Квалификации за Европейско 2012

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

hammer написа:Цитат(hammer @ Feb 7 2010, 14:38) "Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме"

Думи нямам... и това е човекът, назначен за национален селекционер... ХА! СМЕЯ над такива мишоци!!! Никакъв треньор не е тоя!!! Естествено, че като играем ей така, "за да видим кво ще стане" никога няма да се класираме! Малко самоувереност и самочувствие на терена трябва да се вкара в тоя отбор, но ако не е треньорът, кой по дяволите да го вкара :arg: ПО ДЯВОЛИТЕ, НА МАЧ СЕ ИЗЛИЗА ЗА ПОБЕДА!!! Имаме 15 пъти по класни играчи от всички отбори, освен Англия! Та Швейцария откога са супер страшен европейски колос, че да ни е страх от тях?!? Имат 1 име и колектив... А при нас дали някога ще се намери някой, достатъчно кадърен треньор, че да изгради колектив?
Мъри,Наско,Боби ВЪН ОТ НАЦИОНАЛА !!!!
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 7 2010, 17:45) Мъри,Наско,Боби ВЪН ОТ НАЦИОНАЛА !!!!

кой да сложим на тяхно место. Любчо, чичо Митко, и Волф.Аиде стига, няма нужда !!
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 7 2010, 16:09) кой да сложим на тяхно место. Любчо, чичо Митко, и Волф.Аиде стига, няма нужда !!

Не..Димитър Пенев,Христо Стоичков....

Знам какво ще кажете Пенев че е неграмотен,може да е неграмотен,но той за мен е велик тренер!А Стоичков ако го оставят да работи ще направи отбор..
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 7 2010, 17:12) Не..Димитър Пенев,Христо Стоичков....

Знам какво ще кажете Пенев че е неграмотен,може да е неграмотен,но той за мен е велик тренер!А Стоичков ако го оставят да работи ще направи отбор..
ВЕЛИКИЯ ТРЕНЕР ПЕНЕВ!!. я не ставай смешен.величието му беше в това че имаше талантливи футболисти които му рердяха състава.а бат пенев беше фигурант .велик тренер е методиев шпайдла му викат.велик е и витлачил ама есва ли си чувал за него.и да ти припомня думите на холандския трениор по футбол по повод отбора на аякс.
аз тези футболисти няма на какво да ги науча те знаят всичко
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
KOWALSKI
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 31, 2010 4:22 pm
Контакти:

Мнение от KOWALSKI »

Зависи за кой Пенев става дума :D
Ако е за младши- нестава....Името му е голямо само заради Валенсия, ама нали знаете- голям отбор, голям човек прави....ама като напусне-става 0...
Ако е за старши-може би....Ама НЕ! И той ще ни изложи...
Стоичков беше преди велик....като футболист. Сега въобще не го бива за треньор, пък ако го направим треньор....Ще станем за смях пред цял свят.
1.Видяхме го колко го бива като треньор в българия...А това, че сега се представя добре- фанал го е късмета..
2.Виждаме му супер английският...Та то и баба ми, дет не е учила английски говори по-добре от него :X

Най-добрият вариант ще е да опитаме с чужденец...ама не от съседките ни...
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

е намери ти такъв ;) то така ако става и ако зависеше от вас/нас..
Потребителски аватар
fikov
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 16, 2007 7:47 pm
Контакти:

Мнение от fikov »

Според мен групата е много добра.... ако и сега се провалим значи просто не ставаме за голям форум. Не мога да разбера и Стоилов и Михаилов, а именно че била много силна групата.... От втора урна ни се падна най-слабия отбор, а нали именно за това тъпо второ място се борим, ако с Швейцария не можем да се преборим значи просто не ни е мястото на европейското.
Колкото до треньора, за Стоилов все още нямам твърдо мнение, та той е водил само два клуба... да наистина постигна много добри успехи с Левски, но само след година със същия отбор се провали тотално... начело на Литекс също не постигна нищо... Сега ще се види, имаше време да се адаптира в национала и няма да има извинение ако и сега се провали.
Аз лично мисля че трябваше да дадат един шанс и на Георги Василев, който се доказа с Етър, Левски, ЦСКА, а също и с Унион постигна отлични резултати за нивото на отбора....
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

абе кво си говорим който има 5/6 к лева ако има коеф в еврото че бг няма да се класира да ги дъни смело макар и срещу малка печалба :lol: :lol: просто сме трагични като отбор-никакъв стимул и съответно никакво желание за игра!просто съм се отказал да гледам спорт в който участва България...... писнало ми е само да се срамя

P.S а забравих волейбол все още не са ме отказали да гледам но предполагам съвсем скоро ще се разпаднем и там като отбор
Последна промяна от TARATORcho на нед фев 07, 2010 5:11 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

глупости, аз съм в час много с този спорт и имам роднини волейболисти може да се спори много, ТАРА ;)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 7 2010, 17:12) Не..Димитър Пенев,Христо Стоичков....

А някой който да не е от ЦСКА и ЛЕВСКИ неможе ли
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”