Поредният безумен закон

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

@daskalo, баба ти добре е минала с операцията, жива и здрава да е дълги години. Баща ми преди година и половина беше блъснат от кола, работещ или не, майка ми винаги му плаща осигуровките, защото има частна фирма за пожароизвестителна техника, и ако на някой от семейството не са му платени осигуровките, няма да и презаверят лиценза (още един много проницателен закон!!!). От 12 000 евро (а не левове) за операции, прегледи, консултации и рехабилитации да ти кажа ли колко му покри здравната каса?
А да ти кажа ли в Ботевград циганин как слиза от БМВ седмица пред общината, сваля си всички ланци (златни, на тях сребро не им отива) и си ги прибира по джобовете, и влиза за да си вземе социалните помощи?
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Feb 14 2010, 20:47) @daskalo, баба ти добре е минала с операцията, жива и здрава да е дълги години. Баща ми преди година и половина беше блъснат от кола, работещ или не, майка ми винаги му плаща осигуровките, защото има частна фирма за пожароизвестителна техника, и ако на някой от семейството не са му платени осигуровките, няма да и презаверят лиценза (още един много проницателен закон!!!). От 12 000 евро (а не левове) за операции, прегледи, консултации и рехабилитации да ти кажа ли колко му покри здравната каса?
А да ти кажа ли в Ботевград циганин как слиза от БМВ седмица пред общината, сваля си всички ланци (златни, на тях сребро не им отива) и си ги прибира по джобовете, и влиза за да си вземе социалните помощи?
Да в Ботевград е много зле с циганите.Правят си кво ли не а полицаите само им правят евала.От страх ли от какво ли и аз не знам.Бил съм свидетел в полицията как на 2 джебчийки хванати от човека на местопрестъплението куките им казаха общо взето"друг път да не правите така" и ги пуснаха по живо по здраво.
Отговори

Върни се в “Off Topic”