Спийд-спам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

charovna написа:Цитат(charovna @ Feb 9 2010, 00:58) Продължавай да си разсъждаваш. То и аз се чудя на много неща, ама си трая.... Примерно да ме грабят цял дообед, да си светкам постоянно и да не реагирам по никакъв начин на атаките....
Та така....чудя си се и си мълча, мълча си и си се чудя.....
да ти разясня още малко ан тебе във началото всеки копа както скрих мините на втория ден след като ги скрих му ударих 10 бойни недей на говориш на изуст а тфа че съм бил във протекция и е нямало как да ми върне жеста неме прави наказан . . хаха ехх колко е лесно се намират оправдания . .

btw госпожо админ докажете че съм се налял или нещо от този сорт ако не да се сезирам до по висша инстанция хера тя да разлседва случая . . ! ! !
не смятам да бъда наказван за щяло и нещяло само къде хабя време нерви и пари ! И да бъда разиграван днес аз утре друг така и скоро няма останат играчи и после питайте играчите какво да направим за да се върнат старите играчи . . .
дано като сте прочели това да сте се досетили какво да направите ! !

едит: ако докажете че съм се "налял" ме накажете до края на рунда дайте ми 1 правило където забранява атаки към чужди аккаунти !?
Последна промяна от Crashedd на вт фев 09, 2010 10:00 am, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
LEKIA
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
Контакти:

Мнение от LEKIA »

То незабранява ама това е оговорена битка за да можеш да вдигнеш wp и това ти го знаеш по добре от всички Той затова стоя дълго време без съюз вие да му летите да си правите wp.приятели сте от 100 години вие никога нямаше да си летите ако небяха правилата такива.И аз познавам 200 човека кото не са в моя съюз и веднага могат да ме налеят с вп без никoй да разбере ама няма интрига
Последна промяна от LEKIA на вт фев 09, 2010 10:59 am, променено общо 1 път.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 9 2010, 11:52) То незабранява ама това е оговорена битка за да можеш да вдигнеш wp и това ти го знаеш по добре от всички Той затова стоя дълго време без съюз вие да му летите да си правите wp.приятели сте от 100 години вие никога нямаше да си летите ако небяха правилата такива.И аз познавам 200 човека кото не са в моя съюз и веднага могат да ме налеят с вп без никoй да разбере ама няма интрига
аве чуваш ли се кфо говориш кфа оговорена битка ве земи се осъзнай малко ! видях го че беше оффнал дори се сещам че беше на 12 мин шпионирах намерих 10 бойни на главната му и ги лупнах рецнах си и влезна сиг 1 час след битката лек не спами без да знаеш ! ок ?
edit: по добре ли от мене знаеш аз съм играл със тфа акк и знам кфо е ставало ! . . така и не получих смислен отговор от администрация каква е причината да бъда наказан . .
Последна промяна от Crashedd на вт фев 09, 2010 11:11 am, променено общо 1 път.
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

Еми разбирасе че ще е off то оставаше и да е олине на тогава щеше да оберете точки.Казох ти приятели сте и си оговаряте битките по скъпе неми се прави че ме дразните вече Всеки рунд те наказват за нещо.Аз може да не съм Админ ама е блоско до акала това което го правите
Последна промяна от LEKIA на вт фев 09, 2010 11:14 am, променено общо 1 път.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 9 2010, 12:06) Еми разбирасе че ще е off то оставаше и да е олине на тогава щеше да оберете точки.Казох ти приятели сте и си оговаряте битките по скъпе неми се прави че ме дразните вече Всеки рунд те наказват за нещо
аве земи млъкни и как реши че всичко е наговорено !?

я ми кажи ?!?! ама ми дай някакво доказателство ако не намериш такова си затвори голямата уста ок !?
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

LEKIA написа:QUOTE (LEKIA @ Feb 9 2010, 11:52) То незабранява ама това е оговорена битка за да можеш да вдигнеш wp и това ти го знаеш по добре от всички Той затова стоя дълго време без съюз вие да му летите да си правите wp.приятели сте от 100 години вие никога нямаше да си летите ако небяха правилата такива.И аз познавам 200 човека кото не са в моя съюз и веднага могат да ме налеят с вп без никoй да разбере ама няма интрига
Тук говориме за правила ,а не за интриги , да се направи опис на играчите които играят и да се каже този може да лети по тези ,а по другите не , защото се познават или предишни рундове са играли заедно , при това голямо наливане е било 10 бойни да му разбие - направо е щял да земе рунда от тази битка а и е доказана че е уговорена нали , аз съм играл с 2/3 от играчите в булфа и ги познавам - та могали да им летя или не? Защо миналия рунд победителя удари играч, взе бойни точки , рециклаж и ресурс и след 4-5 дни прие защитника в своя съюз и така завършиха рунда ..това беше нормално , а сега идентична ситуация не ненормално , все казват спазвайте правилата и като се придържаш към тях, почва да се търси под вола теле ...
ама ти гопознаваш , ама аз знам,че сте прятели , ама ...ама, къде свършват правилата и почва съчинението ?

ПС
Според тези критерии няма играч дето да не е за наказание , със сигурност има играч дето докато си оф те е крал повече от 2-5-10-15 пъти , ако е с непознат ник и после се окаже че се познарате ( честа практика в играта ) - за наказание ли си , въпреки ,че си си пазил ресурса като си бил ОН , правил си си сейвани и не си оставял грам ресурс по планетата си ..е да виновен си ,че Х или У са те крали докато си спял , ми да са те крали Д и З , това може ли да го предотвратиш или да го повлияеш ??? - ако играеш така, както съм ти описал ,значи си за наказание ( а така играят 99% от играчите )
Последна промяна от StarFighter на вт фев 09, 2010 11:24 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
LEKIA
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LEKIA »

То нестава дума за 10 бойни или 1 скаут става дума за честна игра.Те не от миналия рунд за заедно а от 10 рунда.Сега пак почвате да говорите за миналия рунд за по миналия рунд свършено минало време.Винаги така става се оправдавате миналия тунд той направел това що небеше наказан.завиждате си един на друг това ви е проблема !!!!!!
Последна промяна от LEKIA на вт фев 09, 2010 11:21 am, променено общо 1 път.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Feb 9 2010, 12:14) То нестава дума за 10 бойни или 1 скаут става дума за честна игра.Те не от миналия рунд за заедно а от 10 рунда
казах ти като докажеш че съм се налял тогава пиши ти си дебил както и да ти обяснявам ти пак тфоито си знаеш млъкни ок ?!
Последна промяна от Crashedd на вт фев 09, 2010 11:30 am, променено общо 1 път.
Причина: Предупреждавам те, не обиждай другите потребители и не ме карай да си преразглеждам решението!
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

4.Undescribed cases

The game administration reserves the right to punish by way that is considered as appropriate a player that has broken the rules in a way that is not described in the game rules.

Според мен наказанието ти е комбинация от наливане и тази точка от правилата.Така са преценили..грешно не грешно докато се карате и то ще ви мине наказанието. :p140:

п.с Драсни на скайпа да си поизлееш яда малко върху мен :)
Последна промяна от seazar на вт фев 09, 2010 11:24 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Crashedd »

seazar написа:Цитат(seazar @ Feb 9 2010, 12:17) 4.Undescribed cases

The game administration reserves the right to punish by way that is considered as appropriate a player that has broken the rules in a way that is not described in the game rules.

Според мен наказанието ти е комбинация от наливане и тази точка от правилата.Така са преценили..грешно не грешно докато се карате и то ще ви мине наказанието. :p140:
и как съм се налял като съм бутнал 10 бойни на човек който не е бил във моя съюз и аз ли съм виновен че после лидера ни го е приел във съюза не виждам нищо нередно за тфа ще намеря начин се свържа със хера нека тя разследва и докаже щото доста неща се събраха и нещата почват си идват на мястото всичко защо е било направено !
Отговори

Върни се в “Off Topic”