Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jan 30 2010, 18:16) Ти как играеш тази игра без да смяташ? Ако не е тайна да споделиш.
Ми сигурно прави като мен,допитва се до Пентаграм.Там грешка няма...
Пък и да споделя какво ми казаха от там при последното допитване. Пробляснало им, че на всеки 20к бойни точки се отваря по едно ниво на мините. Вярвам им ...
Диосе, хубаво е да оправиш децата, ама... аз се отказах отдавна. Всички се гордеят с това, че имат двойки, а не мислят, че от тях ще стане само общ работник.
CooL написа:Цитат(CooL @ Jan 30 2010, 20:03) Диосе, хубаво е да оправиш децата, ама... аз се отказах отдавна. Всички се гордеят с това, че имат двойки, а не мислят, че от тях ще стане само общ работник.
Иначе ПОЗДРАВЛЕНИЯ на екипа за скоростите !
нещо бъркаш пич.не знам дали знаеш но Айнщайн е бил двойкаджия в училище.пък и оценките в училище не отразяват знанията на ученика.това са просто едни цифри.
CooL написа:QUOTE (CooL @ Jan 30 2010, 20:03) Диосе, хубаво е да оправиш децата, ама... аз се отказах отдавна. Всички се гордеят с това, че имат двойки, а не мислят, че от тях ще стане само общ работник.
Иначе ПОЗДРАВЛЕНИЯ на екипа за скоростите !
Защо си мислиш, че трябва да се гордея с това?
Мога да имам 2ка но не съм общ работник.