ЗАВРЪЩАНЕТО !
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
те никога не качват срещу техни хора, освен ако не са победители - ще им падне виртуалното его
Последна промяна от RoYaL на съб фев 13, 2010 11:50 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Защо трябва ние да я качим?Да си я качва ъндертейкър..maks написа:Цитат(maks @ Feb 13 2010, 23:43) добре добре ама що не качите битката на ъндертейкърХ срещу вашия човек дето се прави че не вдява бг и иска англииски![]()
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Е ние бяхме по скромни обирахме прането от първия етаж на комшиите и окичвахме колите като коледни елхи.Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Feb 14 2010, 00:24) Ние вечер се събирахме 10-15 хлапетии и местехме колите на съседите през 2-3 улици.Доста забавно им беше на сутринта докато си намерят колите.Голямото търсене)
- Annonymous
- Редник (Private)
- Регистриран: чет дек 24, 2009 7:41 pm
- Контакти:
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Anoonymous написа:Цитат(Anoonymous @ Feb 14 2010, 07:37) Тей като ги гледам все някви измислени герой бият хмм... страшни сте биете хора без почти никакви % литнете ми на мен тей ве ..![]()
Дай да видим твойте битки срещу високите %...
[b][color=green]
[b][color=green]
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 11:58) Бият те 5 дена в мод бях и пак целия им съюз да ми литне ще ги бия
Еи вие големи биячи станахте бе...Пуснете си тема и сложете по-някоя битка,да ви видим и вас какви сте биячи..
Последна промяна от MaKaVeL1 на нед фев 14, 2010 1:23 pm, променено общо 1 път.
[b][color=green]
[b][color=green]
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 14 2010, 13:18) Еи вие големи биячи станахте бе...Пуснете си тема и сложете по-някоя битка,да ви видим и вас какви сте биячи..
Виж какво ще ти кажа аз като се биех и слагах ей такива ламерски битки като вашите ми се смеше цял булфлеет !!Сега е време аз да се посмея
Последна промяна от LEKIA на нед фев 14, 2010 1:45 pm, променено общо 1 път.
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Ламерски,Ламерски но ги правим,а ти стойш и мишкуваш...LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 14 2010, 12:40) Виж какво ще ти кажа аз като се биех и слагах ей такива ламерски битки като вашите ми се смеше цял булфлеет !!Сега е време аз да се посмея![]()
[b][color=green]
[b][color=green]