POLICEMAN vs KitKat(shadow9502)

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 2.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Здравейте.Дълго се чудех дали да слагам битката.Реших да я сложа защото все пак има някаква история.
Предполагам познавате shadow9502 както и KitKat от форума.Когато занулих първия акаунт ,младежа явно е решил че непременно трябва да играе ,и е взел някакъв чужд акк и хоп,появява се KitKat.До тук нищо необичайно.Жалкото е,че втория акк е доста добре развит ,но нашия герой се чуди какво да прави с картинките от менюто. Реших да му помогна малко:Аз съм 38 к -защитника 52к.

http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 2-02-21-06 Оригинал

http://bitkafinal.hit.bg/bitka_kitkat.htm Бекъп

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

1022560 метал
1022560 кристали
511280 газ
от: [4:245:1]

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Изкушавах се да бъда по язвителен,но няма смисъл.Не искам да засегна 15-годишното его на защитника.

KitKat ,не всичко е игра.Надявам се да го разбереш навреме.Ще ти е от полза...както и правописа! :a055:
Последна промяна от POLISMAN на вт фев 02, 2010 10:55 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Супер битка, както винаги :) )))

А КитКата сигурно ще намери някакво оправдание. Предполагам е празнувал.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Feb 3 2010, 00:02) Супер битка, както винаги :) )))

Лошо няма :)
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
TheInvisible
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 23, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от TheInvisible »

КитКат написа:Цитат(КитКат @ Feb 3 2010, 01:47) Не..... небях празнувал .... :)
Спях като къпан (заради миналата тежка вечет )и неможех да си наглеждам акаунта ! Оставих го на брат ми да го наглежда за атаки и тем подобни , но тои кат е малак заебал компа и тръгнал на вънка да лудее... ! Така и се получи всичко !

Полицая има моите адмирации за битката !Изказах му ги и в играта ! Добре се е представил ! Добре че не ми е набарал целата флота (че тогас щеше да страда)
Че то и от предната битка май още го гоните целия Ви съюз... горкия полицай - блазе му. :)
Поздравления на нападателя. :a055:

И да не забравим - бързо възстановяване на защитника, че да може полицая да си направи хеттрик.

!!! (!)(!)(!) !!! :lol: :lol: :lol:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

TheInvisible написа:Цитат(TheInvisible @ Feb 3 2010, 04:53) Че то и от предната битка май още го гоните целия Ви съюз... горкия полицай - блазе му. :)

И да не забравим - бързо възстановяване на защитника, че да може полицая да си направи хеттрик.

Не се ебавай с КитКата, ще вземе още по-силно акк и ще .... (!!) (!) !!! направи нови бойни точки на полицая :D (!) (!) (!)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
mitaka_349
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 03, 2009 9:18 am
Контакти:

Мнение от mitaka_349 »

TheInvisible написа:Цитат(TheInvisible @ Feb 3 2010, 03:53) Че то и от предната битка май още го гоните целия Ви съюз... горкия полицай - блазе му. :)

е то полицая ако не влезе пак в мод и да чака, то с тази си игра и класиранито му е такова ще се радва да удря флоти които са на 1/3от неговите. :a013:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Че проблема какъв е, когато е в мод ? Ще си почиватеееееее ! :) Китката, за последно като го погледнах имаше хубав рециклаж ... ъъъ флот да кажа :) Наистина хубав. Ама май го погледнах преди да вземе акаунта де :) Иначе Владо добре е шитнал тия спийдчета :) Остава да барне и кръстчетата, ама там вече на лично ще му кажа къде да ги търси :)
П.П. Нал' зна'йти какво ка'ам вина'и ? 'Сички са каси !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 3 2010, 00:02) Супер битка, както винаги :) )))

:lol: :lol: :lol: Тоя Роялев :lol:

Иначе браво за битката,готино клане (!)(!)(!)
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

КитКат написа:Цитат(КитКат @ Feb 3 2010, 01:47) Спях като къпан (заради миналата тежка вечет тои кат е малак заебал компа и тръгнал на вънка да лудее... ! Така и се получи всичко !
баси работата на 14 години имал тежка вечер и легнав в 9 без нещо вечерта да дремне.Ти щом от сега взе да лягаш толкоз рано да почиваш не знам като станеш на 20 колко малко може д акараш на пиене :) и твърди същевременно че брат му малък-ти че много си голям :) :lol: :lol: :lol:

иначе битката е бомба :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Battle Universe (Вселена 2)”