shadowface написа:QUOTE (shadowface @ Feb 6 2010, 11:39) Иха страхотна битка
А как съм се наспал поне....
Доволно нали аз бих казал как си те поехме в складовете
Намери си и ти некой батко да те учи на играта
Тук вече ми е много чудно защо не успя да ми литнеш нито един път на мен с дините си явно някой ти е казал че криех огромно количество кръстаци,що не земеш да се похвалиш на хората колко панически страх имаше от мен
Померисвам оакано ама оакано посеки един параграф
Само чаках да се излъжеш да литнеш за да получиш изненада но не посмя
Последна промяна от varkulak на съб фев 06, 2010 9:53 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Feb 6 2010, 10:47) Доволно нали аз бих казал как си те поехме в складовете
Намери си и ти некой батко да те учи на играта
Тук вече ми е много чудно защо не успя да ми литнеш нито един път на мен с дините си явно някой ти е казал че криек огромно количество кръстаци,що не земеш да се похвалиш на хората колко панически страх имаше от мен
Померисвам оакано ама оакано посеки един параграф
Само чаках да се излъжеш да литнеш за да получиш изненада но не посмя
Ти си една муха в стъклото на моя живот във бф!!!
Не ми трябва батко за да ме учи.
Последна промяна от shadowface на съб фев 06, 2010 9:53 am, променено общо 1 път.
varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Feb 6 2010, 10:43) Пич явно играта не ти е много ясна как се оффа и действа изобщо
Земи си намери неко батко или кака да те научи да играеш и тогава коментирай,запази си собственото самовлиубено аз за себе си и не дразни, щото по тоя начин лицемерието ти изпъква в огромни размери и заслепява целия форум ок
Трай си тама или може да отидеш при шъдоуъ у лево
Ти явно у лево се подвизаваш бая, щом си го виждал шедоуа там
cuf написа:QUOTE (cuf @ Feb 6 2010, 11:46) Искам аз да отида при шадола у лево , некой мераклия да ме прати там ?
Цъф все още тая мнение, че си свестен човек. Не се поставяй на мястото на тоя не го заслужаваш според мен
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
Kolma_Pushi написа:Цитат(Kolma_Pushi @ Feb 6 2010, 10:47) Дали да не отида да рева на някой, че г-н и г-жа Ситърови се редуват на 1-2 часа..и всеки бие шамари на другия да става от леглото вече, щото е дошъл неговия ред..Изобщо не ми трябва обяснение..Все едно да търся обяснение прани гащи що са още мокри ..стегни се. :X
ти пък кога се пръкна кога почна и от тънкости да разбираш яяя по бързо да минаваш 300к че трябва да се възстановявам
valyo написа:QUOTE (valyo @ Feb 6 2010, 10:52) ти пък кога се пръкна кога почна и от тънкости да разбираш яяя по бързо да минаваш 300к че трябва да се възстановявам
Кви тъкности тва са елементарни неща. а 300к ще мина още днес, така че приготвяй там трансове, меги..и почвай да клюцаш..ако остане за теб
Последна промяна от Kolma_Pushi на съб фев 06, 2010 10:08 am, променено общо 1 път.
shadowface написа:QUOTE (shadowface @ Feb 6 2010, 11:49) Ти си една муха в стъклото на моя живот във бф!!!
Не ми трябва батко за да ме учи.
Баце върви се лекувай, щото за да имаш живот в играта значи си психично болен!
Върви на психиятър да те прегледа,може и на генеколок,току виж се укаже че може да те превърне отново в истинска жена
Последна промяна от varkulak на съб фев 06, 2010 10:17 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме