2012

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

2012

През тази фатална година, Неси ще възбуди Муксинаторис Глупакис Дебелис Безпенис и двуполовото същество ще бутне токмака си в северния полюс, което ще накара слънцето да експлодира.Тогава всички освен Джуланките ще мрат.

От наистина сигурни източници аз, Blood_God се сдобих с точен график за края на света по дати:

17.12.2012 - В цялата магазинна мрежа вследствие на масовата психоза свършват бирата, ракията и водката
18.12.2012 - Свършват джина, рома, червеното и бялото вино
19.12.2012 - Свършват дори неща като Бейлис и Пина Колада... ъгхххххх.
Гореописаното се случва във всички магазини, по целия свят. Без изключения!
20.12.2012 - Вследствие на събитията от предните 3 дни още призори започват масови безредици, палежи и т.н. Към обед - повсеместна анархия.
21.12.2012 - Малкото преживели нощта гинат от последния махмурлук в историята на цивилизацията.

Завеса

ПС: не съм го измислил аз, но ми допадна и си го откраднах. пък и става за размисъл.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Feb 11 2010, 07:28) 2012

През тази фатална година, Неси ще възбуди Муксинаторис Глупакис Дебелис Безпенис и двуполовото същество ще бутне токмака си в северния полюс, което ще накара слънцето да експлодира.Тогава всички освен Джуланките ще мрат.

От наистина сигурни източници аз, Blood_God се сдобих с точен график за края на света по дати:

17.12.2012 - В цялата магазинна мрежа вследствие на масовата психоза свършват бирата, ракията и водката
20.12.2012 - Вследствие на събитията от предните 3 дни още призори започват масови безредици, палежи и т.н. Към обед - повсеместна анархия.
21.12.2012 - Малкото преживели нощта гинат от последния махмурлук в историята на цивилизацията.

Завеса

ПС: не съм го измислил аз, но ми допадна и си го откраднах. пък и става за размисъл.
м даа поредното безмозъчно творение
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

защо отговора ти е от 06:39 на 11.02.2010г., а цитата е от 07:28 на същата дата?!?! как разбра какво ще напиша почти 1 час преди поста ми? да не си гадател? и защо сега по моя часовник е 5:45 а отговора ми е 1 час по-късно... тука надушвам някаква конспирация....
Последна промяна от Blood_God на чет фев 11, 2010 5:53 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Feb 11 2010, 07:49) защо отговора ти е от 06:39 на 11.02.2010г., а цитата е от 07:28 на същата дата?!?! как разбра какво ще напиша почти 1 час преди поста ми? да не си гадател? и защо сега по моя часовник е 5:45 а отговора ми е 1 час по-късно... тука надушвам някаква конспирация....
да конспирация е .общество без алкохол и дрога е конспиративна организация с цел малтретиране и нулиране на алкохолици и наркомани .нехуманн но пък ефективна организация.и полезна
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Feb 11 2010, 06:28) 2012

Завеса

охх направо паднах от смях
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Аз лично, много пъти съм се замислял за 2012. Дали найстина тогава ще е края на света ? Специално мен този филм ме накара да се замисля много сериозно. Ако ще го коментирате, моля първо го изгледайте и тогава го оплювайте.
Go hard or go home...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Да бе, що не гледаш Tom & Jerry и да се замислиш много сериозно, дали мишките бягат от котките в 100% от случаите.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Значи според мен това за което се говори е малко вероятно да се случи, ако действително съществува такава вероятност
разбира се, но аз като един търговец , за съжаление не разполагам с достатъчно финансови средства за да
си реализирам проекта - щах да предлагам и да продавам бункери на тъпите американци - сигурен съм че при тях психозата е
огромна :)
А иначе колкото невероятно да ни звучи това съм също така сигурен че на ниво строго секретно във по- развитите държави
въпреки смеха който се носи по този повод се водят доста сериозни дискусии и текат усилени проверки дори и на най-налудничевите
теории :)
Последна промяна от Newromancer на чет фев 11, 2010 6:10 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 11 2010, 17:59) Да бе, що не гледаш Tom & Jerry и да се замислиш много сериозно, дали мишките бягат от котките в 100% от случаите.
Аве брат виж кви катаклизми стават. На коледа 25 градуса .. тоя свят не отива на добре, тея земетресения, наводнения нявсякаде.. може би няма да изчезне човечеството но, определено има реална опасност да стане някакво бедствие. А ти се подигравай колкото пойскаш ;)
Go hard or go home...
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Докато има кой да им вярва ще има и кой да разпространява своите "предсказания". Жалко, че много хора не разбират, че това е с популистка цел...
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”