Ей най-сетне една малка битка и от мен'е 'га. То още вчера щеше да има, ама нали не мога да отказвам и го оставих на друг. И те така. Всеизвестно е, че шоколадовия човек, показа едно доста арогантно отношение преди време точно тук, в този форум, в тази секция. Това ме подразни, както беше подразнило и ПолицайЧовека :D Той ми каза, че малко щял да понабие мод, в което ми давал време да се облажа от апетитния шоколадец на Нестле /дано не го приемат като реклама/. И аз какво да правя, снощи му дойде и неговия ред. Още вчера бях сринал мините на едната планета, преместих я до него. Аха да стацвам и го наказаха. Гледам .. Наказанието изтича към 5:30 сутринта ... Аз не съм луд да правя до тогава сейв. Сейвнах си до към 7, ставам и го гледам от снощи оффлайн. Веднага пускам реците, после малко сонди и видях, че не е сейвал. Айде и кръстовете и така, след известен период от време, отделен на един виден член на организацията Ред Арми се случи неочакваното от личния играч КитКат
[CCCP]lamer4e vs [S.W.A.T.]KitKat
Реца е прибран изключително прилежно :
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
5993592 метал
5993592 кристали
2996796 газ
от: [2:280:7]
На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.
За съжаление пусна много по-малко от очакваното. Но и на това сме доволни в на'ща фирма
И като предзаключение ще добавя - Не е хубаво да се дразните с играчите, защото няма безсмъртни. Всеки може да бъде ударен, особено посредствени играчи като мен
И да поздравя ПолисеЧовека с една песничка, чийто текст, музика и аранжимент е дело на 3ти взвод на 11та рота от батальон "Курсанти":
Ний свързочници сме зли
в издънките сме най-добри
ЗКВ*-то пак крещи
с газ и МОП ще ни дари
имаме девиз един
напред със него ний вървим:
"Колкото по-бързо бягаш
толкова по-лек ти ставаш"
ЗКВ - заместник-командир на взвод