да ти разясня още малко ан тебе във началото всеки копа както скрих мините на втория ден след като ги скрих му ударих 10 бойни недей на говориш на изуст а тфа че съм бил във протекция и е нямало как да ми върне жеста неме прави наказан . . хаха ехх колко е лесно се намират оправдания . .charovna написа:Цитат(charovna @ Feb 9 2010, 00:58) Продължавай да си разсъждаваш. То и аз се чудя на много неща, ама си трая.... Примерно да ме грабят цял дообед, да си светкам постоянно и да не реагирам по никакъв начин на атаките....
Та така....чудя си се и си мълча, мълча си и си се чудя.....
btw госпожо админ докажете че съм се налял или нещо от този сорт ако не да се сезирам до по висша инстанция хера тя да разлседва случая . . ! ! !
не смятам да бъда наказван за щяло и нещяло само къде хабя време нерви и пари ! И да бъда разиграван днес аз утре друг така и скоро няма останат играчи и после питайте играчите какво да направим за да се върнат старите играчи . . .
дано като сте прочели това да сте се досетили какво да направите ! !
едит: ако докажете че съм се "налял" ме накажете до края на рунда дайте ми 1 правило където забранява атаки към чужди аккаунти !?