Айде ето ви го първия брой.Не е нищо особено,но колкото толкова
Bulfleet Weekly.
Bulfleet Weekly.
Bulfleet Weekly 01.02-07.02
Ще се постараем за следващите броеве. Всички желаещи да пишат за вестника да се свържат с мен на лично съобщение.
Последна промяна от rumpolino на нед мар 07, 2010 10:48 pm, променено общо 1 път.
Ако не ти харесва,поеми ти вестника и пиши колкото и каквото си искаш. Дотогава ще се съобразяваш и ще уважаваш трудът на останалите. Казах,че ще се постараем за следващия брой много повече,но това не означава,че имаш право да наливаш масло в огъня и да ни обиждаш. Съобразявай се поне малко.
Последна промяна от rumpolino на нед фев 07, 2010 7:03 pm, променено общо 1 път.
И от къв зор да се съобразявам? Къде пише, че трябва да съм на вашето мнение? Ай сиктир. Имам право да си кажа и моето!Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 7 2010, 19:57) Ако не ти харесва,поеми ти вестника и пиши колкото и каквото си искаш. Дотогава ще се съобразяваш и ще уважаваш трудът на останалите. Казах,че ще се постараем за следващия брой много повече,но това не означава,че имаш право да наливаш масло в огъня и да ни обиждаш. Съобразявай се поне малко.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Значи не търпите критика? Само похвали?Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 7 2010, 20:12) Подобно мнение можеш да си го сложиш в джоба и да скочиш през прозореца. Пак повтарям,съобразявай се.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm