Филми
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
Добри:SAW 1-6;Final Destination 1-4;Alien vs. Predator;Final Fantasy 7:Advent Children Complete;Big Stan и стотици други...
Много добър филм за глeдане,сравнително нов с Брус Уилис : ''Surrogates''
Един от фаворитите ми е A.I. a.k.a. "Изкуствен Интелект"-много голям филм,кара те да се замислиш за много неща!!!
Много мнооооооооооооооого тъпи(неставащи за гледане въобще):Jack Brooks: Monster Slayer;100 Million BC...
Много добър филм за глeдане,сравнително нов с Брус Уилис : ''Surrogates''
Един от фаворитите ми е A.I. a.k.a. "Изкуствен Интелект"-много голям филм,кара те да се замислиш за много неща!!!
Много мнооооооооооооооого тъпи(неставащи за гледане въобще):Jack Brooks: Monster Slayer;100 Million BC...
живота е компот и всеки се бори за слива
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
документални филми.
1.ойл краш-грубото събуждане
2.цайтгайст и двете части.
3 2012-нострадамус.
4.домино-колапс майкъл рупърт.
уестърн топ 3.
1.добрия ,лошия и злия.-клинт истууд адолфо гуида и ли ван клииф.
2 бък и проповедника.
3 великолепната седморка-юл бринър.
криминални с мафиотски привкус
1.шахматист-руски
2 бригада -тоже.
други
разни
безобразни
1.кукла на верига.
2.за кожата на един полицай.
филми за животни единствените артисти кото не преиграват.
безобразните са доста и се хитови
аватар-гафове яко и посредствен сюжет.вечната тема че ние сме лакоми
и безразсъдни.
дете нули и вазелина на халките пардон властелина на пръстените интересна фабула и слабо изпълнение само 73 гафа има там.
за да не ви претрупвам само толкова от мене
1.ойл краш-грубото събуждане
2.цайтгайст и двете части.
3 2012-нострадамус.
4.домино-колапс майкъл рупърт.
уестърн топ 3.
1.добрия ,лошия и злия.-клинт истууд адолфо гуида и ли ван клииф.
2 бък и проповедника.
3 великолепната седморка-юл бринър.
криминални с мафиотски привкус
1.шахматист-руски
2 бригада -тоже.
други
разни
безобразни
1.кукла на верига.
2.за кожата на един полицай.
филми за животни единствените артисти кото не преиграват.
безобразните са доста и се хитови
аватар-гафове яко и посредствен сюжет.вечната тема че ние сме лакоми
и безразсъдни.
дете нули и вазелина на халките пардон властелина на пръстените интересна фабула и слабо изпълнение само 73 гафа има там.
за да не ви претрупвам само толкова от мене
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Бе не знам ... От тая отпуска, се оказа, че вече май няма филм в замунда или арена, който да не съм гледал ... То, не че преди имаше много, ама сега вече няма изобщо ... Обаче пък преди време започнах да зяпам едно сериалче "Burn Notice". Оказа се много добро. Лошото е, че намерих до 10ти епизод сезон 3 в българските торенти.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
дето стават ... The Time Travelers Wife 2009; American History X ; Grandmas Boy
много тъпи - New York I Love You; Post Grad
много тъпи - New York I Love You; Post Grad
Последна промяна от reeves на чет фев 04, 2010 8:42 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
А не може ли вместо класации ала imdb или "май фейвърит", от които съм гледал всичко по 3 пъти, някой да каже от новите филми кое си струва да се гледа?
Почти през ден почнах да гледам, последно метнах око на "Черната мълния" и "С жени на море" - първият е в стил Дисни - ако имате деца - идеален, а вторият беше уникална комедия. С нищо не товари, лек и готин хумор, заедно с The Hangover ми отиват в запасите в D:\Movies. И само тези съм гледал от най-новите... ако някой може да препоръча нещо ново - моля, в противен случай или ще рискувам, или ще си играя на сигурно - гледам, че излезнали още 2 серии на Two and a half men.
P.S.: Surrogates съжалявам, че го гледах в деня на премиерата му. В пъти по-добър беше от Gamer, на който всичко хубаво е събрано в трейлъра, ама толкоз пари за билет не си струваха. Отделно, че накрая се смях как така в бъдещето ни една кола нямаше еърбег? ;d
Почти през ден почнах да гледам, последно метнах око на "Черната мълния" и "С жени на море" - първият е в стил Дисни - ако имате деца - идеален, а вторият беше уникална комедия. С нищо не товари, лек и готин хумор, заедно с The Hangover ми отиват в запасите в D:\Movies. И само тези съм гледал от най-новите... ако някой може да препоръча нещо ново - моля, в противен случай или ще рискувам, или ще си играя на сигурно - гледам, че излезнали още 2 серии на Two and a half men.
P.S.: Surrogates съжалявам, че го гледах в деня на премиерата му. В пъти по-добър беше от Gamer, на който всичко хубаво е събрано в трейлъра, ама толкоз пари за билет не си струваха. Отделно, че накрая се смях как така в бъдещето ни една кола нямаше еърбег? ;d
Последна промяна от LoaD на ср фев 10, 2010 1:23 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Blood_God
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
- Контакти:
karelia написа:Цитат(karelia @ Jan 26 2010, 00:44) Филм - комедия - заслужаващ ТОП позиция- Bulfleet![]()
ти пък веднага ми взе думата от устата.RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 26 2010, 00:56) Пародия също така![]()
-
BIG_Rookie
- Редник (Private)
- Регистриран: ср яну 20, 2010 9:34 am
- Контакти:
"Burn Notice" и аз съм му фенVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 27 2010, 08:38) Бе не знам ... От тая отпуска, се оказа, че вече май няма филм в замунда или арена, който да не съм гледал ... То, не че преди имаше много, ама сега вече няма изобщо ... Обаче пък преди време започнах да зяпам едно сериалче "Burn Notice". Оказа се много добро. Лошото е, че намерих до 10ти епизод сезон 3 в българските торенти.
Иначе сериалчето е много зарибено, по хумора малко ми напомня на декстър (сериала, не анимацията
Последна промяна от BIG_Rookie на пет фев 12, 2010 9:53 am, променено общо 1 път.