До Диос

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

ncuxonam:

ncuxonam написа:QUOTE (ncuxonam @ Feb 14 2010, 18:31) и да са смееш и да не се смееш,някои поне си правят битките по честен начин,за разлика от тези които играят през админ панел,и забраняват достапа на играчи в дадени моменти!и наказват играчи с единствената вина че са по добри от тях!
Имаш 24 часа да докажеш твърденията си на обратна връзка. Следва бан от форума и вселените на булфлийт. Време е вече да се говори с покритие.
dios

До Диос

Първо искам официално да му се ИЗВИНЯ за отправените обвинения и може би прекалих , тъй като не мога да ги докажа (нямам достъп до админ.информация ) а и винаги съм смятал че той е един от най справедливите администратори в играта.

тук ще обясня причините довели до моя остър пост :

В играта неминуемо ако играе администратор , минават и подобни мисли на човек , и тук е момента администратора, ако толкова много му се играе да направи така ,че играчите да са напълно сигурни , че този човек играе по правилата и не се възползва от правата си . От началото на рунда търпиме постоянни наказания , опитахме да играем абсолютно по правилата, както свеки друг рунд и изведнъж бяха наказани 5-6 играча,тъй като играли по правилата , но били прятели по между си , единия от наказаните беше на първо място в пряка конкуренция с диос и изведнъж наказан ( за това ,че докато не е бил в съюза е нападал някой наш играч , по правилата пише ,че след като някой не е в един съюз с друг може да си летят) , наказаха нашите играчи , при аналогичен случай миналия рунд и там нямаше такива наказания (бтв: така играят всички които тръгват да печелят рунд и някой ги наказват други не - е не е ли най добре да се миери с един аршин или всички наказани или никой , а най добре правилата да се спазват точно , след като двама души били и родни братя, не са в един съюз или от едно ИП нека си летят ,какъв е проблема , то 2/3 от играчите се познават ,как определяме кои прятели могат да се нападат и кои немогат) ,а не - не казвам , че не са прави ( админите) , казвам , че трябва да мерят с един аршин и когато в играчите има някакво съмнение да обяснят подробно каква ни е грешката - докато такова нещо нямаше , наказаха нашия играч и диос стана лидер в вселената , удря наш играч които не може да се логне точно когато е била битката, преди това и след това не е имал проблем с лога , после го догони друг играч и той гледаме наказан и той днес , отново се разчиста пътя на диос, е добре при толкова съвпадения не е ли нормално да има сянка на съмнение и тук е ролята на админа да ни покаже ,че след като играе и е пръв той наистиан е най добрия играч ,а няма нещо съмнително , в кайна сметка всеки може да има съмнения ( дори 1 или 2-ма играчи да ги имат) и като ги сподели по добре да се обсъди и да се убедят играчите , че всичко е редовно ,тъй като ние сме 20 човека дето играем и всички имат съмнения , затова ги и споделяме .
После, след горните случки , в форума диос постоянно ни провокира и иронизита ,че сме си пускали битките в трибуната - е нали затова е тя , пускаме си ги, малки - големи това са и .............. получаваме :

dios

Това съюз от роми които се правят на турци ли е или обратно? Че нещо не мога да им определя ориенталската насоченост. Някои по писането ми приличат на баш циганета...

dios

Не виждам защо да ти давам обяснения,г-н Никой. Когато стигнеш моята бройка СМС,може да се изпънеш тук и да говориш. А относно играта и вдигането на точки - трябва ти още много време за да разбереш как се играе.
За статистиката - Брой СМС - Общо: 1866

dios

Оспамихме на хората завръщането. Ще има ли други битки,дайте някакви новини... Или да затваряме тук и да чакаме нова тема - ПОСРЕЩАНЕТО!

dios

Стига сте се разправяли. И няма да наричате сакъзите бойци,да не ви се обидят. Викайте им пехливани.
Айде сега качете още някоя битка, да се посмеем.

1. никаде не казахме че сме турци или цигани за да ни нарича така , САКЪЗ е комедиен сериал по БТВ с български артисти
2. никой не го е наричал г-н Никой и ако някй си позволи да му отговори на това - бива скастрен
3. иска да ни затваря темата ?? за какво, че сипостваме битките - ми на който не му харесват да не ги гледа .
4. иронизира нашите битки , не че не може да се шегуваме в форума ,но той е администратор и неможе да провокира и шегува и като решиш подразнен да отговориш и следва наказание , нека следкато админ е дал мнение в темата , който му отговори да не бъде гонен за това ,че иска реплика към поста на админа.

Та ей тези неща ме подразниха, мен както и още 20 играча от играта и си изпуснах нервите за което е този пост . Извинявай Диос и вместо да ме наказваш направи така че на тези 20 играча да им е ясно че всичко е по правилата и се гледа на всички играчи с еднакво око и то не защото не е така ,а защото си администратор .

уапех и се надявам това да се приеме, като подробно обяснение за поста в които си испуснах нервите , а не като обвинение и нека да бъда разбран правилно .
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Не ви ли е срам, първо да ми се правите на много уборотни и след всяко наказание да хленчите като жени?!!?! Ако съм на ваше място ще се скрия в миша дупка и няма да се покажа повече от там !!!
Go hard or go home...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Не знам дали е човешка черта, или просто българска, но за жалост е факт - чуждата кокошка винаги е патица, и ако нещо хубаво не се е случило на вас, а на някой друг, то неименуемо е провокирано от тъмните сили и е намесен президента на републиката + всички ъндърграунд общества...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от StarFighter »

WindowsXp написа:QUOTE (WindowsXp @ Feb 14 2010, 21:42) Не ви ли е срам, първо да ми се правите на много уборотни и след всяко наказание да хленчите като жени?!!?! Ако съм на ваше място ще се скрия в миша дупка и няма да се покажа повече от там !!!
това е до админа ,защо се чувстваш да пишеш във всяка тема която видиш??

нека бъде заклчена темата !
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Feb 14 2010, 19:46) това е до админа ,защо се чувстваш да пишеш във всяка тема която видиш??

К`во няма да пиша бе ?? Не ви ли е срам ?! Вижте се само колко сте жалки, ще спрете ли да хленчите някога ?!?!
Go hard or go home...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Feb 14 2010, 21:46) това е до админа ,защо се чувстваш да пишеш във всяка тема която видиш??

Ами нека, но докато не езаключена пък нека попишем.
Чудя се - защо трябва диос да прави така, че на всички да им е ясно, че е по правилата. Все пак той е просто играч във вселената. Не мислите ли, че това което изискването, не го изисквате от правилния човек. А именно - от администрацията на Вселена Спийд.
Защото в момента просто намесвате в излишни сплетни, човек който си играе и всеки рунд се трие - именно заради това, което се случва по форума.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Feb 14 2010, 21:33) ncuxonam:

, че трябва да мерят с един аршин и когато в играчите има някакво съмнение да обяснят подробно каква ни е грешката - докато такова нещо нямаше , наказаха нашия играч и диос стана лидер в вселената , удря наш играч които не може да се логне точно когато е била битката, преди това и след това не е имал проблем с лога , после го догони друг играч и той гледаме наказан и той днес , отново се разчиста пътя на диос,
После, след горните случки , в форума диос постоянно ни провокира и иронизита ,че сме си пускали битките в трибуната - е нали затова е тя , пускаме си ги, малки - големи това са и .............. получаваме :

dios

Това съюз от роми които се правят на турци ли е или обратно? Че нещо не мога да им определя ориенталската насоченост. Някои по писането ми приличат на баш циганета...

dios

Не виждам защо да ти давам обяснения,г-н Никой. Когато стигнеш моята бройка СМС,може да се изпънеш тук и да говориш. А относно играта и вдигането на точки - трябва ти още много време за да разбереш как се играе.
За статистиката - Брой СМС - Общо: 1866

dios

Оспамихме на хората завръщането. Ще има ли други битки,дайте някакви новини... Или да затваряме тук и да чакаме нова тема - ПОСРЕЩАНЕТО!

dios

Стига сте се разправяли. И няма да наричате сакъзите бойци,да не ви се обидят. Викайте им пехливани.
Айде сега качете още някоя битка, да се посмеем.

1. никаде не казахме че сме турци или цигани за да ни нарича така , САКЪЗ е комедиен сериал по БТВ с български артисти
2. никой не го е наричал г-н Никой и ако някй си позволи да му отговори на това - бива скастрен
3. иска да ни затваря темата ?? за какво, че сипостваме битките - ми на който не му харесват да не ги гледа .
4. иронизира нашите битки , не че не може да се шегуваме в форума ,но той е администратор и неможе да провокира и шегува и като решиш подразнен да отговориш и следва наказание , нека следкато админ е дал мнение в темата , който му отговори да не бъде гонен за това ,че иска реплика към поста на админа.

Та ей тези неща ме подразниха, мен както и още 20 играча от играта и си изпуснах нервите за което е този пост . Извинявай Диос и вместо да ме наказваш направи така че на тези 20 играча да им е ясно че всичко е по правилата и се гледа на всички играчи с еднакво око и то не защото не е така ,а защото си администратор .
Разчистването на пътя на диос звучи смехотворно. Втория играч след мен е наказан от администратор,по повод на неща които нямат нищо общо с мен. Аз не съм администратор на вселената. Дори и да бях,няма как да спра логването в сайта само на определен играч. В случая се говори и злослови без факти,без доказателства,без никаква представа за реалността. Представете си че ние започнем да ви наказваме по някакви наши уж логични заключения.
По повод постовете ми - би ли ми обяснил защо да не ги пиша? Мислиш ли че мен или още 20-30 играчи както ти се изразяваш не ги дразнят щърбавите цигански физиономии които сте сложили в логото на съюза с надпис - вижте кой ще ви бие - да ви е сладко... Какво искате - да ви ръкопляскам за добрата аранжировка,да си мълча и да гледам гнусните физиономии? Каквото повикало,такова се обадило. Щом сте поели по този път,ще си носите и закачките и негативите.
Приемам извинението,но наказанието във форума ще остане за една седмица.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Feb 14 2010, 21:48) К`во няма да пиша бе ?? Не ви ли е срам ?! Вижте се само колко сте жалки, ще спрете ли да хленчите някога ?!?!
аве земи се виж бе форумен занулител да е към теб темата пише до диос стига си спамил . .
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от StarFighter »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Feb 14 2010, 21:45) Не знам дали е човешка черта, или просто българска, но за жалост е факт - чуждата кокошка винаги е патица, и ако нещо хубаво не се е случило на вас, а на някой друг, то неименуемо е провокирано от тъмните сили и е намесен президента на републиката + всички ъндърграунд общества...
добре де , тази тема е отнесена до диос, защо се чувстваш длъжен да пишеш в нея ?? единия иска доказателства , другия е наказан и му поствам каквото има да каже , това е , то не боли да подминеш някоя тема, която не е към теб.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Извинявам се предварително ,че се меся по този казус:
Само за този "конкурент на диос" според вас ще си кажа мнението-За останалите незнам.На 4тия ден от рунда се зачудих какво става в топа.Погледнах ги.Специално той ми направи впечатление.Имаше почти 400 атаки като атакуващ..докато втория след него беше с около 200.И си зададох един простичък въпрос-аджаба този кой атакува...Погледнах и видях ,че има около 20 човека в обхват,половината от които(ако не и повече ) в перманентна протекция...От тук нататък мисля ,че изводите са ясни-добър опит за заобикаляне на правилата, но ви хванаха.ФАКТ!За този случай само мога да поздравя администрацията за добрата работа!!!
За другите неща -имате право да се съмнявате,но всеки, който знае по добре Диос ,знае,че него не го интересуват КЛАСАЦИИ.Помня един рунд в 2ра вселена, в който не съм участвал ,но той е най- показателен.По този въпрос все пак нямам твърда позиция.Всеки от вас си има мнение и може би е прав сам за себе си.Наздраве на всички!Дано не съм засегнал някой.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”