MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 14 2010, 14:08) Ламерски,Ламерски но ги правим,а ти стойш и мишкуваш...
Не бате аз стоя и дебна психара да му свършат протекците.Ако исках да бия ламерите щях да си продам флотата и да остана с 600 краста и да си бия ламерите ама ламеи сам бил че вече ми писна да ги бия.Вие като сте биячи елате ме бите ей тогава ще ви презная
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 15:43) Не бате аз стоя и дебна психара да му свършат протекците.Ако исках да бия ламерите щях да си продам флотата и да остана с 600 краста и да си бия ламерите ама ламеи сам бил че вече ми писна да ги бия.Вие като сте биячи елате ме бите ей тогава ще ви презная
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 14:43) Не бате аз стоя и дебна психара да му свършат протекците.Ако исках да бия ламерите щях да си продам флотата и да остана с 600 краста и да си бия ламерите ама ламеи сам бил че вече ми писна да ги бия.Вие като сте биячи елате ме бите ей тогава ще ви презная
Може и да дойдем несе знае..Но после да няма пак оправдания..
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Feb 14 2010, 14:48) и като му сваршат ша одиш да го биеш ли?
Не ще чакам вие да го биете ами ще ходя то друг няма кой да отиде асвен отев диос и аз ма какво да ва занимавам бите си там Кингкон ли са кви са и неме занимавайте
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 16:11) Не ще чакам вие да го биете ами ще ходя то друг няма кой да отиде асвен отев диос и аз ма какво да ва занимавам бите си там Кингкон ли са кви са и неме занимавайте
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 16:14) Какво да им говоря играт 10 години повече от мен тая игра все още незнаят къде се намират.Мен ще ме е срам ако бях на тяхно място
както каза малко по на горе,на мен ми се смеят цял булфлиит