Женати, искаше да се махна нали бях доносника... и тем подобни небивалици!
[/quote]
еми да вие не ти бяхте доносниците защото како ти сам каза играете двамата със слабака с това ацц и като доидохте в съюза и почнаха да стават странни работи
shadowface написа:Цитат(shadowface @ Feb 6 2010, 02:58) А защо похарчи толкова много газ?
- Защото не можеш да нагласлиш 20 пъти атаката с 1 сек. разлика!
що одеве данеби да я нагласихте та покриващата мина 4 сек след звездите жалко само че всичко хвърчеше иначе шулес щеше да остане без мизерните си кръстчета
Последна промяна от valyo на съб фев 06, 2010 5:48 pm, променено общо 1 път.
Трудно е хора, които не са играли в един съюз да успеят да се съгласуват. Конфликтът между върки и шедоуа е разбираем. Няма да заемам страна
Само ще кажа, че съюзът ни (смея да твърдя НИ, макар и да не играя) е бил в много по-тежко положение и вътрешен конфликт (примерно втората третина от миналия рунд) и все пак сме излизали от калта. В момента излишно нажежявате обстановката. Не би трябвало егото ви да ви засенчва толкова. Но това за мен всъщност няма значение. Добри боеве си спретвате последните дни, двата съюза. Единственото, което мога да кажа и да не прозвучи много субективно е: Нека по-добрият победи
Последна промяна от RoYaL на съб фев 06, 2010 2:11 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
shadowface написа:Цитат(shadowface @ Feb 6 2010, 02:58) А защо похарчи толкова много газ?
- Защото не можеш да нагласлиш 20 пъти атаката с 1 сек. разлика!
Чари ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ ТОЯ ПЪТ МОЛЯ ТЕ !
Ей неблагодарник
Не ме карай да ти вадя доказателства за пълната ти тъпота и буквално от една от дружките ти самия Роял остана без думи но ти и това не знаеш,не ме карай да те засрамя пред всичките хора, че ще те е срам да се покажеш отново РОял знае за какво говоря
Да си дойда на думата ,неблагодарнико,много добре знаеш че стървара се ебаваше много по онова време,много добре и знаеш че се появяват постоянно разлики в времето в булфа ,в сърварното време
Пак ти казвам ти си най големия неблагодарник в целата игра
и на сичкото отгоре си много бъзлив, а и си мислел че битка няма да има защото когато с мен пращаше атаки летеше и с танкери на секунда и не лъжи хората сега си го получи понеже си загубеняк и с сичките нанки дето ръсиш в тоа акаунт пак си оставаш калпав та калпав и чеп за зеле не става от тебе душо!!!
Последна промяна от varkulak на съб фев 06, 2010 2:16 am, променено общо 1 път.
Причина:Понеже ме помоли за търпение, получаваш за момента 10% Warn level, но продължиш ли се превръщаш отново в читател за дълго време. Можеш да обясняваш и без да обиждаш!
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Feb 6 2010, 03:05) Трудно е хора, които не са играли в един съюз да успеят да се съгласуват. Конфликтът между върки и шедоуа е разбираем. Няма да заемам страна
Само ще кажа, че съюзът ни (смея да твърдя НИ, макар и да не играя) е бил в много по-тежко положение и вътрешен конфликт (примерно втората третина от миналия рунд) и все пак сме излизали от калта. В момента излишно нажежявате обстановката. Не би трябвало егото ви да ви засенчва толкова. Но това за мен всъщност няма значение. Добри боеве си спретвате последните дни, двата съюза. Единственото, което мога да кажа и да не прозвучи много субективно е: Нека по-добрият победи
Какво се правиш пък ти че не знаеш нищо бре
Иване не ме ядосвай че заради тоя неблагодарник си жертвах собственото развитието единственно аз в началото за да му дам преднина с атаките,кво да мълча и да не казвам истината че тоя е най големата грешка в съиуза ти ли ?
и ти не го знаеш ли а рояле ?
Да скара ме и с цъф,предупредих цъф още в началото да не му гласува доверие на тоя,мрънкаше в целия съиуз и да много неща не знаеш рояле и не си прав
а и мисля не си глупав,много си умен даже и знаеш че когато казвам нещо не лъжа!!!
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Feb 6 2010, 02:55) Хора ПОКРИВАХ ГО ПО СТЕФ
ДОКАТО БЯХ В АНСР
за 2 дена пръснах 2 милки газ,останах буквлно без газ,ревеше в целия съиуз как сме го били излъгали,че ще го покриваме,само аз имах флот в съиуза,никой не беше готов и се чувствах виновен
Абе, ти сливи ли имаше в устата да му кажеш, че не искаш да го покриваш и че нямаш достатъчно газ? Аз така правя и нямаме конфликти. Вземи мълчи там и поне намери още 4 човека за съюза си, та да те има в класацията...аман от крещящи женки.
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 6 2010, 03:13) Какво се правиш пък ти че не знаеш нищо бре
Иване не ме ядосвай че заради тоя неблагодарник си жертвах собственото развитието единственно аз в началото за да му дам преднина с атаките,кво да мълча и да не казвам истината че тоя е най големата грешка в съиуза ти ли ?
и ти не го знаеш ли а рояле ?
Да скара ме и с цъф,предупредих цъф още в началото да не му гласува доверие на тоя,мрънкаше в целия съиуз и да много неща не знаеш рояле и не си прав
а и мисля не си глупав,много си умен даже и знаеш че когато казвам нещо не лъжа!!!
Вие обещахте на цъф, че ще подкрепяте с флота. Той обеща на шедоуа. Това е положението. Омагьосан кръг. Невърендинг стори. Виж, ако играхме аз и цъф примерно, никога нямаше да има проблеми от сорта на "Нямам газ да те покрия през 5 галактики". Всеки би се жертвал за другия. Тук вече идва момента, кой с кого и колко се познава. И дали играят примерно за пръв път в един съюз?! Не съм ли прав? Нито ти понзаваш шедоуа, нито той теб. Повърхностните заключения са излишни. Тук е и момента да намеся по-горния си цитат, че не трябва егото ви да ви засенчва.
Последна промяна от RoYaL на съб фев 06, 2010 2:22 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Feb 6 2010, 03:10) Всъщност останах без думи и от двама ви. Уроци за пращане на атаки по сървърно време ми е трудно да предавам. ))
Рояле аз пращах винаги атаки с програмка с часовник настройваща се към самия сървар,показваща секундите на самия лаптоп
и на всеки 1ас тази програмка се настройвашше по времето с сървара на играта
Питай психара,но уви тази програмка я нямам сега
а и сървара на мен лично ми лагваше жестоко,проблем при мойте знания няма аз начин винаги си имам да си пратя атака за времето но сървара лагваше
проблема си беше при този тъп каун под ник Шадоу
И не ми плянпай като не знаеш
влез в булфа сега и ми кажи ако искаш ще ти пратя атака 20 пъти на по то1на секунда за да си говорим кой какво можел и кой какво не .......
като захапем -не пускаме
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Feb 6 2010, 03:17) Вие обещахте на цъф, че ще подкрепяте с флота. Той обеща на шедоуа. Това е положението. Омагьосан кръг. Невърендинг стори. Виж, ако играхме аз и цъф примерно, никога нямаше да има проблеми от сорта на "Нямам газ да те покрия през 5 галактики". Всеки би се жертвал за другия. Тук вече идва момента, кой с кого и колко се познава. И дали играят примерно за пръв път в един съюз?! Не съм ли прав? Нито ти понзаваш шедоуа, нито той теб. Повърхностните заключения са излишни. Тук е и момента да намеся по-горния си цитат, че не трябва егото ви да ви засенчва.
Много ти се мола не се прави на тарикат,имах добро мнение в последно време лично за теб,не го променяй отново!
Изобщо си нямаш и напредстава как ревеше вътре в съиуза ама изобщо
Изобщо си нямаш представа че никой не му обръщаше внимание освен аз, и на сичкото отгоре си остана пак неблагодарник
Сега като продадох 3000 кръстака с цел да променя по друга стратегия лайнцето веднага тръгна да се прави на тарикат,нека ти кажа какво ще се случи сега
Колонизирам и гъзенцето му ще яде бой заради наглостта която бе склонен да има !
като захапем -не пускаме