Спийд-спам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 9 2010, 13:16) А това правило ясно ли ти е?

Код: Избери всички

4.Неописани случаи

Администраторите на играта си запазват правото да наказват по лично усмотрение играчи, нарушили правилата по начин, неописан в тях.
А за това какво ще кажеш?

Код: Избери всички

3.Възражения

Всяко необосновано възражение срещу правилата може да доведе до някое от горепосочените наказания или изключване от играта. В зависимост от степента на провинение наказанието може да бъде разпростряно не само върху играта Булфлийт, но и по-нататъшен отказ на услуги, включително форума на Булфлийт и IRC каналите. Членовете на екипа на Булфлийт са съгласни да санкционират подобни действия според най-доброто от познанията и вижданията си.
За мен действаш прибързано и глупаво, но ти си знаеш... Поне опитах... :c022:
Жалко!
това правило ми е ясно,но в него пак става въпрос за нарушаване на правила,а такива няма!

а на вас това да ви е ясно?
ЗАБРАНЯВА се на членовете на екипа да влизат в акаунтите на други играчи
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Feb 9 2010, 13:24) а на вас това да ви е ясно?
ЗАБРАНЯВА се на членовете на екипа да влизат в акаунтите на други играчи
:lol: :lol:

Не ми е нужно да ти влизам в акаунта, мило момче! Аз си го виждам и без това... :lol:
Последна промяна от misterya на вт фев 09, 2010 12:41 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 9 2010, 13:35) :lol: :lol: :lol:
добре де ще ми бъде ли освободена 1 протекция и да ми бъдат върнати нанотата използвани за нея ?!
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
ncuxonam
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

така ето го наказанието,поради котето трима играчи,са наказани

Минджи е бил във вашия съюз, излязъл е и има многобройни атаки към твоя акаунт и към този на лидера ви. Много съжалявам за това, което сте направили наистина. Смятах, че може би ще се получи добра и интересна игра, но явно съм сгрешила. Твоя акаунт ще бъде наказан до края на рунда. На другите ще съобщя решението си за техните акаунти.
charovna

госпожо админ,нещо стесе пообаркала,минджи изобщо не се е вясвал в съюза преди тези атаки!!!
Последна промяна от ncuxonam на вт фев 09, 2010 12:52 pm, променено общо 1 път.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Feb 9 2010, 13:46) така ето го наказанието,поради котето трима играчи,са наказани

Минджи е бил във вашия съюз, излязъл е и има многобройни атаки към твоя акаунт и към този на лидера ви. Много съжалявам за това, което сте направили наистина. Смятах, че може би ще се получи добра и интересна игра, но явно съм сгрешила. Твоя акаунт ще бъде наказан до края на рунда. На другите ще съобщя решението си за техните акаунти.
charovna

госпожо админ,нещо стесе пообаркала,минджи изобщо не се е вясвал в съюза преди тези атаки!!!
яя верно покажи къде е влизал във съюза когато е имало атаки към него аз не помня или майче говорим на изуст ?!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Feb 9 2010, 13:46) така ето го наказанието,поради котето трима играчи,са наказани

charovna

Alliance Information ج م ف ه ث
History
User Action Date
Mindji applied 2010-01-27 14:23:06
Последна промяна от misterya на вт фев 09, 2010 12:57 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

мисля че иам разлика от това че е подал молба до това че е бил приет голяма !
ма беше ли приет ли е във съюза ?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?
Последна промяна от Crashedd на вт фев 09, 2010 1:05 pm, променено общо 1 път.
ncuxonam
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

Alliance Information ج م ف ه ث
History
User Action Date
Mindji applied 2010-01-27 12:23:06
Последна промяна от ncuxonam на вт фев 09, 2010 1:11 pm, променено общо 1 път.
Причина: 5 дни за Заяждане!
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Какви протекции искате да ви се освобождават? Какво се правите на две и половина,мислите се за много велики и че може да предявявате претенции за неща, за които има написани ясни правила? Не съм администратор на вселената,но бих искал да изложа виждането си. Двете администраторки, съвсем по правилата са сложили наказанията. Обществена тайна е,кой е този съюз и кои членуват в него. Обществена тайна е, че Минджи всеки рунд,с изключение на този е бил ваш член и поддръжник. Сега факти -
90 процента от полетите му за ресурс са само към ваши членове. В момента в който трябваше да вземе дубъл бойни,веднага беше присъединен. Акаунта не гаснеше - в него играе повече от един играч - братя ли са,роднини ли са - просто това е факт. Забележете - не е предположение,защото вече се издъниха с доказателства по доста малоумен начин. Следователно,съвсем логично идва заключение,че има голяма вероятност всички тези битки да са режисирани. На база точката за админска преценка на ситуацията,акаунтите са наказани. Решение не се взима еднолично, при такива масови наказания. Дали заключенията са верни или грешни - това може да си го тълкувате в мозъците.Дори и съдилищата грешат,но присъдите остават в сила.Администрацията ръководи играта - от там нататък може да се оплачете на арменския поп или на нещо което ви е бащиния. Ако сте в някоя друга игра,дори няма да си правят труда да разговарят с вас,а директно ще си ходите по IP Пътя към освобождаването на акаунтите ви не е безпочвени искания и мрънкане по форумите,а диалог на обратна връзка.
От тук нататък всички по-нататъшни разправии и мрънкания ще бъдат прекратявани с директен бан от мен. Има място където да контактувате с администрацията.
Отговори

Върни се в “Off Topic”