кЪв втУри Човек бРе - ти не Види Ли , той си е бил вАтре пРез ГСМ-а и пИскал атакиDarth Sidious написа:Цитат(Darth Sidious @ Feb 2 2010, 23:20) А докато преинсталира уиндолса 2-рия човек който играе с акаунта ли играеше![]()
нЪлево и нЪдесно
кЪв втУри Човек бРе - ти не Види Ли , той си е бил вАтре пРез ГСМ-а и пИскал атакиDarth Sidious написа:Цитат(Darth Sidious @ Feb 2 2010, 23:20) А докато преинсталира уиндолса 2-рия човек който играе с акаунта ли играеше![]()
Портовете са добавени с цел, но не са задължителни - порт 80 си работи, всеки може след като напише потребител и парола и го прехвърли към самата вселена да изтрие двете точки и порта и ще може да се логне през порт 80, както си е по принцип.Kolma_Pushi написа:QUOTE (Kolma_Pushi @ Feb 2 2010, 20:02) Бих се съгласил с теб, ако действието се развиваше преди 3 месеца. Откакто играта е през порт 82..или порт 84.. ограничения има.
Най-вече за хората, които работят в офиси, в които има правила да не се отварят определени страници, да не се свалят торенти и т.н...
Това е проблем, които повечето от работещите не могат да преодолеят. Аз лично се радвам, че се имам със системния ни администратор..иначе щях да се сбогувам с играта.
на мен също ми се случва от време на време със мозилата булфа зда бозиmaks написа:Цитат(maks @ Feb 2 2010, 12:57) и при мен някой път супер лагва на мозилата ама с гуугъл лети булфа.Искам да попитам нещо друго и аз сега нямах 1 час нет мъчих да влезна в булфа през тела,като ползвам ГПРС на Глобул.Зарежда главната страница логвам се уж и няма никой дава ми грешка няква и неще и неще.А през Уи-фи когато имам наблизо влиза нормално и се играе спокойно.Защо така тъпия Глобул няма да им пълня гушата само да давам пари за нет,като не мога да го ползвам качествено.Това само на була ми го прави тоя номер другите страници си ги отваря нормално!!!