LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 14:21) Кога сам се оплаквал седи мирен повече от 50 краста неса ми били досега.Ями кажи къде си видял ти битка където аз гибя флота????
Аз несъм видял и ти да биеш флота...
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 16:16) Ти се радвай че ти неси ми излязнал от обхавата че няма кой да биеш пак за другото остави на поголемите батковци да се погрижат
големи батко ти си под мен в точките,и след някои друг ден може пак да се посмеем на твой гръб,но това само времето ще покаже
ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Feb 14 2010, 15:35) Ти не знаеш какво говориш!имаше един момент беше се развихрил с едни 22 спидера, изпозанули сичко което му беше в обхват!!!
Ами да почнах с 22 Спидара да ги мачкам и стигнах до 600 бойни и с тях ги мачках.Ама мачках на ей такива ламери каквито вие мачкате.Аз поне имам чуство за хумор и си презнавам.
Последна промяна от LEKIA на нед фев 14, 2010 3:44 pm, променено общо 1 път.
ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Feb 14 2010, 14:35) Ти не знаеш какво говориш!имаше един момент беше се развихрил с едни 22 спидера, изпозанули сичко което му беше в обхват!!!
Да лаете по форума, няма смисъл! Говорете с доклади