Браво (!) (!) (!) Герой си щом си лягаш в 5 (!) Моите адмирации (!!!!!)КитКат написа:Цитат(КитКат @ Feb 3 2010, 15:41) Първо съм на 15години ! И 2-ро не си лягам във 9 часа ами към 5 сутринта !
Непоставяи глупави и необмислени коментари !!
POLICEMAN vs KitKat(shadow9502)
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
mitaka_349 написа:QUOTE (mitaka_349 @ Feb 3 2010, 08:54) е то полицая ако не влезе пак в мод и да чака, то с тази си игра и класиранито му е такова ще се радва да удря флоти които са на 1/3от неговите.![]()
Първо,аз не играя за класиране,който играе за тиквен медал ,да си наляга парцалите.
2.Играя сам,без съюз,играя когато мога и си почивам с играта.
3.Модовете са за това,за да се използват,аз съм работещ човек и имам и други приоритети.
4.Няма четвърто
- TheInvisible
- Редник (Private)
- Регистриран: чет окт 23, 2008 11:29 am
- Контакти:
Да кажем, че аз пък не спя? Нема ли да ме има в залата на славата?!?(!)КитКат написа:Цитат(КитКат @ Feb 3 2010, 15:50) Нищо подобно (!) Не съм казал , че съм герой (!)(!)(!)(!)(!)
Ама ти казвам чУекооо - това да летиш по някой от Нестле.. добре, че не е бил литнал по целата флота, тежко му горко на полицая тогава...
ама къв късмет, има полицая бре.. добре, че не е литнал по целия флот..
пъъкк, ако беше литнал некой по целата флота.. мале..
п.п добре, че не му е чупил (флота(целия), че лошо.. дори тези дето са видели доклада щяха да страдат с години(и семействата им(даже)...
п.п2 - да благодарим всички заедно на полицая, че не чупи целата флота - щото току виж - бехме видели доклада.. леле настръхнах чак
опа, за малко да забравя - (!)!(!)!(!)!(!)!(!)!(!!!!!!!!!!?!!!(!!!!!!)
Ми да я беше събрал (!!!!!) Минало бешало е вече (.) Нова половин флота ще направиш, спокойно (!)КитКат написа:Цитат(КитКат @ Feb 3 2010, 17:00) Да щеше да страдате сичк ако бяхте видяли доклада който ще се получи ,ако ми беше литнал цялата флота![]()
![]()
1000 кръста с мезе от 500 спаидара !! Според тебе кой щеше да победи (?????????)(????)(???????)
хаха ! като незнаеш не говори !![]()
![]()
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- TheInvisible
- Редник (Private)
- Регистриран: чет окт 23, 2008 11:29 am
- Контакти:
Боже мили (!)!!!(!) Аз дано поне в детмача успея да направя такава флотаКитКат написа:Цитат(КитКат @ Feb 3 2010, 17:00) Да щеше да страдате сичк ако бяхте видяли доклада който ще се получи ,ако ми беше литнал цялата флота![]()
![]()
1000 кръста с мезе от 500 спаидара !! Според тебе кой щеше да победи (?????????)(????)(???????)
![]()
![]()
Ако не - ще дам на този дето е правил твоята(.)
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от TheInvisible на ср фев 03, 2010 4:12 pm, променено общо 1 път.
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
АКО МИ БЕШЕ ЛИТНАЛ ЦЯЛАТА ФЛОТАКитКат написа:Цитат(КитКат @ Feb 3 2010, 15:00) Да щеше да страдате сичк ако бяхте видяли доклада който ще се получи ,ако ми беше литнал цялата флота![]()
![]()
![]()
![]()
АКО ти беше цялата флота и АКО аз я бях видял и АКО ти ми беше в обвхвата и АКО ти бях литнал аз щях да ти я бия цялата флота
я сега ти се пробвай да ти видим твойто АКО
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ