ЗАВРЪЩАНЕТО !

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 14 2010, 14:08) Ламерски,Ламерски но ги правим,а ти стойш и мишкуваш...
Не бате аз стоя и дебна психара да му свършат протекците.Ако исках да бия ламерите щях да си продам флотата и да остана с 600 краста и да си бия ламерите ама ламеи сам бил че вече ми писна да ги бия.Вие като сте биячи елате ме бите ей тогава ще ви презная :c022:
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 15:43) Не бате аз стоя и дебна психара да му свършат протекците.Ако исках да бия ламерите щях да си продам флотата и да остана с 600 краста и да си бия ламерите ама ламеи сам бил че вече ми писна да ги бия.Вие като сте биячи елате ме бите ей тогава ще ви презная :c022:
и като му сваршат ша одиш да го биеш ли? :lol:
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 14:43) Не бате аз стоя и дебна психара да му свършат протекците.Ако исках да бия ламерите щях да си продам флотата и да остана с 600 краста и да си бия ламерите ама ламеи сам бил че вече ми писна да ги бия.Вие като сте биячи елате ме бите ей тогава ще ви презная :c022:

Може и да дойдем несе знае..Но после да няма пак оправдания..
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 14 2010, 13:52) Може и да дойдем несе знае..Но после да няма пак оправдания..
Говорете с факти, или замлъчете завинаги! ;)
Go hard or go home...
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Feb 14 2010, 14:48) и като му сваршат ша одиш да го биеш ли? :lol:
Не ще чакам вие да го биете ами ще ходя то друг няма кой да отиде асвен отев диос и аз ма какво да ва занимавам бите си там Кингкон ли са кви са и неме занимавайте :p140:
ncuxonam
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 16:11) Не ще чакам вие да го биете ами ще ходя то друг няма кой да отиде асвен отев диос и аз ма какво да ва занимавам бите си там Кингкон ли са кви са и неме занимавайте :p140:
ма той ти излезе от обхват бе биричет
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Feb 14 2010, 15:00) Говорете с факти, или замлъчете завинаги! ;)
Какво да им говоря играт 10 години повече от мен тая игра все още незнаят къде се намират.Мен ще ме е срам ако бях на тяхно място
ncuxonam
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 16:14) Какво да им говоря играт 10 години повече от мен тая игра все още незнаят къде се намират.Мен ще ме е срам ако бях на тяхно място
както каза малко по на горе,на мен ми се смеят цял булфлиит :lol:
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Feb 14 2010, 15:13) ма той ти излезе от обхват бе биричет
Ти се радвай че ти неси ми излязнал от обхавата че няма кой да биеш пак за другото остави на поголемите батковци да се погрижат :lol:
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 14 2010, 14:52) Може и да дойдем несе знае..Но после да няма пак оправдания..
Кога сам се оплаквал седи мирен повече от 50 краста неса ми били досега.Ями кажи къде си видял ти битка където аз гибя флота????
Последна промяна от LEKIA на нед фев 14, 2010 3:26 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”