въпрос за фабриката

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 1 2010, 12:23) добре де, дори и х2 да е увеличението с ниво, но кръста няма да стигне до повече от 3000 бойни точки за 10то ниво.
Това е абсурд - нищо не е.
Предположението ти си е абсурдно. Все пак рунда беше обявен с изненади. Когато се развиете достатъчно, ще разберете и колко бойни точки ще отидат за 10 ниво на кръстосвача.
TheMonster
Редник (Private)
Регистриран: пет дек 11, 2009 5:34 pm
Контакти:

Мнение от TheMonster »

popi написа:Цитат(popi @ Feb 1 2010, 13:49) оо това е в спиида какво се оплаквате за 45 дни рунд я извадите кръст я не :lol: :lol: :lol:
Да бе да, чак пък толко. Кръстове се вадят до 200 точки (ресурсни) :p140: . Друг е въпроса кой колко често играе и с каква стратегия, но и с бавно развитие 45 дена са предостатъчни. За мен времето на рунда си е супер :a041: иначе прекарвам (и то не само аз, ами и много други играчи) доста време в мод, когато ми омръзне и искам да си почина. Ако бяха намалили и времето за строеж на проучванията щеше да е супер.

Изтрити планети: 3188
Изтрит акаунт: 49015
Благодарим ви, че взехте участие в нашата игра!
Потребителски аватар
?V?T?R.
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 01, 2010 11:58 pm
Контакти:

Мнение от ?V?T?R. »

Това не е толкова притеснително,повече ме е яд на факта че коефициента го свалиха на х2 :( може би другия рунд ще го направят х 1,1 :lol:

Мортале, а читалнята как ще ти се отрази?!
Последна промяна от ?V?T?R. на вт фев 02, 2010 7:27 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”