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък – лошото настроение. Най-красивият подарък - прошката. Най-добрата защита – усмивката. Най-доброто лекарство – оптимизма. Най-мощната сила на света – вярата. Най-стимулиращият дар – надеждата. Единствената реалност – любовта.
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Най-добрият вестник Bulfleet Weekly,най-добрият журналист Rumpolino.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 24 2010, 01:49) Най-хубавият ден – днешният. Най-голямата спънка -страхът. Най-лесното нещо -да се заблудиш. Най-голямата грешка – да паднеш духом. Коренът на всички злини -егоизмът. Най-хубавото развлечение – работата. Най-лошото поражение – отчаянието. Най-добрите учители – децата. Най-голямото щастие – да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък – лошото настроение. Най-красивият подарък - прошката. Най-добрата защита – усмивката. Най-доброто лекарство – оптимизма. Най-мощната сила на света – вярата. Най-стимулиращият дар – надеждата. Единствената реалност – любовта.
Последна промяна от karelia на ср фев 24, 2010 2:08 am, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Румпи,хубаво е,че цитираш Майка Тереза,дори много хубаво.Аз лично не го бях чел и ако не беше твоят пост,едва ли би ми попаднало.Но следващия път,мисля би било по-добре,ако не поставяш подобни текстове в "Лично творчество".Пусни тема в Офтопик,едва ли някой ще има нещо против(точно обратното) и предостави полезната информация на аудиторията с предтекст,че четивото ти е харесало и искаш да го споделиш или по друг начин,но не по този!Излагаш се.
http://www.yoga108.info/inspiration/mot ... tudio.html
http://www.yoga108.info/inspiration/mot ... tudio.html
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- RiverRun
- Майор (Major)
- Регистриран: пет ное 26, 2004 11:04 pm
- Контакти:
Re: Най...
test тест
- bountyhunter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет май 21, 2009 3:58 pm
- Контакти:
Re: Най...
Много вдъхновяващо...а кой го е написал или казал, няма значение. Не ми допада единствено последното изречение - прекалено банално...Но това е мое мнение. И все пак, ако тези думи са на майка Тереза, то разбирам защо завършват по този начин - с призив за обич към ближния.