Bulfleet Weekly.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 16 2010, 20:03) Айде пишете бре, колко време ще ви чакаме. Такова забавяне никъде другаде няма... да вземат да ви разжалват ли. Грам работа не вършите.
Ако вземете да пишете за някой истински вестник или ще умрете от глад, или ще ви разстрелят за някоя "недоредактирана" думичка.
Само ще ти кажа,че моят матерял,за вселена спийд беше готов в Четвъртак миналата седмица,но трябваше да се коригират грешките,ай интервютата,за вселена 2 ни забавиха много..

И както ти казаха места има,ела да ни помогнеш да става по-бързо.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 16 2010, 21:19) Само ще ти кажа,че моят матерял,за вселена спийд беше готов в Четвъртак миналата седмица,но трябваше да се коригират грешките,ай интервютата,за вселена 2 ни забавиха много..

И както ти казаха места има,ела да ни помогнеш да става по-бързо.
цяла седмица... имахте...

и не, мерси, не искам да идвам
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 16 2010, 19:37) цяла седмица... имахте...

И какво като сме имали?3-ма човека сме...

И защо не дойдеш?Много е лесно от страни нали?

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
karelia
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
Контакти:

Мнение от karelia »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 16 2010, 21:37) цяла седмица... имахте...

Стига се дърпа бре иди и помогни на хората за 2-3 броя да им потръгне работата. :)

:a055:
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

на последната страница обикновенно слагат гола кака, сложете снимка на karelia поне да е кат истински вестник ;) на мерки го докарва :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 16 2010, 21:39) И какво като сме имали?3-ма човека сме...

И защо не дойдеш?Много е лесно от страни нали?
От страни? Що си мислиш, че не съм бил от другата страна на барикадата? Просто когато аз съм писал за вестника, ти още не си бил регистриран в тоя форум

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Feb 16 2010, 19:51) на последната страница обикновенно слагат гола кака, сложете снимка на karelia поне да е кат истински вестник ;) на мерки го докарва :)

Ние пък ще сложим гол батко :P

[b][color=green]
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 16 2010, 19:53) От страни? Що си мислиш, че не съм бил от другата страна на барикадата? Просто когато аз съм писал за вестника, ти още не си бил регистриран в тоя форум
Добре де,знам че си бил преди аз да бъда регистриран...Защо не дойдеш да ме научиш как се прави като си СТАРО КУЧЕ?

[b][color=green]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 16 2010, 22:03) Айде пишете бре, колко време ще ви чакаме. Такова забавяне никъде другаде няма... да вземат да ви разжалват ли. Грам работа не вършите.
Ако вземете да пишете за някой истински вестник или ще умрете от глад, или ще ви разстрелят за някоя "недоредактирана" думичка.

И като на разжалват, после на кой ще хвърляш камъни

Броя е готов, само чакаме румполино да го сложи
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 16 2010, 21:55) Добре де,знам че си бил преди аз да бъда регистриран...Защо не дойдеш да ме научиш как се прави като си СТАРО КУЧЕ?
Защото въпросът за мен е личен. И засяга само мен :)
Но ако искате да се научите, не е нужно някой да вип реподава частни уроци. Пробвайте с чете...
Нещо като четенето на учебници и книги. Ако някога сте чели такива работи де... Най-вече пешко :)

Отговори

Върни се в “Off Topic”